СПАМ 09.05-15.05

• 14 888
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • Lost in a fairytale ...
ДУ  Hug
Днес съм по-добре от вчера  Simple Smile Мисля си, че изкарах една лека депресия, без да се усетя, тия месеци  Thinking

Ред, харесваш ми такава, давай го по-непукистки.  Peace Пръдльо, че и шамари #Cussing out

Скоро няма да излизам със Св. Започва да ми дудне, как и се искало да купува бебешки неща, че млада майка е хубаво ...  ooooh! Не, че нещо против, просто не ща сега. Че и ме убеждава ... казвам и тези неща изобщо няма смисъл да ми ги говориш - "щото колкото повече говоря все обратното ли ще става?". Не, викам, щото си имам мнение и точно моето мнение знаеш, че не може как да е да се промени. Дразни ме вече  Tired  Crossing Arms
Утре ще ходя за малко на работа   261uu  ladyuu 4470 Много са готини тия иконки  Joy

# 722
# 723
  • Талант на 2012,2013 г.
 smile3506

# 724
Явно нямам приятели-спамъри във фейса, не виждам фотки.
Сега ще застържа приятели на приятели.

# 725
# 726
Явно нямам приятели-спамъри във фейса, не виждам фотки.
Сега ще застържа приятели на приятели.
Какъв ти е дертът, Вълчо? Сподели, де.

Джия,  smile3560

# 727
Да вида кипри на сбирка, такъв ми е дертът. на живо едва ли ще ми се случи вече.
Намерих ви, купонджийки. Достатъчно бе да допусна, че Мина е била първа пушка там.

# 728
 Значи си информиран, да не ти бера кахър.   Mr. Green

# 729
Щях да съм информиран, ако бяхте с табелки с никовете  Mr. Green

# 730
  • някъде ... тук ...
Че то да не е общофорумска сбирка.

Мина си е Мина - фурия!

# 731
Гадай де! Mr. Green
Елитко  Hug

# 732
  • на плажа
 И аз сега видях снимките. Страхотно се забавлявате. Много сте лъчезарни! Браво на вас! Hug

Много хубав и слънчев ден беше днес. Аз отново се изнервих на макс, още повече като единственият по-буен на площадката е моят синковец и няколко майки се изредиха да ми казват - "Ама той е много енергичен ( да се чете неконтролируем)", докато техните 3 годишни дечица кротко си копаят в пясъчника Crazy.

# 733
Пани, здрав да е! Hug
Моят пикльо, не знам каква муха му беше влязл в главицата, упорито ме разпитваше, дали обичам ракия...  Joy 

# 734
  • на плажа
  hahaha Луне, иска компания детето за наздраве.

Общи условия

Активация на акаунт