И сега се чудя с какво да ги махам.
)) ). Мисля, че е наддала.
За млечницата е добре да се обърнеш към педиатър, маже се с антимикотично гелче както бебето, така и твоите гърди; не пречи на кърменето. Това означава, че трябва да се стерилизират всички възможни предмети (биберони, помпа и т.н.) до които бебето има достъп.
Вярно, че са доста трудни за даване - цедене, мерене на 15 мл., слагане на 4 капки, даване на бебето, той започва да цока от шишето кърма и изведнъж свършва. После докато се сложим и ориентираме към гърдата си поревава, но определено не се гърчи и реве като преди. Мисля, че логото на Колийва - " Намалява часовете плач" е вярно 

иначе мястото е спокойно, капвам спирт при всяко мокрене.... педиатърката пък прилага по-специални мерки - дърпа, ръчка (почиства и тушира с нещо); каза че явно има дебел кръвоносен съд който захранва мястото...
иначе мястото е спокойно, капвам спирт при всяко мокрене.... педиатърката пък прилага по-специални мерки - дърпа, ръчка (почиства и тушира с нещо); каза че явно има дебел кръвоносен съд който захранва мястото...
Всички описани от теб признаци сочат, че най-вероятно Йоана си хапва чудесно и няма причина да се притесняваш за количества кърма. 
сега е до мен в шезлонга
И СЕ СЪБУДИИИИ ... за да свърши една работа ... 

Препоръчани теми