Юлски деца-Тема 44

• 30 593
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И аз съм се чудила защо като си говорим бързо заспива  newsm78 Даже ако спорим и надигаме глас още по- бързо  Laughing

# 496
  • Видин
И аз съм се чудила защо като си говорим бързо заспива  newsm78 Даже ако спорим и надигаме глас още по- бързо  Laughing
Просто го е страх детето и гледа да се измъкне  Joy

# 497
  • София
Оф, сега се връщаме от Пирогов. И снощи ходиха с баща и. Към 10 заобяснява как я боли ръката и нищо не иска да взима с нея. Наистина я болеше и той я заведе, ние сме на 3 мин. от болницата. Лекаря казал, че нищо и няма, въртял и я навсякъде и я наместил. Прибра се все едно нищо и няма. Тази вечер същото, боли ме, боли ме и я държи назад. Днешния доктор каза, че е извадена, а ние се сетихме, че в един ресторант вечеряхме и на връщане правихме фър  Rolling Eyes Вчера пък баща и я въртя за двете ръце, много гаден навик има #Cussing out Лекаря каза никакви такива, децата имали някаква кост по-къса и затова често се вадели лакти, било болезнено. Умрях от срам и яд, че сами сме и го направили. Само ни е странно защо се оплаква 2 часа след като се прибрахме, дали сама не си я кълчи в къщи  Thinking Та така, лягаме си  Stop

# 498
  • Видин
Миме, трябва много да внимавате. Аз съм се родила с изкълчена ключица, защото съм била голямо бебе. След това ми се е вадило рамото няколко пъти  ooooh!
Ох, и при нас обратното броене започна  Crazy Кога станаха на 2 тия деца  Shocked
ЮБ, Николай е много хубаво име. Кумът ни се казва така  Laughing

# 499
Ох, Миме, милата София. Значи и ние да спрем с фър- кането. Като се замисля и Андреа колко е тежка.
Искам да се оплача как ми се подиграваше баща ми преди малко. Опържих лангидки за него и за мен и седнах да закусвам преди да се е събудила Андреа и баща ми гледа купата и със смях ме питаше дали ще ми стигне, много малко ми се виждало, ще се нахраня ли Blush Laughing?

# 500
Julsko bebe - благодаря за успокоението. А  ти разбра ли, че бебока се е преобърнал? А на УЗ ще ходя чак на 5 юли.
Mime-to - наистина си е опасно това фъррррр, май и ние ще го спрем. На мен майка ми ми е вадила работо един път, като ме е дърпала. То един от най-ранните ми детски спомени е как аз се държа с две ръце за касата на вратата, тялото ми е във въздуха, а майка ми дърпа краката.  Joy  Била съм много инато дете.
Ива не заспива сама, пробвала съм я, но тя става, скача, вика, тръгва да излиза от стаята. Даже на вилата един път я намерих в тъмното пред къщата - станала си е и си е отворила вратата.

# 501
Мише, разбрах всичките пъти, защото седалищно ме човъркаше отдолу и имах чувството, че ще излезне някой крайник отдолу,  а сега си ме блъска горе, играе футбол с гърдите ми Laughing. Гинеколожката каза, че няма гаранция и може пак да се обърне. Стискам палци да се случи и при теб Peace.

# 502
Мише, разбрах всичките пъти, защото седалищно ме човъркаше отдолу и имах чувството, че ще излезне някой крайник отдолу,  а сега си ме блъска горе, играе футбол с гърдите ми Laughing. Гинеколожката каза, че няма гаранция и може пак да се обърне. Стискам палци да се случи и при теб Peace.
Мерси, значи не се е обърнало. Ива ме удряше с краката под ребрата, а това само ме блъска най-долу.

# 503
  • варненка от София
Ох това с фъркането и с носенето и влаченето на децата на ръце ми е супер фибия и винаги като свекърва правя забележки. Супер болезнено е изваждането, Неви беше на 6 месеца като й извадихме ръката, а Стефи на 3 годинки. И двата пъти в София бяхме, та добрият стар Пирогв беше насреща. Супер внимателни трябва да сме след това и се старая. Да чукна на дърво нямаме повторно изваждане - пу пу. При нашите мацки изваждането беше от лакетя - на Неви особено ръчичката видимо висеше като прекършен карамфил.

Драге, кво е това лангидки?

Иначе и Неви беше супер връткаво бебе - ту седалищно, ту главично, всеки месец беше в различна поза и добре, че Господ я е пазил с това връткане да не затегне възела на пъпната връв, който имаше. Айде мацки, огън не остана.

Иначе за заспиването и двете ми мацки след определена възраст заспиват сами в кревата - казваме си лека нощ, пускам им музичка някаква, излизам и ги оставям. Стефи я приспивах по-дълго време - като първо дете ми беше драго и се гушкахме, докато един ден не видях ,че няма нужда от гушкане, че тя сама си заспива, а Невинка от около годинка някъде си заспива сама.

Ох аз от днес започвам подготовката по тортата на Неви. Луда е на тема Мики МАус и с това ще й направя торте. По цял ден ми подвиква Мики Мики Масссссссс. Та ще почвам да правя фигурки. Иначе партито ще е общо с това на кака в края на юли. Тази година вероятно за последно ще празнуваме заедно, тя още не разбира, но от другата година ще се разделят партитата. Тази година отново ще сме на барбекю на открито.

# 504
  • София

Драге и аз се чудя за лангидките  Blush  Да не говоря,че всеки ден е чуденка с това готвене,вече не взимам детска кухня,сигурно съм споменавала. И аз приемам идеи за леки ястия,защото нищо не ми ражда главата  Whistling

Грация и аз се моля много за Мими! Дано,дано всичко мине вече!!  Hug

Оф като ви слушам с тези бебешки трепети и ме навивате за второ,макар,че бързо ми минава мерака след това  Crazy

Ходи ми се на басейн,но по възможност да няма грам хора,дайте предложения..

# 505
Лангидки може би ги знаете като бухтички,нещо подобно са, баба ми така им казваше и аз така си ги знам.
Кукумявче, ако намериш такъв свиркай, идвам с теб. За леки манджи за сега се провалям, Андреа зъби ли я мъчат, жега ли ѝ и или и двете, но вече все по- често ми отказва яденето. За сега само салатка не отказва.

# 506
Ние сме с фарингит от днес.Снощи Катя много кашляше-такава ларингитна кашлица.Мислих си ,че е това но от тази сутрин нищо. Мисля си ,че нарочно е кашляла за да я заведа на лекар и да не ходи на ясли  Mr. Green Казаха ни лек фарингит и сега три дни в къщи.

Драга , Петя до последно беше седалищно но последните три седмици се обърна.Така,че има време.
Като каза за тризнаците се сетих за моя Дамян оня ден какво ми снесе.Седим си на терасата двамата и аз лятно домашно облечена /почти гола  Mr. Green/ Удря ме той по крака ..след малко ме удря по дупето и ми вика " Що не се тресеш...искам като те ударя и да се тресе"  smile3516 Mr. Green
Как ми с преядоха бухтички потопени в кисело мляко  Laughing

# 507
  • София
Съжалявам да чуя за изкълчената ръка на София Sad

На кратко за нас: доста говори, дори и чужди хора започнаха да го разбират какво казва Simple Smile. С гърнето имаме много-добри попадения..... Почти не използвам резервни гащи (използваме ги, когато го оставя на тати или баба), но здраве да е. На 17-ти юли ще е кръщенето. Иначе отиваме на море и го чакам с огромно нетърпениееееееееееееееее.

# 508
  • София
Ходи ми се на басейн,но по възможност да няма грам хора,дайте предложения..

Кукумявче, ако намериш такъв свиркай, идвам с теб.

Имаше някакви оферти за басейн за 5 лв. на Църна маца, но не знам дали още са в сила. Май не ги виждам.

Леле, внимавайте с ръцете, аз така изкълчих на дъщеря ми още като бебе ръчичката и нашите търчаха до Горна баня за консултация, а аз ревах вкъщи.

# 509
  • При децата ми
Ох, изчетох ви, ама така съм се смяла на ЮБ с близнаците и джолана и с на Мама Диди тресенето... Joy
Куку, и ти с тези роднински връзки! Laughing
Драга, и моята баба едно време ми правеше лангиди и бухти, но помня, че имаше разлика. Бухти правя и аз сега/обожавам ги Blush/, но имам спомен, че за лангидите тетстото беше по-рядко и баба ми ги сипваше с лъжица в тигана.
Ние много рядко правим фърррр с малката, по-често правехме преди с батко и, като беше по-малък, но сега, като прочетох за София на Мими-то и дотук беше с фър! Stop
Наистина момичета, времето направо лети! А как не ми се иска да растат толкова бързо децата! Sad
Мила, скорошно оздравяване на баткото и бръмбарите! Hug
Николета не спира да суче и това е!  CrazyЩе си откараме явно до две години/че и кусур/... През деня заспива сама. Слагам я в нейното легло, излизам от стаята и след малко е заспала, обачееее вечер... Задължително трябва да съм при нея, после се местя в другата стая, но винаги около 2ч. идва ревейки при мен. Ние нямаме никакъв напредък с памперса Sad. Нали през деня аз съм на работа и свекърва ми я гледа, а тя има много работа и освен това трудно върви жената, аз само в почивните дни и вечер я слагам на гърне, но напредък никакъв няма. Confused Само като види гърнето и вика "Не-не" и показва с ръка, че няма да седне. Rolling Eyes
Хубав ден момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт