Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 3

• 97 657
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Аз отивам да видя как са гостите! Ще се върна към 22:30!!!  Hug Hug Hug

# 106
Здравейте някой може ли да каже какво ще стане с Али и Пънар

Ами те ще се оженят!Поне аз така чух! newsm78 newsm78

ББ: Ще се оженят и ще живеят с Ръза и Айля!!! Peace Peace Peace  Има ти момченце на име Ефе или Еге, не помня точно..  newsm78 newsm78 newsm78!!!

# 107
Влизам аз в темата и гледам-нищо.... Shocked
Писали сате само до 8 и нещо....а аз чаках да сте изпратили 10 страница.....  ooooh!
Днес ни чака доста забавен епизод..
ББ:Май днеска ще "откраднат" вещите на Зейнеп..
Ама  накрая наистина излиза че нещо липсва и Хюсню и  Месут го отнасят..... Joy Joy

# 108
ББ:Май днеска ще "откраднат" вещите на Зейнеп..
Ама  накрая наистина излиза че нещо липсва и Хюсню и  Месут го отнасят..... Joy Joy

Малко им беше, ама от мен да мине.....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Епизода наистина е интересен- има и доста мъка, и доста смях.... ББ: Али ще се радели с Пънар заради думите на Месут, Rolling Eyes Rolling Eyes  който пък без да иска нарани физически Тунч,  ooooh! ooooh! ooooh! което пък лелята веднага разбра...  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Направо ужасна история.....  #Crazy #Crazy #Crazy Или пък случая от вчера - бременната съпруга на убития по погрешка брат...  Cry Cry Cry
Смешното ще е "пазаруването" на Зейнеп за сватбата, когато и се случва "обира"....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Не знам как им дойде на акъла а Месут и Хюсню, ама накрая доплащаха пари, щото крадеца си беше взел от тези на Мурат и Зейнеп....  hahaha hahaha hahaha hahaha
Или пък семейство Чобан и зетя им....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 109
Сами...ти дойде... Party
Остава малко до финала на 1 сезон...
Ама се боя да не го спрат след някой друг сезон.... #Crazy newsm78
Със сигурност няма да е след 1....но за 2,3 и 4......не знам....
Може би ще го дават до края на лятото...
или на есента..защото се носят слухове че пускат Мечтатели Декември....
До тогава трябв да сме минали 3 сезон и да караме 4.....добре..
Ама то може да има и 5 сезон....
Него кога ще го дадът.....защото мисля че нямат намерение да правят финала още....(в Турция)
Ще се побъркам...но дано да си го доизлъчат докрай... Praynig
Мечтатели да го пуснат след края на плодъ в 20:00..
А филмчето ни да си го оставят в 17:00 Praynig

# 110
Сами...ти дойде... Party
Него кога ще го дадът.....защото мисля че нямат намерение да правят финала още....(в Турция)

Финала на 1 сезон при нас ще е на 30-31 май, по мои сметки....  Peace Peace Peace Предполагам , че ще ни спрат сериалчето или края на септември (края на 3 сезон), Whistling Whistling а ако имаме късмет- ще го спрат в края на ноември (края на 4 сезон)...  Praynig Praynig Praynig Praynig  сезон върви сега в Турция, като финала му е на 27 юни, когато не ми се мисли каква глупост ще измислят- като знам финалите до сега, очаквам някое цунами да залее цял Истанбул и да се покаже накрая само изоставеното управление...  Thinking Thinking hahaha hahaha hahaha hahaha
А че нямат намерение да спират снимките в Турция се подразбира от само себе си- кой умник би спрял при този рейтинг- сериала се дава в прайм- тайма и то в понеделник- едно от най- гледаното време, взема награда на всеки конкурс... как да го спрат....  Peace Peace Peace Peace Има си и варианти за продължение на сюжета, така че още дълго време ще се наслаждаваме на любимите си герои- било то в БГ, или в турския ефир- кой къдео предпочита.....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 111
Сами...ти дойде... Party

Финала на 1 сезон при нас ще е на 30-31 май, по мои сметки....  Peace Peace Peace Предполагам , че ще ни спрат сериалчето или края на септември (края на 3 сезон), Whistling Whistling а ако имаме късмет- ще го спрат в края на ноември (края на 4 сезон)...  Praynig Praynig Praynig Praynig  сезон върви сега в Турция, като финала му е на 27 юни, когато не ми се мисли каква глупост ще измислят- като знам финалите до сега, очаквам някое цунами да залее цял Истанбул и да се покаже накрая само изоставеното управление...  Thinking Thinking hahaha hahaha hahaha hahaha
А че нямат намерение да спират снимките в Турция се подразбира от само себе си- кой умник би спрял при този рейтинг- сериала се дава в прайм- тайма и то в понеделник- едно от най- гледаното време, взема награда на всеки конкурс... как да го спрат....  Peace Peace Peace Peace Има си и варианти за продължение на сюжета, така че още дълго време ще се наслаждаваме на любимите си герои- било то в БГ, или в турския ефир- кой къдео предпочита.....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Дано...Да се молим на Бог и на Аллах и на който ще бог да е даже и на боговете ще с моля....да не го спират.... Rolling Eyes Whistling #Crazy #Crazy Joy

# 112
Лелята на Тунч много го обича...но не постъпва правилно....
Ако аз има такава леля и такъв баща...щеше да ми е много трудно са избера....
Но все пак бих избрала баща си.... Rolling Eyes

# 113
В момента и по турската дават Опасни Улици hahaha

# 114
Боже....как само убиха невинният човек... Close #2gunfire
Месут тряяше да ги пребие и да каже че са катастрофирали... Twisted Evil
Ама къде ти.... Whistling ooooh!

# 115
Ех боже...убиха детенцето Cry

# 116
Кой епизод по турската номерация даваха днес

# 117
Кой епизод по турската номерация даваха днес
31-32...

# 118
Боже убиха детенцето...
В главичката го застреляха...
На рожденият му ден....
Що за хора бе...що за хора са това... #2gunfire #Cussing out
 Cry

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 18:56 от mine_123

# 119
Ето ви три колажа...които спретнах набързо...

Харесват ли ви.... Rolling Eyes Thinking

Общи условия

Активация на акаунт