СПАМ 09.05-15.05

• 14 941
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • В голямото море...Живот
Лу уауууууу  Crazy
Пухи ква е марката на млякото  Wink
Аз Апнах огретен+пържени тиквички, кафе и сок Дулитъл /прясно изцедени ябълка, целина, цвекло, лимон и джинджифил/  ooooh! Не моа да дишам....
А времето верно е супер. И утре и в неделя все така - а аз ще съм под смокинята  Sunglasses

# 616
Доре, де да го знам Чех някакъв...... Laughing

Целината ще те направи игрива бре, ще направиш един кекс ми се чини Wink

# 617
  • Belgium
Мерси  Hug

Insolence си е дързък парфюм наистина, няма как да остане човек незабелязан с него  Grinning

# 618
  • Belgium
сок Дулитъл /прясно изцедени ябълка, целина, цвекло, лимон и джинджифил/  ooooh! Не моа да дишам....

Ох, припи ми се тоя сок  Crazy

# 619
Още една мераклийка за кекс  Laughing

# 620
Казвайте бързо какъв сок да пия, за да ми се доготви и чисти  Mr. Green С една дума срещу мързел Laughing

# 621
  • Belgium
Тоя сок не е открит още, но който го патентова, ще натрупа състояние  hahaha

# 622
Казвайте бързо какъв сок да пия, за да ми се доготви и чисти  Mr. Green С една дума срещу мързел Laughing

От изцедени тояги  Joy

# 623

От изцедени тояги  Joy
с есенция - семеен скандал  Joy

# 624
Оооо,Десс !!! Hug

# 625
eee, от тояги не ми се пие, такъв ми присяда обикновено  Mr. Green

# 626
  • Belgium
Пий един Ред Бул тогава, нали давал крила  hahaha

Ама може да ти се полети на разходка, а не да чистиш.

# 627
Пий един Ред Бул тогава, нали давал крила  hahaha

Ама може да ти се полети на разходка, а не да чистиш.

Е, ще рискувам, пък кво ще изтърпя една разходка  Laughing

# 628
  • на плажа
 Пфууу, понякога ме доядява на някои майки. В 3 часа следобед домъкнала бебе на нашата площадка в двора. Нямам нищо против да се използва, ама това бебе не спря да реве. То реве, тя го мъкне да го пуска по пързалката( а то дори не може да върви). Явно изобщо не му се щеше на бебока, ама тя упорита. Съдра се от рев  един час. Имах желание да се покажа на прозореца и да я помоля да напусне, ама пусто не обичам така. Никакво усещане. Вчера пък една друга изпишка детето до саксията пред гаража ( а на две крачки от страни - поляна като слънце). Разбирам ги вече съседите от първия етаж, които искат да си оградим площадката и да не влизат външни хора.

# 629
Пани, мани се ядосва за глупости. Я виж какво време е навън - никой не може да ме ядоса.

Спестиха ми инДЖексата днес, само ми доизписаха едни прахчета. Понаболява ме, ама не е к'во беше.
След малко свърш и си отивам.

Колежката много страда заради един мъж, ама е младичка, ще й оври главата някой ден. Не мога да й помогна, щот не ме слуша. Детенце!

Общи условия

Активация на акаунт