Вярвате ли, че няма разлика в качеството на продуктите?

• 18 985
  • 317
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Ами това значи, че по-високите цени тук са напълно нормални. Плюс това е нормално и по-лошото качество на продуктите. Ако продават продукти с качество като "западните", това означава или да са толкова скъпи, че никой да не ги купува, или фирмата да работи на загуба, а това няма как да стане.
Гес, има резон, че е огромна разликата в обема на купуването/продаването. Нататък не знам какви са им сметките. Но щом купуваме по-ниско качество на по-високи цени, значи сме си го заслужили. Нормално, както ти казваш Laughing
Да де, ама по този начин им пада ОЩЕ оборота. Много от нас търсят да си купят от чужбина, от някой познат, който пътува или от паралелен внос, което качва оборота на тези в Германия/Италия/цяла Европа и намалява този в Бг. На мен също ми носят често препарати и памперси от чужбина, смях не смях, разликата е видима.

# 316
Съгласна съм с Янтра. Високите цени у нас са израз на лоша търговска политика - пренебрежение към клиента и високомерие от страна на търговците. И това съм го срещала и на селския пазар, и в голям и модерен магазин. За щастие, избор все пак има. Има и в България търговски фирми, които обичат и бизнеса си, и клиентите си и от тях пазарувам с удоволствие. Най-сериозен си остава проблемът с големи западни производители, като цитирания от мен по-рано Гарние, които си позволяват драстични разлики в качеството на продуктите - ей с това не виждам как да се справяме.

# 317
Най-сериозен си остава проблемът с големи западни производители, като цитирания от мен по-рано Гарние, които си позволяват драстични разлики в качеството на продуктите - ей с това не виждам как да се справяме.

Просто преставаш да купуваш масова козметика, която дори и на "запад" не е с особено високо качество.

Общи условия

Активация на акаунт