СПАМ 09.05-15.05

• 14 895
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Ние като си деляхме парцалките/ образно де/ с бившия мама му беше на моя страна,ама до едно време Laughing
После ми каза : Крив -прав,аз съм негова майка и заставам на негова страна.
Сега ми звъни да ми обяснява колко ме обичала Mr. Green-Първо не ми пука вече,второ -Москва не вярва на сълзи. Всеки гледа себе си. Laughing

От дистанцията на времето погледнато- не вярвам,че съм участвала в тоя цирк! Смяхххх......

# 46
  • Талант на 2012,2013 г.
Джия и аз ще ти кажа да бягаш. Ние живяхме години наред в един приземен етаж, но винаги сме били сами.
Навремето тя се опита да каже нещо и друго, но мъжът ми и отговори, че той ще живее с мен, а не тя. И безкрайно съм му благодарна за това му поведение. Защото ако я беше послушал... едва ли щеше да е така сега.

Сами и надалече от тях. Така ще оцелеете.

Но и той да е на твоя, а не на тяхна страна, иначе...

# 47
Джия, бягай от тях, докле е време. Не си се обвързала с тях, а със сина им.
Ех, да им се е беше паднала една урсузия....   Mr. Green
Свекито ти да не би да е зодия риби????? Само те могат се цупи така неадекватно...  Mr. Green

Зодия Лъв е. При първа възможност и се махаме. Имат две къщи, обаче не ни искат на нито една от двете(не са го казвали в прав текст, но от това което съм чула и видяла си правя изводите). Преди лицемерничеше с това, да не сме давали пари за квартира, ами да се ремонтира вилата, за да може да се живее там и зимата...после се отметна, че не ставало..нямам думи.

# 48

Но и той да е на твоя, а не на тяхна страна, иначе...

Оо, не той не е на ничия страна, независимо кой е прав и кой крив. Беше ми казал, да се спасяваме и че не заема ничия страна...прецакана съм, туй то.

# 49
Ма.ка им и сервизи  Close Абе искам да си купя едно копче за съдомиялната, че се стопи снощи, а те ми викат, че трябва те да ми го направят. Не били магазин за резервни части ( то не знам и дали има такъв ). Тя не е в гаранция и не искам те да ми я правят. Бе само се чудят как да оскубят народа.

# 50
Джия, по-добре да изнемогвате и да си давате последните пари за сметки, ама да сте В НЕЩО ВАШЕ. Иначе цяяяяяяяяяяяяяял живот ще ти се натяква как си живяла наготово. Като я гледам, тя даже и не лицемерничи, моята поне пред мен преди се правеше, а сега, за да избегне конфронтация, даже не ми говори.
Ама тя мойта изпята--още 3 седмици сме женени, и после да си го взима.

Съни, не се ядосвай бе душата. Що не се обадиш директно на главния сервиз, аз така правя, тука са мега некадърници повечето...

# 51

Свекито ти да не би да е зодия риби????? Само те могат се цупи така неадекватно...  Mr. Green

Айде сега  Mr. Green

# 52

Айде сега  Mr. Green
Мче, баш тъй си е. Ама щом била лъвица, значи със сигурност асцендентът е риби, или луната и в риби.  Whistling Whistling Whistling Кажи, Ред!  Mr. Green

# 53
Ред, аз звъня на сервиза дето е даден на гаранционната карта.
Главния сервиз е в София - ако рекат да ми го пратят оттам .... то дълга и широка става. Искат да ми вземат парите за нещо, дето и аз мога да си го направя, ама аз не искам да им ги дам  Mr. Green

Ние винаги сме си живяли отделно и съм на мнение, че така е най-добре. Колкото и да ги уважавам моите свекъри, съм на мнение, че нямаше да са ни такива отношенията, ако бяхме заедно ( не че има такъв вариант де, щото не са в нашия град ). А девер ми не мисли така и въпреки, че им купиха жилище, че го и обзаведоха ( за разлика от нас - ипотека, всичко на изплащане ...... ), той си живее с децата при тях и хич не се наема да се маха оттам. Жена му само прегълта и толкоз. Като в дядовата ръкавичка са.
Не ме питайте и ние като отидем, к'ва тарапана става  ooooh!

# 54
  • Талант на 2012,2013 г.
Лунетииииииии... не закачай рибитеееееееее... Mr. Green

# 55
Лунетииииииии... не закачай рибитеееееееее... Mr. Green
И ти ли, Бруте?  hahaha
Между другото, по-старите спамъри знаят, ама вие не. И аз живея при свекърва и свекър.  Mr. Green

# 56
...i az...вече 10 години Sunglasses

# 57
 Shocked Накуп!!!  Понеже съм стара-нова спамърка не бих запозната с тая подробност!

Аз преди живеех с баба-свекърва. Първият й опит да ме изкара неблагодарница беше защо не съм изхвърляла боклука удари в айсберг. След това,докато бях там снаха само тя го изхвърляше  Joy

# 58
Аз съм с повече стаж. Joy Недостатъците са неизброими. Сега напирам да си купя къща на село. Дано стане скоро!    Praynig

# 59
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз пък съвсем в началото при едно гостуване, взех, че им счупих прозореца... Shocked Беше посред зима. Embarassed ТЕ тогава и взех страха. После взе да ме уважава...

А мъжът ми не знаеше за това цели 20 години. Laughing

Разбойничка съм си аз... hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт