Юлски деца-Тема 44

• 30 605
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Мама Диди, ти ме утрепа с предложението си. Не казвам, че ЮБ е дебела (смея ли, нали е бременна Wink ), но някак е и по-висока и по-едричка въобще, пък ти си такова нежно, дребно същество.

Мила, като се роди моят пищяш батко и почнах да чета тук, ти беше най-голямата свежарка, винаги си ми била вдъхновение. Вярвам, че бързо ще премине тоя период и пак ще се радваме на приятни постове от теб!

Ох, я да споделя и с вас мъката си, писах вече в пазарджишката и породената тема. Антоний ми се буди с писъци, когато не се е наспал. И като дойде време за сън се противи и понякога се приспива с плач, щото не му угаждам да стои да си играе в полунощ. Според брат ми се страхува да заспи. Вие как се приспивате?

Мише пробва ли номера с музиката и фенерчето? Дори да не се обърне, ще се забавлявате много. Не се тревожи, всичко ще бъде наред. Една мама си беше платила в Тина Киркова на лекар, който изражда бебенца с крачетата напред. Все пак е второ раждане. Пък и секцио да се наложи (силно се надявам да размисли бебчето и да се обърне!!!) няма страшно! Всички казват, че важното е да се успокоиш! Иначе и бебето се шашка. Wink

# 481
  • Варна
това раждане с крачетата напред ме хвърля в потрес лично мене,гледала съм клипове и не ми изглежда като приятно изживяване...  #Crazy а аз съм раждала и 2 пъти нормално Mr. Green лично мое мнение е ако не се обърне - по-добре секцио Rolling Eyes

за картите - ние сме с Виза, на Райфайзен, но е кредитна, нямали сме проблеми  Peace

мама барба - Калоян понякога заспива и с опердашен памперс, защото ако го оставя може да ме мота и 3 часа докато заспи  #2gunfire винаги протестира, реве, тръшка се, върти се, иска да става, колкото и да му се спи...може да легне доброволно но за спане и дума не може да става  Naughty
според мен е нормално, особено в тая възраст, когато всичко им е толкова интересно и не искат да заспят, за да не изтърват нещо видиш ли Rolling Eyes варианта е да го оставиш да се набеснее и да каталяса, не че ще изяви желание да спи  Joy но самото приспиване ще мине по-бързо  Peace
напоследък у нас с приспиването (вечер) се занимава баща им, на него не му минават номера  Wink

# 482
Вержи, и вие бяхте с голям рев от колики като малки, нали? Убеждавам се, че е от темперамента. Wink

# 483
Мама Барба, до преди няколко седмици лягах при тях докато Катя заспи,че ако  ме нямаше става и закача кака си но сега вече загасям лампата,оставям ги и излизам-те заспиват сами без проблеми.

# 484
  • София
Юлско бебе имам един голяяям панталон с ластик доста шарен, но лек и приятен, ако го искаш свиркай, хайде то не остана за кога да си купуваш дрехи.
Доктор Куин (Миласара) да хвърля хапчетата и да прибира лазарета, че сега е време за море не за болести.

# 485
  • Видин
Добро утрооо. Аз се размазах тая нощ. Туй бебе ми разказа играта  Mr. Green Заспа в 21.30 и се събуди в 1 да яде. Дотук добре. Ама се събуди и в 2 и в 3, и в 4. В 5 го взех при мен като всяка сутрин, но и при мен трудно спеше. Накрая окончателно ме вдигна в 6.30  Tired
мама Барба, Габ наобяд заспива почти винаги с рев. Т.е. той иска да иде някъде, аз го връщам, "стискам" го, плаче 10 секунди и след 3 минути е заспал  Mr. Green Писах ти вече някъде (не помня къде, че нали в много теми пишем заедно), че и моят пищи, обаче насън и най-вероятно са зъби ( аз всичко си обяснявам с тях, супер удобно извинение са  Joy).

# 486
И на обяд и вечер Преслава заспива за около 1-15 минути. Зависи колко е капнала.. Лягаме на леглото, хваща един от пръстените ми, върти го малко и заспива.. Странно преди това си играеше с обиците ми, но ми разрани ушите и ги махнах, а преди тях пък беше кърменето  Laughing Намира си заместители явно. На обяд като се приберем и се наобядва я слагам на леглото и й казвам да ме изчака, а аз отивам да си сложа за обяд. И така заспива докато ме чака или в хола докато аз обядвам..
 Ако се събуди недоволна лягам да я приспя пак. Като си доспи си се събужда съвсем тихо, измъква се от леглото и идва при мен. Simple Smile

# 487
Ооо госпожооооо  Whistling  Wink Нещо ника сте си сменили ц ц  Laughing
Изабел заспива като ми пипа ръцете, колкото е по-изнервена толкова повече драска между пръстите понякога много време и се чудя как да я отуча  ooooh!
Мамо Диди верно изби рибата с този панталон, едва ли много мацки от форума могат да влезнат в твоите дрехи...

Аз имам притеснения с коремчето на Изабел, понякога се държи за него, а вчера вечерта седна на гърнето и посочи че я боли откъдето пишка, реших че е настинала и я позагрях със сешоарчето, мина й...

# 488
  • София
На обяд като се приберем и се наобядва я слагам на леглото и й казвам да ме изчака, а аз отивам да си сложа за обяд.
Това е и моят номер, но вечер  Laughing Влиза в леглото и и казвам да ме чака да ходя до тоалетната. Докато се върна почти винаги е заспала чакайки.
Диди съм я признала, щом смалява роклите, които съм носила 45 кг  Mr. Green Hug
Аз съм в отпуск и лягам в 3, а ставам в 9, то по- зле откогато работя  ooooh!
Драга, сега си правя Мастеркард, но всъщност е дебитна, и това е вариант. Peace Мога да се похваля, че приключих с кредитните карти  Whistling

# 489
  • София
Нищо не съм решила още за РД, а то време не остана... Едно ми е никакво...

Mime-to, вие какви ги вършите до 3 посреднощ? Grinning
Ral_p, на патерица да ви е здрава, усмихната и щастлива Ния и вие покрай нея!
В неделя много се смях - на нашия кумец за 2 седмици се ожениха племенничката му и брат му (нейния баща). И двете булки били бременни...

# 490
  • Видин
Я пак, че не схванах  newsm78

# 491
  • Canada
Я пак, че не схванах  newsm78
Ми доколкото разбирам племенничката ще си има хем детенце, хем братче или сестричка! Mr. Green
Емили, пусни и за всеки случай някаква урина или нещо подобно - да не е цистит или нещо бъбречно...

# 492
  • София
Куку, ако ти кажа, че пред компютъра стоях  ooooh! Потънах в дебрите на ваучерите  Rolling Eyes, накупих за Ан Бибиян 20 ваучера, че като сринем кухнята няма да има на какво да и готвя около месец. Ако някой от София се интересува, ето офертата, карат ти храната до вас за 2,50 лв. http://oferti.data.bg/sofia/ednodnevno-detsko-meniu-na-polovin-tzena-0mtzr
Също взех апартамент за седмица в Царево, но днес се отказахме и няма да го платя в крайна сметка. Иначе в топ сезона апартамент за 390 лв е изгодно, но не ни стиска да ходим на нашето море. 

# 493
Мише, нали и пишконосеца се беше застопорил от 5- ти месец седалищно, искам да ти кажа, че в 32 се обърна главично, следващата седмица пак седалищно и сега е пак главично. Гинеколожката ми обясни, че при второ раждане матката ни не е толкова еластична и може да се обръща до последния момент, та ти стискам палци.
Диди, ти може да не вярваш, ама аз направо си мисля, че тризнаци гледам отзад. Пък и в най- слабите си години моят джолан е колкото твоята талия Laughing.
мама Барба, абе баш съм си дебелееща бременна Laughing. Андреа я бях научила да заспива сама, може и да протестира леко, но до час и нещо заспиваше (сама), сега я оставям да заспи когато иска, защото Ангел ми разби системата, не ме подкрепя с нищо и само ми пречи и реших, че няма да си късам нервите.
Куку, то верно си е за смях Joy.
Днес овършах София пак, ходих на педикюр, направо ми се родиха крачката. после на бегом закарахме колата за масло и филтри, после на бегом през банките да оставим дължимото и на пазар, че и Андреа си поигра на една площадка. Много съм доволна много работа свърших и случайно видях страхотно комплектче на най- невероятното място и вече съм готова за малкия. Андреа така се измори, че я пренесохме от колата, събухме и обувките и просто отиде и се просна на спалнята и пак откърти Joy. о и винетка си взех най- накрая та съм готова за разходки, вече три маршрута съм си наумила.

# 494
Благодаря за отговорите. Това за ритуалите заместители на кърменето ме заинтригува. Снощи се приспахме като легнахме тримата и двамата с татко му си говорехме. Много бързо заспа, иначе се кокори да ни прави напук, а така като го игнорирахме се получи.

Общи условия

Активация на акаунт