СПАМ 09.05-15.05

• 14 901
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Въпросът ми ми вероятно не е подходящ за контекста на темата, но някой може ли да ми каже колко струва да ми стеснят един златен пръстен?

# 691
ДУ мацки, днес станах рано, отивам малко да потичам ,че нещо ми бръмчи главата от ставането, а и писах едни процеси и процедури и методологии и сега ми е тежкоооооооо.

"Моят" големи драми снощи, играе го мега ревнив, но аз съм желязна. Просто тея номерца вече....
Може да ми е трудно финансово, но ще издържа, казала съм си,че мога и без него. Но тормозът ще е жесток, трябва да съм много силна до 31-ви, когато ни е разводът.

# 692
# 693
Ред радвам се, е си доволна от снощи.

Не може ли, да се преместиш при приятелка, роднина..смисъл да не делите една къща. Така тормоз почти няма да има, пък и да не се изкушаваш.

ДУ народеее!

Наспахте ли се? Аз не. Днес почивам и вместо да се наспя съм с кафенце в бгмама. Навикът е страшна работа, сън не ми дава.

# 694
Aз за моженето--мога, ще видим как ще е днес след като му каза,че излизам....

Много са ми интересни мъжете--значи той можеше всичките тези месеци да ме оставя сама без да ми се обажда, на всички празници сме разделени, при преброяването беше при мама, ходи на море миналото лято без мен, в Турция на екскурзия, а аз не мога да отида едно кафе да изпия....

Да не сме някой друг век питам аз?

И не можеш да му пречупиш ината. Аз му казвам,че и той излиза без мен--не било вярно  ooooh!

Идва ми така да го фрасна, че...ама трябва да го лежа.

# 695
  • на плажа
 Редче, фрасни себе си - ще има по-голям ефект. Твоят нещастник е намерил църква да се прекръсти както се казва. Не му дължиш никакви обяснения, а още по-малко ти да се притесняваш от това какво той щял да си помисли. Наистина би било добре да се преместиш някъде до развода за твое лично спокойствие.

# 696
Няма нужда да му пречупваш ината, Ред. Mr. Green Щом иска да се разведе и да е свободен, ето му свободата. Малка подробност е, че и ти получаваш твоята. Hug
Та, добро утро.
Вчера изпратих единствения човек, който  е раздавал цял живот от любовта и добротата си, без грам насрещни претенции, за каквото и да било. Бих искала повече човеци да са като него.
  Flowers Sunflower

П.П. И моля, не млъквайте след споделеното!  Heart Eyes Не изпитвам скръб, само любов към него. Не мога да обясня.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 09:26 от luna

# 697
  • Талант на 2012,2013 г.
Луне... Hug

Може би е по-добре да изпитваме любов, а не скръб, когато се разделяме с любими хора...

Между другото ДУ Hug

# 698
  • В голямото море...Живот
ДУ мумуни  Hug
Не обичам почивките - скапвам се от работа  ooooh!
Но времето днес е прекрасно  Crazy

# 699
  • Талант на 2012,2013 г.
Моля, намерете ми работа... Mr. Green

# 700
  • В голямото море...Живот
Карме каква я искаш  Mr. Green

# 701
Добро утро Grinning
Луничке, щастливка си, че си познавала такъв човек. Желая ти все повече такива хора да срещаш в живота си Hug

Ред, кански сили и биволско търпение ти пожелавам Hug

# 702
Луне, това е много хубаво. Хубаво е да знаем,че е имало добри хора, и да се надяваме да има още като тях.   bouquet

# 703
  • Талант на 2012,2013 г.
Не се майтапя. И не придирям. Имам нужда, наистина... Praynig

# 704
Добрютро колежки по форум  Simple Smile Hug
Ред, моите поздравления  kiss

Скапал ми се е тигана Тефал, щото го ползвам и като скара понякога ( като снощи - пекох зеленчуци ) и не можах да направя палачинки тая сутрин. Залепват!
Сега ще отида да си купя нов и такъв за печене, за да нямам ядове вече. На мъжо му се припика като му казах, че отивам на пазар за посуда  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт