Вярвате ли, че няма разлика в качеството на продуктите?

• 19 059
  • 317
  •   1
Отговори
# 105
Всяка друга медия би подходила по-другояче. А по-уважаващите се изобщо не биха подхващали темата.

# 106
Минзи, нито една медия няма да подхване темата. Нито една.

# 107
  • софия
Абсолютно бях сигурна , че такъв ще е резултата. Ръката дето те храни, не се хапе. Сигурно са уволнили някоя дребна рибка дръзнала да хапе . Даже се зачудих първия репортаж , че го пуснаха.

# 108
  • гр. Шумен
Защото са поръчкова медия, затова. И който има кинти, плаща инфото. Да не си мислите, че там може да вирее нормална разследваща журналистика?
Още като рекламираха прочутото си изследване казах на мъжОто: "Ще видиш, че накрая всичко ще бъде окей". А като видях резултатите от изследванията нещо ме загложди, че ни взимат за канарчета. Имаше три проби, нали? А накрая ни показаха ДВА резултата.
Не знам аз ли съм мнителната, но пак ми се струва, че ни направиха на градинска салата.
Моля ви, опровергайте ме!

# 109
Добре де, може ли частно лице да плати за такова изследване? Да си направим едно такова...  Crossing Arms

# 110
Вие вярвате ли, че телевизия с огромен брой реклами на перилни препарати, ще излъчи репортаж, който да злепостави рекламодателите? Joy
Щом, се натиска да има суров закон срещу паралелния внос, значи разликата в качеството по територии, вече е заложена. Това със защитата на дистрибуторската мрежа, от други търговци е смешно оправдание (всъщност конкуренцията между търговците-вносители, облагодетелства производителя).

# 111
Понеже не гледам битиви, възможно ли е някой да обясни за какво е темата?

# 112
Идеята за опровергаване (съсипване) на продажните медии ми харесва.  Mr. Green

# 113
  • Пловдив
Защото нито БТВ, нито която и да е друга голяма медия няма да тръгне срещу големите си рекламодатели.

newsm10
Абсолютно.
По същата причина да сте чували да се пише в някой вестник лошо за gsm-операторите, да им разкриват кирливите ризи ? Няма и да чуете.

# 114
  • Galaxy 13197853088
Никой не те е лъгал.
Сравнили са едни показатели и те са се оказали еднакви.
А това че други не са сравнени няма общо с темата.
Както си казват в тяхната си реклама "Истината е въпрос на гледна точка"

# 115
Това нещо май ми се повтаря като тема  Crazy

# 116
  • София
Понеже не гледам битиви, възможно ли е някой да обясни за какво е темата?

Става дума за предаването "Бтв Репортерите", което в неделя "разследваше" дали има разлика в продуктите, произвеждани за нашия пазар и тези, произвеждани за Западна и Централна Европа. Концентрираха се върху перилните препарати и разбира се, разлика нямаше. Simple Smile

# 117
Благодаря, милинка .
Тя Бояна имаше една тема "За какво са ни свободни медии", ама се оказа, че са ни за нищо.

# 118
Манипулацията идва от там, че използваха продукт който няма еквивалент  и производство за източен пазар - внесен е тук, чрез т. нар паралелен внос, и все едно изследваха един и същи продукт произведен в Белгия за западен пазар - ето затова наистина нямаше разлика.Като видях продукта и ми стана ясно, ама да не си мислят, че българският потребител е глупав.

# 119
Някой ще обясни ли какво е това "паралелен внос"?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт