Юлски деца-Тема 44

• 30 606
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ралче, честит празник! Да ви е много здрава, весела щастлива Ния и много да Ви радва!  bouquet
Драга, аз съм с Виза Електрон на Уникредит Булбанк - дебитна карта и нямам отказана поръчка до сега. Peace
Ели, скорошно оздравяване на Калинчето! Hug
Джил, весело изкарване на морето! Heart Eyes
Миме, на линия сме. Heart Eyes

# 466
Честит втори рожден ден и от мен на Ния! Да е много здрава, много усмихната, щастлива и игрива!  Hug

Драга, аз ползвам Виза Електрон на ЦКБ... Вярно, че само за и-бей до сега, ама проблем няма..  Peace

Аз съм Убавата булка, бе, че то други толко Убави във фейса нЕма   Joy Hug

# 467
  • Видин
Аз одеве за сефте направих домашни сусамки - можеше и по-добре, но съм много доволна и ще ги добавя към менюто за РД  Laughing
Буболече, спряхте ли се на име? Драга, а вие?
Ех, момичета, кога обсъждахме какви покупки ни трябват за бебетата, кога раждахме, кога започнаха на 2 да стават. [/color]
Кога пък и втори деца родихме  Laughing Laughing Laughing

# 468
Кога, пък, верно... Mr. Green

Сякаш избрахме Анна... а аз всеки ден съм на различни мниения... С Преслава бях по-категорична. Ама най-вероятно това ще да е.  Rolling Eyes

Слави пък тъкмо вика "Е, поне няма да е с име на фолк певица..." и от радиото се чува.. "Честит рожден ден, радио Вероника, аз съм Ана"  Joy Беше сразен милия...

Снаха ми пък вчера разказва как казала на колегите, че племенниците й се казват Преслава и Камелия и всички се пулили "ама верно ли" То от толкоз певици имена не ни останаха Joy

# 469
  • София
Рал, честит втори рожден ден на принцеса Ния! Да е жива и здрава, да е весела и щастлива, гордост на мама и тати!

Аз съм отворила лазарета със страшна сила. И тримата са болни.  Cry Нямам сили.

# 470
Хахаха, Аманита, верно си е. Най- смешното е, че се чудех на мама Диди как така бременее толкова рано, това в началото като започнахме да пишем във форума и се запознавахме. Мислех си, че пари да ми дават няма да родя така едно след друго Joy. Пък на няколко месеца по- късно вече с дете си промених мнението Laughing.
Мерси за отговорите с картите, ние пазаруваме с Виза електрон, на една приятелка, но нещо почвам да се дразня, че пазаруваме три моми и ми писна всеки път да ги чакам и разбира се непрекъснато ми свършват нещата в кошницата и хич не ме радва това положение. Чудех се за картата, защото ми казаха, че Виза било по- добрия вариант пред Виза елетрон, трябва да питам в банката каква е разликата.
Мила, дано бързо да се оправяте Hug.

# 471
Драга,и аз помня как ми се чудихте,че аз бременна а каката на 9м. Simple Smile И то бременна по желание Simple Smile Хората като ме видеха и казваха "е нищо,какво ще правиш,ще ги гледаш" Simple Smile
Мила,дано се оправите бързо

# 472
Драга,и аз помня как ми се чудихте,че аз бременна а каката на 9м. Simple Smile И то бременна по желание Simple Smile Хората като ме видеха и казваха "е нищо,какво ще правиш,ще ги гледаш" Simple Smile
Мила,дано се оправите бързо

# 473
Диди, дам, ето на, че те последвах Laughing.
Това ми напомня да ви се оплача, че ми се скъса единствения панталон за бременни останал здрав и сега имам само един анцуг, който, добре че си го поръчах, та да излезна с него до шивачката, та да мисли какво да го прави, че да закрепя още месец Sad. Та вчера кумата ми се смя, като й се оплаквах и каза, че така ми се пада, понеже съм се смяла как можело да ходят по анцуг.
За името имаме минимални чуденки, но все се връщаме на Николай, та май ще си е това.

# 474
Драга,аз през бременностите си не съм носила дрехи за бременни но майка ми беше взела едни дънки и дънкена туника но така и не ги сложих.Чисто нови са ако искаш мога да ти ги пратя незнам обаче дали ще ти станат

# 475
Диди, мерси, но габаритите са ни доста различни Joy Joy Joy. Само за ориентир ще ти кажа, че близнаците дето си ги гледам на дупето, тука в България понякога не мога да ги набутам в най- големия размер Sad.

# 476
Ооох майка ми снощи се обади че днес може да я гледа та ме спаси  Crazy Бях откачила направо вече, но пък лошата страна е, че така ни отива на кино ученето без памперс.
Аз здраво се бях наканила да пазарувам онлайн даже в пейпала си преведох пари и пак нищо не мога да харесам на сметка  Joy Ужасна съм.

# 477
Привет мами.  Simple Smile
Ние пак много обикаляме. 2 дена бяхме на разходка до Стрелча, но вчера цял ден не спря да вали. Май само път видяхме, но няма нищо. Другата седмица пак ще пътуваме. Много се чудя дали и кога да ходим на море, защото времето много напредва.  Rolling Eyes
Мама Диди - честно да ти кажа и аз тайно се надявах да имам 2 деца едно след друго още докато си бременеехме преди 2 години, но все пак имах някакви резерви преди раждането и първите месеци. Но за щастие всичко беше прекрасно. Сигурно ако имах ужасно раждане и неспящо бебе може би друго щях да мисля  Mr. Green .
Аз име още не съм измислила - много ми е трудно  Sad
Да се оплача и за друго - бебка още не се е обърнала и много се притеснявам, правя разни упражнения, ама резултат няма.
Julsko bebe - аз за бременни имам само 1 дънкова пола, миналия път  я купих в 6 месец и я носих само 3-4 седмици, после ми отесня, а сега още ми става. И на мен ми е позната историята с тези дрехи - миналият път си харесах едно сукманче от Вис виталис, взех най-големия номер и не успях да го промуша даже през раменете. И си викам - това можеше да ми става , ако бях на 11-12 години.  Joy
Сега нося разни размъкнати къси панталонки вкъщи, а навън- рокли, полата за бременни и клин с туника.
Ral_p - честит празник на Ния с малко закъснение. И лесно адаптиране при бабата.
Аз да се похваля - ако стане работата Ива ще я оставя за първи път за 2 дни при майка ми другата седмици. Досега не съм я оставяла за повече от 6-7 часа и то много рядко.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 11:41 от Mishe333

# 478
Мише,първото ми раждане беше ужасно.Два дни след това исках пак Simple Smile Второто раждане беше още по-кошмарно но ако имах финансова възможност пак щях да родя Simple Smile Винаги съм искала да усетя болката ,с която се става майка Simple Smile
Драга,не го вярвам това за близаците Simple Smile

# 479
Привет мами!
С малко закъснение да честитя втория рожден ден на Ния, Рал, да ви е жива и здрава, много да ви радва.
Вече мога да се похваля, че на Божидар разстройството премина. Чакаме още два кътника, но се надявам да избият без тези миризливи екстри.
Мила, Hug, прибирай лазарета.
Драга, ако мислиш, че летни, тънки панталони, като дънки са, номер 52 на българската фирма Рени стил, ще ти свършат работа, пиши да се разберем как да ти ги дам.

Общи условия

Активация на акаунт