На пазар във Варна - 15

• 55 560
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Препоръчайте ми фирма, която продава и поставя ламиниран паркет.

Ние сме ползвали услугите на "Гергана 81"- писано е за тях и в темата. Магазинът се намира на Ген.Колев срещу бившия Електрон, до магазин CBA, на ъгъла. Другата фирма, която ни е извършила тази услуга се намира зад ОМВ на ЖП Гара, до магазина има склад за чанти, но за име не се сещам.

# 691
Moмичета не е пазарско, но пък във вас ми е надеждата. Сестра ми искаме да се премести по ЛК на нашия адрес, собственици сме  на апартамента.. какви документи трябва да нося в община Варна за да я впишем на нашия адрес  newsm78

# 692
  • Варна
Никакви документи, не ѝ трябват. Отива в общината и казва че се е преместила на този адрес и иска да си смени личната карта. Попълва си една декларация-заявление и след седмица и връщат удостоверение, че се намира на адреса и с него отива в РПУ-то за смяна на документа.

# 693
A не искат ли съгласие на собственика на имота ?

# 694
  • Варна
Не, освен ако не са въвели ново правило от два месеца насам.

# 695
  • София
момичета,

къде мога да купя хубави мъжки дънки? Мъжът ми иска тъмни, елегантни дънки, а от Варна отдавна не сме купували специално дънки и съм затруднена Confused

# 696
пробвайте за мъжки дънки в мол варна в магазина за мъжка мода до севън хил - на първи етаж.
друг вариант е да видите в мъжка мода Крис - единият магазин е срещу Амазонията зад съда, а другият им магазин е точно зад спирката на автобусите на трета гимназия. другаде не се сещам къде може да има хубави мъжки дънки

# 697
  • София
в "Крис" дънки?! Изненадана съм от инфото, ще отидем да проверим веднага. От там сме купували костюми, но дънки не бях видяла, че има. Мерси  Hug

Очаквам и други предложения  Peace

# 698
Предполагам,че има по-официални мъжки дънки, защото сме купували за мъжа ми такива спортно-елегантни панталони, сега пък да не стане да няма,че да съм те подвела Embarassed Embarassed Embarassed

# 699
  • Варна
момичета,
къде мога да купя хубави мъжки дънки? Мъжът ми иска тъмни, елегантни дънки, а от Варна отдавна не сме купували специално дънки и съм затруднена Confused

Ние сме купували от Франт (имат в Мол Варна магазин и до Кукления театър), а също и от един магазин в пресечка срещу Черно море, магазинчето е точно срещу Биберон, до Сладури.

# 700
missence , сега се обадих на моята приятелка - тя е продавачка в един от магазините на Крис - този на Драгоман,който е срещу Амазония - тя каза със сигурност,че имат и към момента, но по-голям избор имат там,а не в магазина до Трета гимназия.
Успех

# 701
Moмичета не е пазарско, но пък във вас ми е надеждата. Сестра ми искаме да се премести по ЛК на нашия адрес, собственици сме  на апартамента.. какви документи трябва да нося в община Варна за да я впишем на нашия адрес  newsm78
Искат нотариален акт на имота.

# 702
и не само, искат собственик да отиде с мераклията да живее на този адрес, и се попълва декларация , че си съгласен да живее на този адрес личето еди кое си

# 703
Да. Всичко е заради изборите.

# 704
  • София
благодаря ви, момичета,
следобяд ще посетим препоръчаните магазини  Hug

Sonderzeichen, не се притеснявай, защо да си ме подвела и да се окажеше, че няма в момента, това не значи, че е нямало преди  Peace Тук всеки споделя кое къде е видял, а дали в момента го има е божа работа. Важното е да не обикалям целия град безцелно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт