СПАМ 09.05-15.05

• 14 917
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
http://www.youtube.com/watch?v=SvKPzyl_ljw
Спомняте ли си го това?  Grinning

# 31
  • Талант на 2012,2013 г.
Фрапенце, не плачи!

28 години съм с този човек. Само добро съм видяла от него! Няма по-добър човек!

Той го заслужава!!!

Разбира се, Луне... то  не се забравя...

# 32
  • ПЛОВДИВ
Карме, плача си от радост, защото и аз се чувствам по този начин от няколко седмици и ако може да си го копна, ще ти бъда благодарна.  Hug  Peace

# 33
  • Талант на 2012,2013 г.
Давай. Подарявам ти го. Hug

За здравето на моят мъж. Написах го вчера вечерта.

# 34
  • ПЛОВДИВ
Ееее Карме, много ти благодаря  Hug
Пожелавам ти да си винаги щастлива с човека до теб и много ама много да се обичате.   bouquet Hug

# 35
Карма, чудесна новина Hug Дано бързо се възстанови човекът ти.

Помня и филма, и как се опитвах да подражавам на героите, и песента...и гадната даскалица Wink

Мойто синче беше решило днес да ходи на у-ще по къси гащи.  Crazy

# 36
  • Талант на 2012,2013 г.
Да ти се връща Фрапенце!

Няма по-хубаво нещо от това да се разбираш с човека до тебе.

Понякога дори мислим еднакво. Както каза някой:"Гледаме в една посока!" Laughing

Кенга, ДАНО... Ама  кви къси гащи... аз с ботуши ходя още... ooooh!

# 37
Щастливка си щом орете в една бразда HugСтискам ви палци скоро всичко това да остане зад гърбовете ви.

# 38
  • ПЛОВДИВ
Благодаря Карме, от твоята уста в божите уши.  Hug
Аз ви оставам за сега банда до по-късно, ще се опитам да се включа.  Hug
Лек и спорен ден на всички.   bouquet

# 39
  • някъде ... тук ...
май е нормално за 10-11 годишните - все му е топло, все по къси гащи и ръкави. като ги гледах вчера на РД-то - един дол-дренки...

Карме Hug

# 40
  • Талант на 2012,2013 г.
Лек и на тебе! Hug

Ели...  bouquet

# 41
Абе, луда работа. Цяла вечер ми беше сърдит, че не му давам да излезе така и не се доверявам на преценката му.

sladko_frape, спорен ден и на теб.

# 42
Карме, радвам се за вас.  Hug

Аз продължавам, да си имам проблеми със свекърите. Вече не ме поздравяват. Баща му снощи ме подмина, като пътен знак. На милото му е безразлично всичко това...Търся квартира, въпреки че в момента нямаме финансова възможност да се преместим. Майка му се държи надуто и надменно, като казва нещо го казва със строг тон. Вчера почивах, а тя цял ден старателно ме отбягваше. Не е готвила нищо от дни, аз не мога да сготвя и да искам, защото замазва малката кухничка, къдет се готви...егати и мазането 3 дена  ooooh! Имам чувството че нарочно го прави. Държи се супер неадекватно за годините си, цупи се като някоя 16 годишна пикла, за щяло и нещяло.(без извинение, защото от нехаресване, започнах да я мразя).

# 43
Джия, бягай от тях, докле е време. Не си се обвързала с тях, а със сина им.
Ех, да им се е беше паднала една урсузия....   Mr. Green
Свекито ти да не би да е зодия риби????? Само те могат се цупи така неадекватно...  Mr. Green

# 44
Я да се хващате двамата и да се изнасяте. Финансите се печелят като има мотивация. Малко остро подхождам,ама се вбесявам така.

Аз съм спала на земята, и ядяхме на пластмасова маса в коридора, само и само да не съм при тях. Ама за какво ги сдобрих.

И още нещо от опит--той ако сега е безразличен, после ще имаш проблеми като мен, да знаеш. Обич,обич, ама кой ще ти бърше сълзите. На мен няма кой....Та така...

Общи условия

Активация на акаунт