На пазар във Варна - 15

• 55 614
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
едно време в МОЛ Варна имаше м-н за бельо Цезар и Клеопатра - сега къде са отишли?

# 676
Имам два въпроса:

Къде се премести руската книжарница, която беше в центъра на ул."Ал.Малинов"?Със сигурност мярнах някъде пак там табелата и, но не можах да я открия?

Има ли друг магазин във Варна с дрехи на Данини, освен двата на ул."Владислав"?

Много ще съм благодарна да ми отговорите!

# 677
едно време в МОЛ Варна имаше м-н за бельо Цезар и Клеопатра - сега къде са отишли?

Цезар и Клеопатра- на пазара до "гаражите" първият им магазин все още функционира

# 678
  • Варна
Досега четох темата и благодаря много за информацията за роклите!
Налага се да си пообновя гардероба, че от три години не съм си купувала свестни дрехи  Embarassed
Оказа се, че тотално нямам идея от къде да пазарувам... Освен рокля, ми трябват и по-обикновени дрехи спортно-елегантен стил - блузи, туники, поли, панталони, дънки. Къде мога да намеря нещо по-свястно (не турско-китайско), на сравнително поносими цени?

# 679
Имам два въпроса:

Къде се премести руската книжарница, която беше в центъра на ул."Ал.Малинов"?Със сигурност мярнах някъде пак там табелата и, но не можах да я открия?

Вчера случайно видях "Русская книга" в една пресечка на "Владислав". Ако съдя по Бгмапс, уличката е "Проф. Фр. Ж. Кюри". От "Владислав" като се спуснеш по нея към "Пискюлиев", книжарницата е от дясната страна още преди първата пресечка, стори ми се в много малко помещение.
http://www.bgmaps.com/map/varna

# 680
Има ли заведение около Колхозен пазар и надолу към площадчето с детската площадка посока Пощата заведение с пици,салати или торти, на което може да седне с 3 детски колички?

# 681
Благодаря момичета за отговорите за книгите, но днес пак имам въпрос  Laughing някой да си е купувал от тези хартийки за бонбони/сладки, вчера ходих в метро, кауфланд и карфур и не успях да намеря  newsm78

# 682

Вчера случайно видях "Русская книга" в една пресечка на "Владислав". Ако съдя по Бгмапс, уличката е "Проф. Фр. Ж. Кюри". От "Владислав" като се спуснеш по нея към "Пискюлиев", книжарницата е от дясната страна още преди първата пресечка, стори ми се в много малко помещение.
http://www.bgmaps.com/map/varna

Благодаря много, всеки ден минавам оттам, явно съм се объркала, че книжарницата е близо до старото си място!

# 683
  • Варна
Благодаря момичета за отговорите за книгите, но днес пак имам въпрос  Laughing някой да си е купувал от тези хартийки за бонбони/сладки, вчера ходих в метро, кауфланд и карфур и не успях да намеря  newsm78

Има в Джъмбо - 100 бр. за 1,99 лв  Simple Smile

# 684
Киса, мерси, къде точно да ги търся там, при какво са наредени ?

# 685
  • Варна
Киса, мерси, къде точно да ги търся там, при какво са наредени ?

между стелажите са наредени, но къде точно не помня.  Embarassed

# 686
  • Варна
На реда с домашни потреби, но не на рафтовете, а посредата.

# 687
Благодаря ви  Hug

# 688
  • Варна
Актуален номер на Центъра за трансфузионна хематология?
Благодаря.

# 689
  • Варна
Препоръчайте ми фирма, която продава и поставя ламиниран паркет.

Общи условия

Активация на акаунт