Юлски деца-Тема 44

• 30 608
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Ral_p, честита рожденичка. Да расте здраво, усмихнато и весело дете!

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 09:24 от Radina

# 451
  • Видин
Ралче, честита рожденничка!  Пожелавам й да е много здравичка, усмихната и щастлива   bouquet И на теб весел празник   bouquet През много мина преди 2г, но важното е, че всичко е зад гърба ви и си е заслужавало  Grinning

# 452
Ралче, честита ти рожденичка, наистина през много минахте,  но ето я момата вече на цели 2 годинки. Да е много жизнена, много щастлива, да прекара едно прекрасно детство.
Ралче, звучи прекрасно този камък, та кога казваш да намина Wink Laughing.
Мама Барба, дам не остана още 1 месец.
Ех, момичета, кога обсъждахме какви покупки ни трябват за бебетата, кога раждахме, кога започнаха на 2 да стават.

# 453
Рал, честит ви празник!!! Честита втора годинка на Ния! Да расте здрава и щастлива и все повече да ви радва и гордее!!

# 454
Айдееее почнахме честиткитееее
Честито на Ния! Да расте усмихната, здрава и щастлива!

Диди на мене и двете рокли ми харесаха, просто втората бих я взела ако ми трябва дреха за по-специалнен случай а не да ходи в кварталната градинка да се цапоти с нея.

Онзи ден Изабел сама си свали памперса (беше топло и беше по памперс само) след като разбира се се беше информирала че аз ходя с гащи а тя с памперс защото се напикава и й сложих гащички... Имаме едно напикаване но като цяло навън й слагам памперс, като спи - също и то все едно не сме махнали памперса така  Laughing Някакви съвети?

Маймунчееее липсвааааааш!

# 455
  • София
Охооо, имаме си вече малка, сладка рожденничка!

РАЛ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА СБЪДНЕ МЕЧТИТЕ ТИ!

Маймунче наистина къде изчезна?
Грация не пускам палците  Hug Hug Hug

# 456
Ралче,честита ви рожденничка  Hug Да ви е здравичка и много да се гордеете с нея   bouquet

Поръчах рокличката с маковете -то е ясно ,че панделката няма да изтрае дълго  Mr. Green а и другата я нямали в наличност.Само не ми стана ясно едно и ме притеснява да не се изненадам неприятно.Поръчах 98 размер за Катя и 104 за Петя.Там пише дължината на роклята на всеки размер и тези отговарят на нашите.Но аз на Петя по принцип купувам 98 а на Катя 92 .Притеснява ме тези размери,които пишат за дължина да не би да са без презрамките newsm78

# 457
  • Варна
не влизам много често напоследък, затова да честитя на всички бъдещи рожденици  bouquet
нека са ни здрави, пък другото ще се нареди  Grinning

Рали  nbirthday

# 458
Ралче, честита рожденничка!Нека бъде много здрава и щастлива!
Диди,аз харесвам втората.Ако можеше да се махне тази пандела щеше да стане супер!
Аманитка,можеш да направиш таралежчета от картофено пюре и банани и ягоди набучкани върху солета.

# 459

Диди,аз харесвам втората.Ако можеше да се махне тази пандела щеше да стане супер!

Със сигурност ще я махна

# 460
  • София
Честит 2ри Рожден ден на сладката Ния!Да бъде все така жизнерадостна, любопитна и чаровна!Най-безгрижно и весело детство и желая!

Момичета, благодаря, че ни мислите. Калина се оказа с розеола в крайна сметка, все още е с пъпки,с мнооооого пъпки, вече 5ти ден, не я минава леко, въпреки ,че се води най-леката шарка Confused
Ще ви я пусна на снимка да я видите каква ми е прекрасна, на мама маймунчето.Поне има апетит от днес, пу-пу

# 461
Ели, бързо да ви минава Hug.
Пазаруващите онлайн от чужди сайтове, кажете моля каква карта е най- добре да си направи човек и има ли значение към коя банка е??? Искам да е дебитна, не кредитна.

# 462
Ели, бързо да ви минава Hug.
Пазаруващите онлайн от чужди сайтове, кажете моля каква карта е най- добре да си направи човек и има ли значение към коя банка е??? Искам да е дебитна, не кредитна.

Visa Electron - по мои наблюдения на по-големите банки картите минават - ОББ, Райфа, Пощенска. Е има и изключения.

Изпратихме бабите, аз стегнах багажа на Ния. Тя зминава за 3 седмици в Люлин-1 при майка ми, а аз съм на работа.

# 463
Ралче, ти си вдъхновение за всеки уважаващ себе си любител на италианската кухня.

За много години на малката рожденичка! Дано всичките ти желания за нея се сбъднат! Ще добавя само пожелание за лек бебешки "пубертет". Ще се радвам да ви подмине!

За свалянето на памперса. В един момент узряват за идеята и много бързо се научават. Емили, носи навън резервни дрешки и я кани по-честичко. Проблем е като се заиграят...Иначе като е топло не е проблем съхненето на дрешките.

Ели, поне знаете какво е. Дано по-бързо премине.

# 464

Моята е Виза електрон на ДСК. Единствено от Теско ми отказаха поръчка(но не се знае дали в нея беше проблема). Затова имам и една виртуална пак на ДСК. Имитира кредитна карта и досега проблеми с нея нямам  Peace

Ели, бързо оздравяване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт