СПАМ 09.05-15.05

• 14 897
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • на плажа
 Редче, и без да ме молиш ще те наритам, да си го знаеш.

# 676
Нормално е да го искаш обратно, да ти липсва, да го обичаш...въпроса е имаш ли воля и търпение? Според мен заслужава един добър урок, а ти заслужаваш да излезеш тази вечер и да се забавлязаш.

А уж Скорпионите сте били много отмъстителни, то аз като една мудна и никаква Дева съм способна на страшно отмъщение, ако ме наранят с изневяра...

# 677
Никога не сме отмъстителни. Смисъл, ние по-скоро сме много жестоки, а не отмъстителни.

И аз в момента, колкото и да имах пориви днес, бях страшно жестока с него и го осъзнавам. Но той от една година ме мъчи, треперила съм му, колко рев съм изревала, колко обиди съм изтърпяла. А и шамарите....

А той винаги ще е на всички жени. Днес за първи път прочетох за Стрелеца като мъж. Маичице мила, ако преди време бях прочела, нямаше да повярвам, но сега всичко е едно към едно. Ама човек е много заблуден като е влюбен. Сега като че ли мокър парцал ме е ударил, но се посъбрах някак си с хубава музика... ooooh!

След час изчезвам  Joy и се надявам на една разнообразна вечер.

# 678
А добър ден Hug

Ей, Кадифенце, изобщо не се вързвай на неговите номера!

Дрисльо Twisted Evil

# 679
# 680

Нали в преносен смисъл??

След час изчезвам  Joy и се надявам на една разнообразна вечер.

Ан тъй.. Party

# 681
Ан тъй много ме кефи Джия, ти от кой край си....Мисля, че съм го чувала от някой, ама сега не се сещам....може и от моето село да е, ама съм забравила, аз като стъпвам там един път в годината  Joy

За шамарите не е преносно за съжаление....

# 682
  • Талант на 2012,2013 г.
Реееед, стегнИ се... Naughty

# 683
Ред, твоя заслужава, да заключиш тоалетната  и да му сложиш тройна доза разхлабително в яденето.

# 684
Ако Ви заказвам,че го искам обратно, моля да дойдете и да ме сритате яко.....

Идаааааа  afwitch позачакай ме малко, за да получиш и това  bash
Да не си посмяла, момиче  Naughty да му клекнеш пак на тоя. Еле пък за шамарите като прочетох и ....  Close
А от зодии въобще не се влияй - моят мъж е стрелец и няма такава душица като него. Е и аз съм работила върху опитомяването му, но си е добродушко по принцип. Даже веднъж го бъзиках, че ако е една жена, все със събути гащи ще ходи.
Излизай и си глей кефа, и живота, и чакай с нетърпение развода  Peace

# 685
  • някъде ... тук ...
Пани, голям сладур Hug
До велопохода не стигнахме, а и не бях записала дребния. Обаче той и баща му, с колелетата, събраха за нула време печатите на европейските държави. Ние с големия обикаляхме другите Simple Smile

Ред, не знам какво да кажа.

# 686
Наминавам ви само и лягам да спя. Hug

# 687
ВърнАх се.

Утре пак.

moresmile

# 688
А така Ред, само тъй  Peace
Преди малко се върнахме от военно-историческия музей. Много народ, много нещо, изкефих се.

# 689
Кац Flutter Mr. Green
Пуханка ще яде бой Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт