Вярвате ли, че няма разлика в качеството на продуктите?

• 19 035
  • 317
  •   1
Отговори
# 270
Тук Елсев е Елвив, а Рекс е Диксан. Интересното е, че има джип Митсубиши Монтеро, което е всъщност Паджеро. На Испански Pajero означава чикиджия, затова е Монтеро.

По темата: аз виждам разлика в един и същ продукт в БГ и в Испания. Например шампоаните на Eucerine имат много голяма разлика. Мислех, че е от водата, но пробвах шампоани, купени от двете държави и в БГ, и в Испания и разлика има между самите продукти. С праховете за пране са ми други впечатленията. В БГ пера белите дрехи с Тайд, но тук Тайд няма, та си донесох от БГ. Ами дрехите пак са сивкави, а не бели, както ми стават в БГ. Тук го отдавам на водата, понеже е ужасна и не става за пиене. Разлика видяхме и в един модел на маратонки Найк. Брат ми си купи от тук, много му бяха удобни, видял в БГ същия модел, но на малко по-висока цена и го взел. Ами Найк-а от БГ издаде багажа за отрицателно време, докато този от тук не е мръднал, а ги е носил еднакво време, понеже единия е черен, а другия- бял. После се загледал и установил, че са шити в различни държави, но не помня вече кой къде е шит.

# 271
Има разлика, да. Хед & Шолдърс, Нивеа, Кока Кола, Памперс в БГ и тези в УК са доста различни....

# 272
Някой,който е много запознат с производители,внос,кодове и т.н., моля да ми каже какво точно да гледам на опаковката,за да разпозная примерно произведен в Германия препарат и такъв,който не е произведен там.Вчера купих един,кода му започва с 9,пише,че е произведен в Австрия.

Извинявам се,ако има подобно инфо в някоя тема,но нямам време да изчета всичко,ако може линк поне. Peace

# 273
# 274
  • София
Аз гледам не толкова бар кода, а езика на етикета, имейл адреса (да е .it, .de, . uk), да нямя текст на българси, румънски и т.н

# 275
# 276
Има разлика, да, купувала съм най-вече козметика от чужбина.

# 277
  • София - Рим и обратно
Тук Елсев е Елвив, а Рекс е Диксан.
Сигурна ли си, че Персил не е Диксан  ?

# 278
Струва ми се, че не е. В Австрия има и Персил и Диксан. Не знам Диксан еквивалент на кое е, нито съм го ползвала, но кутиите им са една до друга на рафта в магазина.

# 279
Зависи от коя старана е продуктът. В Испания Диксан отговаря на нашия Рекс, а Персил е Wipp. В Гърция и Италия Диксан отговаря на Персил.

# 280
Здравейте!
Съпруга ми пътува много често до Германия и често ми носи перилни препарати от там и мога да кажа със сигурност качеството там е много по добро от това което ни предлагат тук.

# 281
  • София
Според официалния сайт Диксан е Персил в Италия, Гърция и Кипър:
http://www.henkel.com/about-henkel/2007-18541-international-pers … elaunch-11272.htm

# 282
  • София - Рим и обратно
Според официалния сайт Диксан е Персил в Италия, Гърция и Кипър:
http://www.henkel.com/about-henkel/2007-18541-international-pers … elaunch-11272.htm
И аз така знам, но е странно защо в някои страни има и Персил и Диксан  newsm78

# 283
  • Варна
Ами нали писаха по-нагоре - в някои страни Диксан отговаря на Рекс, Персилът сигурно си е Персил. Което за мен е адски объркващо де.

# 284
В Испания Рекс е Диксан, а Персил-а се казва Уип Peace А някой да има идея има ли еквивалент на Тайд и Бонукс в Испания и как се казва? Много ми харесва Тайд за бяло пране, но тук го няма.

Общи условия

Активация на акаунт