Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 3

• 98 286
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
МЕРСИ МНОГО ЛЕКА  ВЕЧЕР ОТ МЕН Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Лека и мека..

# 616
Arka Sokaklar 6.Sezon'da Rakiplerimiz Belirlenmeye Başladı.Yeni Sezonda Atv Ekranlarında Pazartesi Günleri Kurşun Bilal Adlı Polisiye Dizi Ve Reis Adlı Aile Dizisi Rakiplerimiz Olarak Karşımıza Çıkacak.Yeni Sezonda Flaş Transferler İle Kadromuzu Güçlendirdik.Gamze Özçelik Pektaş Ve İlker İnanoğlu Yeni Sezonda İzleyici İle Buluşacak.  АКО НИАКОИ ЗНАЕ ДА КАЖЕ АЗ ДО КОЛКОТО РАЗБРАХ И ГАМЗЕ И ИЛКЕР СЕ ВРЩАТ И СКАМ САМО ДА ПИТАМ В ТЪРЦИЯ КОГА ГО ДАВАТ ВСЕКИ ДЕН, ИЛИ ЕДИН ПЪТ В СЕДМИЦАТА Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 617
Arka Sokaklar 6.Sezon'da Rakiplerimiz Belirlenmeye Başladı.Yeni Sezonda Atv Ekranlarında Pazartesi Günleri Kurşun Bilal Adlı Polisiye Dizi Ve Reis Adlı Aile Dizisi Rakiplerimiz Olarak Karşımıza Çıkacak.Yeni Sezonda Flaş Transferler İle Kadromuzu Güçlendirdik.Gamze Özçelik Pektaş Ve İlker İnanoğlu Yeni Sezonda İzleyici İle Buluşacak.  АКО НИАКОИ ЗНАЕ ДА КАЖЕ АЗ ДО КОЛКОТО РАЗБРАХ И ГАМЗЕ И ИЛКЕР СЕ ВРЩАТ И СКАМ САМО ДА ПИТАМ В ТЪРЦИЯ КОГА ГО ДАВАТ ВСЕКИ ДЕН, ИЛИ ЕДИН ПЪТ В СЕДМИЦАТА Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Според дадената от теб информация- ДА и двамата се връщат.. Но не знам нито от къде си я взела, нито кога е била публикувана... Защото още края на юни се каза, че и двамата се връщат.. После, полека лека, взеха да излизат какви ли не информации и за това ти казах, че докато не видя, не вярвам...  Whistling Whistling Макар че Йозгур Озан си каза в интервя, че Гамзе се завръща... сега Илкер и новият комисар остават под въпрос...  Thinking Thinking Thinking Thinking

# 618
ИНФОРМАЦИЯТА Е ОТ ПРОФИЛА ИМ ВЪВ ФАЦЕБООК. И Е ОТ ДНЕС, ИСКАХ ДА ТЕ ПИТАМ В ТУ Simple Smile newsm78РЦИЯ КАК ДАВАТ СЕРИТЕ ВСЕКИ ДЕН ИЛИ ВЕДНЖ В СЕДМИЦАТА

# 619
ИНФОРМАЦИЯТА Е ОТ ПРОФИЛА ИМ ВЪВ ФАЦЕБООК. И Е ОТ ДНЕС, ИСКАХ ДА ТЕ ПИТАМ В ТУ Simple Smile newsm78РЦИЯ КАК ДАВАТ СЕРИТЕ ВСЕКИ ДЕН ИЛИ ВЕДНЖ В СЕДМИЦАТА

Това, че информацията в публикувана днес, не значи, че е днешна....не се знае този, който я е пуснал, от къде я е копирал..  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Епизодите в Турция ги дават веднъж седмично- всеки понеделник от 20:15...  Peace Peace Peace Peace

# 620
Seyran karakterini canlandıran Emel Çölgeçen Geniş Aile dizisine transfer oldu!Yeni Sezonda Şevket Çoruh'un yanına... ниякои може ли да го преведе newsm78 Simple Smile newsm78

# 621
Seyran karakterini canlandıran Emel Çölgeçen Geniş Aile dizisine transfer oldu!Yeni Sezonda Şevket Çoruh'un yanına... ниякои може ли да го преведе newsm78 Simple Smile newsm78

Дай ми цялата статия, че от това, което схващам, съм направо....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сейран ще бъде махната от новия сезон, защото актрисата е преместена в друг сериал - Geniş Aile....  #Crazy #Crazy #Crazy И после пише нещо за Месут, ама дай текста нататък или линк към статията...  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 622
само това е и е от twiter на шефкет черух сега ще погледна дали има още newsm78 Simple Smile

# 623
Seyran karakterini canlandıran Emel Çölgeçen Geniş Aile dizisine transfer oldu!Yeni Sezonda Şevket Çoruh'un yanına yeni bir oyuncu gelecek... сомо тези две думи са продалжението нещо за шефкет ако можешеш кажи какво newsm78 Simple Smile Simple Smile

# 624
и това намерих 'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı 'Komiser Sinan' rolüyle özellikle genç kızların sevgilisi haline gelen Berk Oktay, içini döktü. "Kızların tepkileri beni utandırıyor" diyen Oktay ekledi: "Telefon numaramı nereden buluyorlar çok merak ediyorum!"
Ekranların en çok beğenilen erkeklerinden birisi Berk Oktay... Güler yüzlü, kibar, kontrollü, az ve öz konuşan, güldüğünde başka ışık saçan, mükemmel yüz hatlarına sahip, şanslı bir genç oyuncu. Hedefleri var, önemsediği hiçbir şeyi plansız yapmıyor. Artık Best Model seçildiği dönemdeki gibi modellik yapmasa da, fiziğini korumak için setten kalan zamanlarında uyumak yerine spor yapıyor. Yemek yemeği seviyor ama kilo alırım endişesiyle abur cubura pek yanaşmıyor. 'Arka Sokaklar' dizisinin yakışıklı oyuncusu, All dergisinden Ece Bildiren'e konuştu. İşte anlattıkları...

Birkaç yıl önce Paris'te dünyaca ünlü bir model olmak üzereyken bir anda geri döndünüz. Kararınızdan memnun musunuz?
Birçok insan, modelliği o noktada bıraktığım için deli olduğumu düşündü. Paris'te yaşıyordum. Amerika'nın en büyük model ajanslarından birine girdim. Hatta tam Burberry kampanyası için anlaşma yapmıştık... Olmadı.

EN BÜYÜK MUTLULUĞUM SPOR
Neydi sizi bu kadar iyi giden kariyerinizden alıkoyan?
Ben yapı olarak Türk kültürüne yakınım. Orada mutlu olamadım. Bir de Paris'e üniversiteyi yarım bırakarak gitmiştim. Bunu kendime yakıştıramadım. Aileme okulumu bitireceğime dair söz vermiştim.

Aileniz ne iş yapıyor?
Annem öğretmen, babam da muhasebe müdürüydü. Biz aslında Ankaralı'yız

Artık İstanbul'dasınız. Neler yapmak sizi mutlu ediyor İstanbul'da?
Spor yapmak en büyük mutluluğum. Kışın kayak yapıyorum ve ne zaman fırsat bulursam at biniyorum. Atlar zaten psikolog gibi. Sizinle konuşmasalar da bütün olumsuz düşüncelerinizi alıp götürüyorlar.

Özellikle genç kızlardan oluşan geniş bir hayran kitleniz olduğunu biliyoruz. Kızlar sizi sokakta karşılarında görünce çığlık atıyor mu?
Kızların tepkileri beni utandırıyor açıkçası. Ama en çok merak ettiğim şey telefon numara mı nereden buldukları!

AGRESİF BİR YAPIM VAR
Bu kadar kusursuz görünmenin yarattığı kusurlu durumlar var mı?
Biraz agresif bir yapım var. Trafikte sinirlenebiliyorum ama bunu çok gereksiz buluyorum.

Kendinize en çok ne giydiğinizde tam olarak güvenirsiniz?
Sürekli giymesem de kendimi takım elbiseyle çok güvende hissederim.

Takımlarınızı seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?
Sanki benim vücudumun kalıbıyla dikilmiş gibi, üzerime iyi oturan takımlar tercihim...
lışveriş çılgınlığınız var mı?
Alışverişi ihtiyaca göre yaparım. Almayı hedeflediğim şeyi hızlıca alıp mağazadan çıkarım.

'O olmadan yaşayamam' dediğiniz bir şey var mı gardırobunuzda?
'Yaşayamam' diyebileceğim çok bir şey yok ama siyah ve beyazı çok severim. Dolabımda sayamayacağım kadar çok siyah ve beyaz tişörtüm var.

Birlikte olacağınız kişiden sizin kadar fit olmasını bekler misiniz?
Ben zayıf kadınlardan ziyade daha yuvarlak hatlı kadınları beğeniyorum. Ama belli ölçüde tabii...

Kadınlarda dikkatinizi ne çeker?
Sırt dekoltesini çekici buluyorum. Bir kadın, kendisine yakışan, her tarafı kapalı ama yalnızca sırtı açık bir elbiseyle herkesin dikkatini çekebilir.

DİZİYİ İZLEYİCİ SIKILINCA BİTİRECEĞİZ
'Arka Sokaklar' dizisi önümüzdeki sezon da devam edecek. Sıkılmadınız mı?
Sıkılmadım ama sıkılsak da farketmez. Ancak izleyici sıkılınca bitireceğiz!

Nasıl oluyor da yıllardır kimse bu diziden sıkılmıyor? Sizce dizinin bu kadar uzun süre devam etmesinin sırrı nedir?
Her kesimden insana hitap ediyoruz. Ayrıca insanlar diziyi ortasında açsalar da takip edebiliyorlar. Aslında bizden çok daha fazla para harcanarak çekilen, bizi de zorlayan rakiplerimiz oldu.

Polislik deneyiminizde hiç garip durumlarla karşılaştınız mı?
Dublör kullanmadığım için çok şey geldi başıma. Mesela en son kolumun üstünden araba geçti! Taksim İlkyardım Hastanesi'nde beni çok iyi tanırlar!

SİZİN KADAR HIZLI DEĞİLİZ!
Peki polislerden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Beni gördüklerinde, "Biz olayları sizin kadar hızlı çözemiyoruz" diyorlar. Ben de "Bizim üç olayı çözmek için sadece 90 dakikamız var" diyorum!

40 YAŞIMDAN SONRA İZMİR'E YERLEŞECEĞİM
Bu yaz için tatil programınız hazır mı? Nerelere gitmeyi planlıyorsunuz?
Bir proje olmaz ve tatile çıkabilirsem; ailemin yanına Didim'e ya da Bodrum'a giderim. Gümüşlük'ün sakinliği ve yalnız kalma lüksü beni çekiyor.

Gelecekle ilgili en net planınız nedir? İlerleyen yıllarda kariyerinizle ilgili neler yapmayı düşünüyorsunuz?
Gelecekle ilgili en net planım, 40 yaşından sonra İzmir'e yerleşmek. İstanbul harika bir şehir ama burada insanlar mutsuz. İzmir'de ise mutlu! Bu beni çok düşündürdü. Bir de tipimden beklenmeyecek bir rol oynamayı çok isterdim...

Berk Oktay 6.Sezon Reportaj

# 625
Seyran karakterini canlandıran Emel Çölgeçen Geniş Aile dizisine transfer oldu!Yeni Sezonda Şevket Çoruh'un yanına yeni bir oyuncu gelecek... сомо тези две думи са продалжението нещо за шефкет ако можешеш кажи какво newsm78 Simple Smile Simple Smile

Доколкото схванах, ще сменят актрисата.... Peace Peace Peace Peace
А другото, което си пуснала, е интервю с Берк Октай- Синан, според което, макар че никъде другаде не бе обявено, той ще играе и в 6 сезон..  newsm44 newsm44 newsm44

# 626
аха а месут си остава нали Simple Smile newsm78 Simple Smile

# 627
аха а месут си остава нали Simple Smile newsm78 Simple Smile

Би трябвало.. Не пише, че ще го махат...  Peace Peace Peace

# 628
ок мерси и лека вечер от мен Simple Smile

# 629
Коя актриса ще махат? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт