Мъж Телец - 5

• 48 132
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
waterlady, mn se trognah ot istoriqta ti, mn gotina Simple Smile tvoito tele mn mi napomnq na moeto, samo da ti kaja...da, obicha te vse oshte. vqrno e che mogat drastichno da ohladneqt, no vqrvai mi toi ima sushtite chuvstva kum teb, prosto podhojda malko s nedoverie.. ako intimnite vi otnosheniq bqha prikliuchili ti shteshe da go razberesh nedvusmisleno i mnogo veroqtno toi da beshe prekusnal vsqkakuv kontakt s teb. te sa taka...

# 661
Здравейте! Приемате ли в отбора, нова оплетена  от телче, душа  Sunglasses

До сега ви четох с голям интерес, много е хубава темата...и съм стигнала до 4-та тема, после ще продължавам да чета. Много се радвам, че тук има мъжки представители на Телеца..ама в голяма помощ са, наистина!  Flutter
И така, въоръжете се с биволско търпение, с моята история. Пиша отначало цялата история, за да е по ясно, кое какво и как  Sunglasses

Моята история...хм, откъде да я започна...За първи път имам отношения с тази зодия. Мога да кажа , че съм доста впечатлена! не бях никога до сега общувала с толкова интересен, интелигентен и чаровен мъж! Обаче, все пак съм в леко недоумение...защото се опитвам да разгадая Телеца...не знам, колко ми се удава...объркана съм. Rolling Eyes  Моля телетата и обожателките, които вече имат доста опит/ житейски стаж с тях/ също да ми помогнат в пъзела, който е в главата ми...

Значи, с моето теле се запознахме уж случайно, като преди това, той чул от други хора за мен. Той много се вълнува от йога, медитации,не пие  не пуши...вегетарианец, ами мъж мечта/за мен де/ !  Аз също много се интересувам точно от тези неща...и аз не пия и не пуша и съм вегетарианка.Тотален съвпад имаме тук! Та значи ... той идва месец март, в града в който аз живея , за да си търси работа. Запознава се с няколко българи/ действието се развива в чужбина/ иска  човека контакт с българи, което е напълно нормално.  Среща едно семейство, с което се сближава повече,защото  те много са му помогнали да стъпи на краката си.Те виждат влеченията му към духовното и му казват, има една"откачена на тази тема като теб" тук в града, ама ужасно ще си паснете с нея/ това е моята особа  Mr. Green/  Човека много искал да му дадат телефоните ми, но за съжаление те намали моите координати...той обаче не спирал да ме търси/ така ми казва де/ . Аз често пътувам,/ работата ми е свързана пътуване/, и те му казали, че сега не съм в града...както и да е, минават месеци, и идва месец юни  и аз получавам смс от няколко приятелки, да се видим на кафе в центъра на града. Отивам разбира се на българската среща и там виждам 3-ма нови българи .Единия от тях е въпросния човек... телето , което обичам  Heart Eyes Няма да влизам в подробности, но нещо стана лаф за 2012 година, и човека пое кормилото.... Laughing Много е приказли, напарво професор, но на мен пък ми е безкарйно приятно да го слушам. Обаче и аз съм приказливка, та така моеж да си откараме с часове... Laughing

До края на вечерта, аз забравих, че съм с компания с мацките...Като захапахме нашите теми с теленцети и цяла вечер я откарахме така , седяхме си кротко  на края на масата и не спирахме да обсъждаме,да  говорим за всичко, което може да си представите, свързано с духовността.

Бях изумена! До сега не бях срещала никога, ама никога някой който толкова да ме разбира и да си допадна на тази тема...Другите се веселяха и танцуваха, пиеха, а ние не спряхме лафа  Crazy  Много, ама ужасно много  ми хареса, като събеседник./ в началото само като такъв/ ама те телците знаят , акак да те оплетат... Blush После , когато всички вече си тръгнахме, си раздадохме телефоните, и се разбрахме с него, да се видим, че имал да ми даде страхотна книга, която трябва ад прочета на всяка цена Simple Smile Вечерта преди да си легна му пратих кратък и сладък смс, че му благодаря за прекрасната вечер! И той ми писа, че  същото, било и за него Sunglasses

И така, почнахме да се виждаме, и си говорихме с часове, по цели нощи...усещах, че между нас, освен приятелство се заражда искрица на харесване...но човека не дава никакви знаци, освен погледа, тоест , че ме гледа някак си нежно, дълбоко..и че се много се вълнува, като говори с мен... Аз знаех, че ме харесва..усещах го, но всичко от негова страна беше на изчакване...Една вечер обаче, както си говорихме, вече усещахме вълните на привличането...не знам как стана,аз съм емоционална натура, и нещо  се приближих към него, хванах го за ръката и му казах, че ми е много хубаво с него... и тогава той ме грабна и ме целуна!  Blush Аз също отговорих на целувката ии....само до там. Бяхме в нас... Ами то че бяхме адски притеснени, е ясно защото никой от двамата  не е очаквал, че ще се харесаме освен като духовни приятели и физически. Embarassed  Магнетично беше , много силно привличането между нас. Та първата вечер, някак си стреснати...не се получи кой знае как, но въпреки това беше много хубаво....

Аз обаче на другата вечер"гузна съвест". Embarassed  Викам си, "ох, защо го направихме, ами сега ако си развалим прекрасните отношения..? Не искам да го губя този човек...никак!Ккакво ще си помисли сега за мен"  И репших малко контра да дам, така пак се виждахме два дена, само разговори..и на третия ден, пак се получи така,/ бяхме у тях/, че той пак поиска да сме заедно, не можех да удържа на магнетизма му...отдадох се, и този  път беше прекрасно!  Blush Бяхме влюбени той ми казваше, колко му  хубаво с мен, колко съм различна, специална...и че е търсил точно това в една жена, абе всичко, което искал съм го имала  Sunglasses  Повярвах му, изглеждаше адски  искрен, а аз бях влюбена...

На другия ден трябваше да се видим в един мол, за ад си вземем довиждане, понеже аз на по другия ден си заминавах за БГ за месец и половина. Говорихме си, какъв ужас е , че ще сме толкова време разделени...и изведнъж мобила му звънна, и той като видя кой го търси, направи гримаса..ужасна, все едно.." Ах, точно сега ли трябва да  звънне този номер"... Почна да увърта, да мрънка, че някакъв приятел...не знам какво си..а мен нещо ме сряза вътре! Усетих болка в сърдечния сплит ...Знаех , че е жена, и мислех, че има връзка с други...Станах и исках да избягам! Той хукна да ме гони...хана ме за ръката' Ама чакай да ти обясня, това не  е това, за което си мислиш" ..само му казах" Вярвах ти, открих ти се, и мислех, че си искрен с мен! Предател! Да беше ми казал, да не хлътвам по теб като тиинейджърка ..." Cry Той ме умоляваше, убеждаваше...и се оказа, че това е една дама, която много го харесвала, но той никога е  нямал нищо общо с нея. Това после разбрах, че е истина. Е,  разбирах, че той е  много харесван мъж, и че го искат... ех тези магнетични телци...
Човека е много социален и общитетелен,леко срамежлв, има много  чар ...за успокоение ли не знам, ми постои фразата, че някои жени са глупави, като им се обърне малко внимание и си мислят, едва ли не, че ги харесваш, та и тая госпожица явно си е помислила това.  Реши сам проблема, като веднага пред мена се обади на въпросната и и каза, че никога е нямал нищо към нея, и да не го притеснява повече. И после изтри телефона и.  Както и да е, на  мен ми беше кофти, някак си...не спрях да мисля за случката същата вечер , лошо спах, плаках...на другия ден тръгвах за България. Той ми се обади, искаше да ме закара с колата до летището...съгласих се. Почти мълчахме по пътя, а когато слязохме, той почна да говори, че много ме харесва, и че не може заради такава нелепост да си развалим отношенията. Аз малко го обидих, като му казах, че бях чела , че Телците са женкари, и си имат освен едно момиче, и други варианти...и аз аз такива игрички не играя. Той каза, че това а е глупаво, ако вярвам на разни тинтири минтири  зодии...

И всъщност  малко се разделихме кофти....аз му казах, че не понасям лъжата, и че той ме излъга... Взех да му трия сол на главата, но не грубо или с крясъци, а тактично с ясни думи..., защо не каза веднага че е жена, а тярвбаше да лъже и да увърта , че е негов приятел...Той каза, че не искал да ме притесни и какво съм щяла ад си помисля,та за това така казал, че е мъж. ... Искрено ме молеше, да му дам шанс...и аз казах,ч е ще си помисля, че съм малко наранена, но че много го харесвам, и че мисля, че мога да преглътна това. Все пак, не е станала нищо страшно, наистина. Ох, а и  не се познавахме никак... Та ние бяхме само на 10 дена връзка.

Като и да е, заминах за БГ, и явно поради моята липса, телето почна страшна атака  към мен, смс-и, на чата сме си писали всяка нощ..без пропуск. Понякога откарвахме до 2.00 Казвах съм му' "Абе  мило, ти кога ще спиш? Айде марш в леглото, че не те виждам, как ще станеш за работа..."  Laughing Будех го в 6. 00 , бях му алармата, да не се успи...молеше ем да го будя, и аз навивам моята аларма, събуждам се аз, че после буяд и него... Joy  А телетата, са мноооооого трудни на събуждане....заспиват на мига, след като са чули алармата Crazy  А смс-ите, ох, ..такива смс-и никога не бях получавала....Любима моя, единствена, прекрасна моя, съкровище,  щастие мое, и най-много ми казваше -любов моя.  Blush Като се чуем, все завършваше с ' чао любовче!  Blush На ден по няколко смсчета, дори и само с едно" цунка по муцунка" оправяше целия ми ден...После каза, че  от есента  вече е намерил  отделна квартира и иска да живеем заедно!  Blush

Хора, летях ..ама много бях щастлива  Blush След 3 седмици ми каза, че ще ме взема за булка! Много често, накрая ми казваше, че иска да се оженим..аз мислех, че е луд и се шегува, но той казва, че е напълно сериозен!  Blush  Ама на мен си ми беше странно, как след 3 седмици, ще иска да се женим, след като не сме се поопознали съвсем, в мисъл, аз не мога така да се хвърля ...и му казах, че това, сега не мога да обсъждам..и той каза, че ще ми дадял време да мисля, но да съм знаела, че няма да се отърва от него.... Mr. GreenАбе само ан 10 дена физичекси контакта и 3 седмици чат, може ли така, ог Телета...на всяка ли предлагате да се жените, кажете бе хора   Mr. Green

И така мина месец и половина, в телефонна и чат любов Laughing Дойде време да си идвам, той дойде да ме вземе от летището...прегръщахме се дълго, гледахме е в очите, радост, любов...всичко беше в едно!  Аз си дойдох на 8 август..До  към 15 август се виждахме всеки ден, даже оставаше при мен да спи няколко вечери и от там право на работа ходеше.  Беше страхотно всичко...// между другото съм страхотна кулинарка, обожавам да готвя, и той оцени моите мандби по достоинство. Обажава супички и всичко що е с ориз!/ Та всичко беше чудесно...той със свобода разказваше за бившите си втъзки, как всяка го зарязвала и била кучка,  newsm78  Каза, че с никоя до сега не е споделял толкова лични неща, та занчи аз съм го предразполагала добре, аз обаче имах навика, да говоря за бившите си връзки ссамо  хубаво,в смисъл не съм плюла по мъжете  с които съм била, а съм ги хвалила. Тоест, опитвам се, като приключа с една връзка, да си спомням за човека, само с добро и да забравя лошите моменти. Това обаче в последсствие разбрах, че  адски го  дразнело, защото един ден не издържа и ми каза" Ох, абе , всички твои бивши, все красавци все добрички, ама нааааай-иедалните бре! Защо си се разделила с тях, като са толкова прекрасни? ..И  аз да ви кажа... Shocked Не очаквах , такава реакция...млъкнах и нищо не казах. Rolling Eyes
 Принципно, ние до сега с него не сме се скарализа нищо , нямали сме нито един конфликта или кавга..разбираме се перфектно. Аз съм мека и добричка и отстъпчива, но имам и гарници разбира се. но той още не ги е прекраичил... Laughing В течение на няколко дена, почнах да усещам със сърцето си, че нещо не е на тамън...едно охладняването на моето любимо теленце към мен...Един ден бях излязла с една приятелка, която не бях виждала от години. Тя дойде в града и аз казах, на теленцето, че ще се виждам с нея. Той каза- ок любовче, иди и се виж с нея...Тя беше с друга приятелка и двете бяха с някакви техни познати,  пичове. След около два часа, любимия се обади да ме пита, къде съм..аз бях в настроение, весела/ по принцип съм винаги усмихата, рядко съм без настроение/ и аз му казах, ами с моята приятелка, тя пък с още една и техни двама готини пичове, добре съм, мило,  не скучая, не се притеснявай  Simple Smile  Като си мислех, че той се притеснява, как съм и дали си изкарвам добре, и аз исках да кажа, че си изкарвам добре ...Той каза само -ОК , до после..и повече никакъв не се обади тая вечер!  Аз късно като с прибрах, му се обадих , да го питам, как е,..той каза, ок съм...уморен съм .Казах му да си почива, и утре ако иска да се видим .Е видяхме се, говорихме си..ама вече не беше тоя същия, любвоеобвилен тельо...усещам със сърчицето, че нещо има..и не знаех  какво. Казвай, айде мило...сега изплюй камъчето, защото нищо не разбирам..сгазих лука, ама къде и как, не разбрах. А той, не бе...всичко е ок. "Да, ама не е ок бе човек. Какъв е проблема..кажи ся... стига си ме мъчил! Проблема е, че  че излязох с тая приятелка ли? Ама  не можа да се дистанцирам от всички, заради нашата връзка, нали разбираш? " Аз лично съм много общителан и контактна....и той след като дълго го тормозих да ми каже, изплю камъчето...Ами засегнал с от  думите ми..."...ами  тука те са с един техни готини пичове, добре съм не скучая"   Shocked Ами аз такова нещо до сега не бях срещала...честно, и давах заето Rolling Eyes Извиних се моментално, казах, че нищо лошо не съм вложила в този смисъл ...и разбрах, че човека е много горд и раним бе, като децата  ooooh!  Не знаех, че не бива въобще да говоря за мъже в негово присъствие. ..та аз не влагам този смисъл, който той влага...просто това е мимолетен коментар, който явно за него е като остър нож. Не знаех, че е толкова раним и ревнив... Thinking

Както и да е, човека са дръпна...смс-ите му бяха вече хладни.Исках ад с евидим, но той не ми отговаряше два дена на смсите.  И след два дена получавам майл" Мила, обичах те,имах на 100% чувства, но сега такива няма , така че трябв ада сложиш край на чувтсвта в себе си, както напарвих и аз, не може и няма да живеем заедно. Нека останем само приятели.  #Crazy Аз бях в ШОК! Бях като попарена...нито сме с карали нито сме си изневерявали..може ли заради такава глупост, не доумявам наистина.... newsm78

Аз обаче си го обичам, но му написах, че щом така е решил, това е ОК и за мен. Нека сме само приятели, и че май наистина избързахме. Той , каза, че всичко някак си се развило много бързо...После ми писа майл, че не  иска да  прекъсваме връзката, просто да "намалим темпото" ...аз казах, ОК, както искаш. Той не пише, ден два...аз обаче му написах приятелски майл, като пиша за нашите духовни неща, нищо относно чувствата...и той след малко ми се обади по тел.  Като говорихме, зачекхнаме темата..и аз му казах," ами нали не  искаш да имаме любовни отношения, много избързахме, и май сгрешихме...а ти ,евала, как успя така за два дена, да изстинеш тотално към човек, който казваш, че си обичал на 100%! Аз така не мога!! " При което той ми измънка..." Ами не е вярно..." ..аз го питам" Кое не е вярно бе човек?! " Ами това, че нямам никакви чувства към теб.."   и аз пак #Crazy  Ами защо пишеш тогава тия неща??? Аз каквоа, Ванга ли съм че да гадая, наистиан ли го мислиш, или ме пробваш....??? После се покри...и два дена мълчание.

Сега, интересното е, че аз като му пиша смс, той веднага, ама буквално след около 5 минути или макс 15 ми отговаря. Ония ден, му писах майл, да му кажа, че все още го обичам, с всяка клетак на тялото си и не мога да го изтръгна от сърцето си...и че не съм вятърничева женичка, за каквато евентуално може би  ме е помислил, и че като съм с него трябва да ми вярва, че съм на 100% с него! Той ми писа след около час смс...че прочел майлите ми, и че бил на път пак да ми пише някои от старите си обръщения към мен/ любов, единствена, незаменима/ но...и нищо не написа....

После пак се покри...тоест, аз винаги трябва да съм инициатора... Rolling Eyes Като го поканя да излизаме, веднага се съгласява..обаче аз  сега 1 седмица не исках да се виждаме, имах нужда да разбера, какво става, докато не взлезнах в тази тема..и вече малко почна да ми се прояснява аквринката. Мислех, да се откажа от него, тотално...защото наистина си мислех,, че казва истинаат, че няма чуства. Обаче, след 2 дена, леки намеци, че не е така.... #Crazy  Само си пишем и се чувам за сега.

Днес, му писах смс..и той след 5 минути се обади...и си говорихме половин час, но за духовните неща...като завършихме, ми каза, "прегръдки и целувки...." Та въпроса ми към телците е, как мислите, този човек, все още обича ли ме, имали чувтсва, и може ли само ако сме духовни приятелчета, да ми  казва, целувам те , прегръщам те...?! И като му пиша смс, веднага или след 5 минути да ми пише, или да ми звънне...Беше доста хладен преди около седмица,  никакви целувки или гуш...сега се прокрадват вече по една прегръдка и целувка. Sunglasses

Обичам го и той го знае....мисля си, че се е отдръпнал, за да види, дали чувствата му към мен ще се запазят, и иска да види  и да ме наблюдава отстрани, за да види моето отношение или дали чувстват са ми истински  към него ли? Мислите ли,  че изчаква...?  Но дали пък  не се самонавивам, че все още ме харесва и и има чувства към мен...и само си играе с мен? Моля ви, кажете ми...след като прочетохте романа ми, какво мислите..?В шах и мат съм  ooooh!

Има ли шанс, пак да сме заедно, така тотално, както бяхме преди тази пауза...Умирам от любов по него, но не искам да му досаждам или да го притискам, искам да му дам времето, да ме опзонае..търпелива съм и ще си го чакам да се намисли, ...не съм от хората обаче, които ще нахалства или ръчка. Гледам да съм деликатна....но съм объркана...и само ако може малко да зная, какво му се върти в телешката главичка, щях да съм по спокойна.. :lol: Искам си го обратно, пак така да ме гушка, милва, гледа с дълбоките си очи.... Rolling Eyes

Моля ви, кажете...това негово държание, като към духовна дружка ли е, или все още има чувства, но е на изчакване...ще лудна в най-скоро време, нищо не разбирам от телешка психика Crazy

На зная , как да се държа, като се видим! Да го гушна  нежно...или само да се ръкувам, за да не си помисли,че му досаждам или  че го притискам... В същото време, сега като ви чета, разбирам, че ако се държа хладно, той ще помисли,че вече съм изстинала към него и нямам чувства, и още повече ще се дръпне...значи, да показвам, че имам чувтсва, нали...Но в каква граница? Как да се държа...хора, кажете  Thinking

Някои писаха, че като сложи край, значи край...да но той ме кара мен аз да слагам край, тоест май да види, наистина ли го обичам, и бързи ли ще се предам и ще го забравя. После пък някои тук пишат, че телците се изразвят двусмислено...тоест да четем между редовете...в съвсем се обърках?  Thinking

Сега в момента съм извън града, за 3 седмици...и не може да се видим, Може би е за добро...чуваме се, но той говори само за духовните теми, нищо лично...Знае обаче много добре, че слушам тези теми с голям интерес, и че сами любими.  Помогнете ми ...плийййз...Момичета, и момчета Praynig

Само да вместна, че и двамата не сме на по 20 години, Зрели хора сме, и имаме по един неуспешен брак, зад гърба си...И двамата си търсим половинките и всеки от нас иска сериозна връзка....и много си пасвам и се разбираме чудесно Rolling Eyes
Добре дошла в клуба на лудналите от теле   bouquet
Моето мнение, придобито от 7 год. стаж  Wink Засегнала си всички слаби места на говедото без да искаш (аз направих същото):
1. За бившите мъже..за тях не се говори!!! (той може - ти не  Naughty), а ако говориш то е как са лоши, неприемливи и т.н., ама без обиди  Laughing Трябва да ги очерниш с финес  hahaha
2. Била си с "пичове", а бой да искаш  Wink (в кръга на шегата). Мъжете трябва да ги клафицираш до ниво може би малко симпатичен. Думи като: пич, сладък, добър, мил и епитети с по-висок ранг са САМО по адрес на тельо  Blush

Аз постъпих като теб в началото, защото също съм се стремяла да запазя само добри спомени и т.н. 7 год. ми се три сол на главата  #Crazy (както съм писала сега сме разделени за милионен път), тия думи няма да ги забрави и ако го ядосаш и стигнете до:  argue ще ти се върнат като бумеранг. Недоумявала съм как си е спомнял подобни неща след години  Thinking
По мой наблюдения сега се двоуми, мисли (колко бавно мислят БОЖЕЕЕЕЕ) за това се отдръпва, почнеш ли и ти да се отдръпваш бързо-бързо се връща, ти пак се отпуснеш, той пак зачезне  ooooh!. Тельо е несигурен в момента! (След време като сме говорили с моето, той призна това което съм казала в началото е поклатило доверието му в мен, няма думи и обяснения, с които да мога да му обясня, че не сме се доразбрали-и това доведе до други по късни катаклизми при мен). За това мога да ти кажа, момчето те обича, но е наранено егото му, а това е разклатило доверието му в теб. Теленцето иска жена, за която той е принца на бял кон, ама не да му го кажеш, а с действия(както ти си му показала в случая с г-на с каубойската шапка)  bouquet, тогава той е бил на 7-то небе от щастие (нооооо едва ли ти го е показал  Wink)

# 662
waterlady, mn se trognah ot istoriqta ti, mn gotina Simple Smile tvoito tele mn mi napomnq na moeto, samo da ti kaja...da, obicha te vse oshte. vqrno e che mogat drastichno da ohladneqt, no vqrvai mi toi ima sushtite chuvstva kum teb, prosto podhojda malko s nedoverie.. ako intimnite vi otnosheniq bqha prikliuchili ti shteshe da go razberesh nedvusmisleno i mnogo veroqtno toi da beshe prekusnal vsqkakuv kontakt s teb. te sa taka...

Благодаря ти  Hug Искаш да кажеш , че щеше да ми каже в прав текст ли...Ами , не ми го  каза, написа ми го на майла, че искал да сме само приятели...А после като се видяхме, се измъкна с " нека забавим малко темпото..."
После по телефона,че това че нямал никакви чувства, не било съвсем вярно...  newsm78 като че ли аз съм го забързвала това темпо... hahaha  Crazy  Ами и двамата еднакво се влуснахме във водовъртежа... Не  съм  насилвала никогo да се влюбва в мен... Laughing Обаче ми е малко тъпо, защото ме накара да лудна тотално по него, какво ли не направи...и после изведнъж ..хоп и задни спирачки... Rolling Eyes Аз понеже съм болезнено откровенна понякога, та бях на път да му кажа, че не е хубаво да се гаври така с душите и чувствата на хората..ама като чета, за какво иде реч, и колко е чувтсвителен и че това е нормално поведени на телецата...благодаря на Бога, че не съм го казала, че май много щях да сгазя лука  Embarassed или не...?

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 03:30 от waterlady17

# 663

Благодаря ти  Hug Искаш да кажеш , че щеше да ми каже в прав текст ли...Ами , не ми го  каза, написа ми го на майла, че искал да сме само приятели...А после като се видяхме, се измъкна с " нека забавим малко темпото..." Посл епо телефона,че това че нямал никакви чувтсва, не било съвсем вярно... като че ли аз съм го забързвала това темпо... hahaha Ами и двамата еднакво се влуснахме във водовъртежа . Не  съм го насилвала да се влюбва в мен...Обаче ми е тъпо, защото ме накара да лудна тотално по него, какво ли не прави...и после изведнуж ..хоп и задни спирачки... Rolling Eyes Аз понеже съм болезнени откровенна понякога, та бях на път да му кажа, че не е хубаво да се гаври така с душите и чувтсвата на хората..ама като чета, за какво иде реч, и колко е чувтсвителен...благодаря на Бога, че не съм го казала, че май много щях да сгазя лука а  Embarassed
Добре че си си замълчала  Praynig, иначе още по назад да е отишъл..........а тия глупости "за само приятели" са дрън-дрън, та пляс  ooooh! Иска си те момчето, но....сега иска да си притегли плюсовете, минусите..да си помисли, така че не се отказвай  Hug

# 664

Благодаря ти  Hug Искаш да кажеш , че щеше да ми каже в прав текст ли...Ами , не ми го  каза, написа ми го на майла, че искал да сме само приятели...А после като се видяхме, се измъкна с " нека забавим малко темпото..." Посл епо телефона,че това че нямал никакви чувтсва, не било съвсем вярно... като че ли аз съм го забързвала това темпо... hahaha Ами и двамата еднакво се влуснахме във водовъртежа . Не  съм го насилвала да се влюбва в мен...Обаче ми е тъпо, защото ме накара да лудна тотално по него, какво ли не прави...и после изведнуж ..хоп и задни спирачки... Rolling Eyes Аз понеже съм болезнени откровенна понякога, та бях на път да му кажа, че не е хубаво да се гаври така с душите и чувтсвата на хората..ама като чета, за какво иде реч, и колко е чувтсвителен...благодаря на Бога, че не съм го казала, че май много щях да сгазя лука а  Embarassed
Добре че си си замълчала  Praynig, иначе още по назад да е отишъл..........а тия глупости "за само приятели" са дрън-дрън, та пляс  ooooh! Иска си те момчето, но....сега иска да си притегли плюсовете, минусите..да си помисли, така че не се отказвай  Hug

Значи дрън дрън та пляс.... Simple Smile  а аз го взех толкова насеризно и на дълбоко...че се шашнах, какво толкова направих, като не сме се карали никога  Confused  Аааа,  как ще се откажа... сакън! Stop  Няма да се дам тъй лесно... Mr. Green Само дано вече не ме е сменил с друга... Mr. GreenАма как да разбера...няма как. Crazy

Благодаря ти за куража  Hug
И дано сте прави всички, че все още имам някакви шансове, явно сте по на ясно и по напред с материала относно телешката природа  Sunglasses Много готини тия теленца, ама много плашливи , начи  Laughing

# 665

Да те е сменил  newsm78, ааааааа не!!! Ако е имал чувства (а от написаното съдя, че е имал), няма да те смени току така  Naughty. Там мимолетни връзки..аз такова говедо не познавам, а късмета ми е с 2 в къщи, един приятел от 10 години и 2 дъъъъъълги връзки с теленца  Simple Smile Те са си сериозни, май и в това им е най-големия чар  newsm78. Инак да-харизматични, омагьосващи, но ако искаш трудна връзка все с катаклизми на правилната зодия си попаднала  Crazy И да ГОЛЯМ инат  ooooh!. Мама (която е теле) казва: Има 2 мнения- моето и грешното  hahaha

# 666
Waterlady, ...тааа исках да си довърша поста снощи, но съвсем ми се бъгна клавиатурата...
Сигурно е, че те обича, не му вярвай, тества те. А факта, че ти намеква, за сватба, както и това, че ти е казал че трудно ще се оттървеш от него показва, че неговите намерения са наистина сериозни. Това със смс-ите, сватбата и въобще толкова мн други неща са ми много познати. Колкото и на шега да ти звучи, той наистина си го мисли. Той търси човек с когото да има бъдеще и семейство, когото да обича цял живот, и заради това е реагирал така на 'невинният' ти коментар относно пичовете. Всякакви такива свободолюбиви изказвания и действия, (които за тебе може да са съвсем в рамките на нормалното) ще бъдат приети по такъв начин.. Много внимавай, той просто иска да знае, че и ти имаш сериозни намерения, че си му отдадена само на него Simple Smile и понякога може и да бъде краен в забележките си, едни такива заядливи подмятания, просто защото си си писала с някой познат в скайп примерно..  Покажи му, че държиш на него и искаш да сте заедно без да го насилваш и да правите пребързани действия, и не се дистанцирай.  Heart Eyes Успех!
Плюс да добавя, че обикновено когато телетата решат да приключат една връзка, то е за винаги(освен ако не си прекалено нахален) и не само това а ми че даже приключват всякакви отношения с този човек, така е и когато се разочароват от 'приятел'. Вярно, че освен интимни отношения вие сте и близки приятелчета, но това даже би го затруднило още повече да се раздели с теб. Те трудно се разделят с каквото и да е било, камоли с добър приятел. Той в момента те тества. При мен беше същото с моя, същите жестове и действия от негова страна и си ме проверяваше даже говореше неща от сорта на че нямало проблем с изневерите и ги разбирал тия неща... дооолна лъжа, ела го виж ся къв е ревнивец  hahaha Joy и като му кажа, че е такъв, страшно много се учудва! Той не бил ревнив...възможно е да е от его наистина...не знам от какво е, но за най-малкото нещо може да се захване понякога. Каквото и да ти говори сега, после ще си каже истината, както е станало, впоследствие ти е признал че не искал да се разделяте...  Wink При определени обстоятелства може изведнъж да ти каже, че не те обича вече, но ще е лъжа и после нагло нагло ще си признае...  Confused От думите ти ми стана ясно,(поне аз така го тълкувам, от личен опит с моя) че той е решил, че ти си неговия човек. Ако нещо го разколебае може да се отдръпне за момент, но бъди сигурна че чувствата му към теб ще са същите Simple Smile Ако и ти си решила, че той е твоя човек, трябва да му го покажеш. Ти ще усетиш как...

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 15:21 от hephua

# 667
Waterlady, ...тааа исках да си довърша поста снощи, но съвсем ми се бъгна клавиатурата...
Сигурно е, че те обича, не му вярвай, тества те. А факта, че ти намеква, за сватба, както и това, че ти е казал че трудно ще се оттървеш от него показва, че неговите намерения са наистина сериозни.
Мила, дълбоко се съмнявам, защото пред време четох постове на едно момиче, Vesela ,която пишеше, че нейния няколко пъти и предлагал да се женят, и когато тя казала -да, той пък се ослушвал Mr. Green  Така че , не съм сигурна, дали не е само бъзик....или да се прави на интересен  Rolling Eyes

При определени обстоятелства може изведнъж да ти каже, че не те обича вече, но ще е лъжа и после нагло нагло ще си признае...  Confused От думите ти ми стана ясно,(поне аз така го тълкувам, от личен опит с моя) че той е решил, че ти си неговия човек. Ако нещо го разколебае може да се отдръпне за момент, но бъди сигурна че чувствата му към теб ще са същите Simple Smile Ако и ти си решила, че той е твоя човек, трябва да му го покажеш. Ти ще усетиш как...

Направо съм в шах.... Как ще кажа на някого,че не го обичам...а  в същото време, ще го обичам #Crazy Мога да кажа, да ми се маха от очите, или да изчезне временно..ама силни думи от сорта, не те обичам, да се изричат, а всъщност да не е така, не разбирам....Боже, каква мистерия Rolling Eyes
 Не съм сигурна за него, за себе си знам,че това е моя човек, ама не мога да му се натрапвам  Blush Държим контакт, в момента , но не се виждаме, защото не съм в града. Днес му писах смс, да го питам за една духовна практика с дишането, след няколко часа само ми написа..'На работа съм до после..." Да видим, дали ще звънне...   И какво значи" не се дистанцирай"...  Sunglasses  До сега, последните седмици, все аз съм инициатора на майлите и смс-ите...той винаги отговаря де, но...аз се притеснявам,че вече  може да го вземе като натрапване или досаждане... Та съм в чуденка дали да не се покрия за няколко дена" под вода " ...за да видя дали ще му липсвам поне малко...и дали ще се сети поне един път да пише пръв?  Rolling Eyes Наистина не усещам, къде е границата...на" не се натрапвай, но пък му напомняй за себе си..." Tired

Много ти благодаря за написаното,hephua  Hug

Къде зачезна Ред Бул...?    ruporuu

Щеше да ми е интересно да чуя как мисли по тия въпроси един типичен Телец  smile3515  Много ми харесва откровенноста в постовете му...  Sunglasses

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 19:19 от waterlady17

# 668
за себе си знам,че това е моя човек
И от мен - едно мнение. Комбинацията Телец - Риби, никак не е лоша - ние сме си така, макар че асцендента ми е Стрелец. Важна обаче е и Венера. Усещанията за любовта са подвластни на нея.
Та, конкретно за твоята ситуация. Да не се дистанцираш, значи че той трябва да е убеден, че може да разчита на теб, т.е. да е сигурен в това, че си негова и че не мислиш да го заменяш, да не му говориш за раздяла. Компромиси са нужни и от двете страни. Ти прави необходимите, пък той - много вероятно - ще направи тези, които се изискват от него. За границата питаш - ами, например, 4-5 дни мълчание от твоя страна, после - едно месажче с невинно въпросче - "Как си?, Липсваш ми" или пък - "Добро утро на най-прекрасният мъж!", "Как мина денят на най-чаровният мъж" и така нататък. Щом я има любовта, варианти ще измислиш. Хем няма натрапване и досаждане, хем показваш внимание и любов.

ПП  Категорично никога не говори пред него за други мъже, нито пък е разумно да се срещаш с такива, дори и да са само колеги! Малко по-напред в темата писахме по този въпрос и по-точни няма как да бъдем. Увери го, че е единствен за теб, но не само с думи. Това е жизненоважно за тях - да са сигурни, че любимата им е единствено тяхна!

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 19:41 от anjali

# 669
Anjali, vajna e venera obache pri mujete. Ot venera i luna na muja se opredelq po kakvi jeni si pada. naprimer ako e vuv ognena zodiq, znachi bi si padnal po jena s ascendent, slunce ili luna vuv ognena zodiq. Sushtoto e i pri jenite, samo che za nas opredelqshti sa mars i ako ne se luja luna..
Цитат
Мила, дълбоко се съмнявам, защото пред време четох постове на едно момиче, Vesela ,която пишеше, че нейния няколко пъти и предлагал да се женят, и когато тя казала -да, той пък се ослушвал   Така че , не съм сигурна, дали не е само ....или да се прави на интересен 
Da seshtam se za neiniq sluchai i neznam kak stoqt tam neshtata. No ti kazvam ot moq lichen opit do kakvi izvodi sum stignala... tova ne znachi che utre shte ti predloji, no znachi che misli za budeshte s tebe.
Цитат
Направо съм в шах.... Как ще кажа на някого,че не го обичам...а  в същото време, ще го обичам  Мога да кажа, да ми се маха от очите, или да изчезне временно..ама силни думи от сорта, не те обичам, да се изричат, а всъщност да не е така, не разбирам....Боже, каква мистерия
O da, vuzmojno e. otnovo ot lichen opit govorq. Qvno imat navika da pravqt edni takiva fintofe, da te probvat... kakvo da ti obesnqvam, sled vreme sama shte mu fanesh cakata. i az otnachaloto se chudeh  Crazy... a za nqkoi neshta vse oshte se chudq, i nikoga ne moga da razbera koga se bazika tozi chovek!!! abe vsichko go pravi prosto za da vidi az kak shte reagiram. A ti nai dobre mu obqsni na tvoq, nai-taktichno, che te obyrkva sus tezi si protivorechiq. sled kato si mu pisala posledna, izchakai da vidish koga shte ti otgovori. Moje nqkolko dena da zacheznesh... da vidish toi koga shte ti pishe..

# 670
за себе си знам,че това е моя човек
И от мен - едно мнение. Комбинацията Телец - Риби, никак не е лоша - ние сме си така, макар че асцендента ми е Стрелец. Важна обаче е и Венера. Усещанията за любовта са подвластни на нея.
Та, конкретно за твоята ситуация. Да не се дистанцираш, значи че той трябва да е убеден, че може да разчита на теб, т.е. да е сигурен в това, че си негова и че не мислиш да го заменяш, да не му говориш за раздяла. Компромиси са нужни и от двете страни. Ти прави необходимите, пък той - много вероятно - ще направи тези, които се изискват от него. За границата питаш - ами, например, 4-5 дни мълчание от твоя страна, после - едно месажче с невинно въпросче - "Как си?, Липсваш ми" или пък - "Добро утро на най-прекрасният мъж!", "Как мина денят на най-чаровният мъж" и така нататък. Щом я има любовта, варианти ще измислиш. Хем няма натрапване и досаждане, хем показваш внимание и любов.

ПП  Категорично никога не говори пред него за други мъже, нито пък е разумно да се срещаш с такива, дори и да са само колеги! Малко по-напред в темата писахме по този въпрос и по-точни няма как да бъдем. Увери го, че е единствен за теб, но не само с думи. Това е жизненоважно за тях - да са сигурни, че любимата им е единствено тяхна!

Здравей anjali Hug Заинтригува ме с тая Венера..ама как да разбера и къде да намеря инфо за това...? Хич не вдявам от тия планети и хороскопи Embarassed Rolling Eyes Ще съм ти много благодарна, ако метнеш някой линкче... Hug Може и на лични... Flutter

Сега се сетих, че като се сгаджосвахме с моето теленце, аз нещо бях в другата стая...и като влизам в хола, гледам, той чете хороскоп нашия...за Рибите Joy Казва, че никога до сега е нямал взимане даване с Риби. После взе да търси и намерим за съвместимостта между двете зодии, та от прочетеното за рибки, остана доволен... Grinning  и смотолеви нещо от сорта..." Брех...интересна работа, тия рибки...хм.."  Laughing

Много ти благодаря за разяснението, за границите и дистанцията!   bouquet Относно коментиране на бивши или на други мъже...вече знам, и ми е обеца на ухото Crazy

# 671
Anjali, vajna e venera obache pri mujete. Ot venera i luna na muja se opredelq po kakvi jeni si pada. naprimer ako e vuv ognena zodiq, znachi bi si padnal po jena s ascendent, slunce ili luna vuv ognena zodiq. Sushtoto e i pri jenite, samo che za nas opredelqshti sa mars i ako ne se luja luna..

Мила, дай линкче за къде да вида за Венера и Луната Praynig Може и на ЛС  Hug

# 672
...
 Moje nqkolko dena da zacheznesh... da vidish toi koga shte ti pishe..

Това мисля и да направя!   bouquet

# 673
waterlady17, специално за Венера, нямам линк, гледам от една книга, изд. от 1991 г., "Планетите на любовта" на М. Дж. Абади и Клодия Бейдър, отдавна съм я купувала. Ако никой няма нищо против, мога да вписвам от време на време за 12-те зодии, за да се избегне дългия пост. Ако знаеш точно в кой знак е според Венера, веднага ти преписвам и изпращам. А за Луна, веднага мога да пусна тук линк.
А за комбинация Телец - Риби, наистина я дават много успешна.

Ето линк за Луна: http://lubomir.name/bg/html/eoiaoa_ii_ciaoe.html

# 674
  • Варна
waterlady17, специално за Венера, нямам линк, гледам от една книга, изд. от 1991 г., "Планетите на любовта" на М. Дж. Абади и Клодия Бейдър, отдавна съм я купувала. Ако никой няма нищо против, мога да вписвам от време на време за 12-те зодии, за да се избегне дългия пост. Ако знаеш точно в кой знак е според Венера, веднага ти преписвам и изпращам. А за Луна, веднага мога да пусна тук линк.
А за комбинация Телец - Риби, наистина я дават много успешна.

Ето линк за Луна: http://lubomir.name/bg/html/eoiaoa_ii_ciaoe.html
ако не е много нахално Flutter може ли нещо по темата с Венера-та и аз (Рак) и той (Телец) сме с Венера в Телец. Моята луна е в Козирог, а неговата - в Скорпион   bouquet

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 22:20 от Radost Nezemna

Общи условия

Активация на акаунт