Даже ако спорим и надигаме глас още по- бързо
Даже ако спорим и надигаме глас още по- бързо
Лекаря каза никакви такива, децата имали някаква кост по-къса и затова често се вадели лакти, било болезнено. Умрях от срам и яд, че сами сме и го направили. Само ни е странно защо се оплаква 2 часа след като се прибрахме, дали сама не си я кълчи в къщи
Та така, лягаме си
Била съм много инато дете.
.
Да не говоря,че всеки ден е чуденка с това готвене,вече не взимам детска кухня,сигурно съм споменавала. И аз приемам идеи за леки ястия,защото нищо не ми ражда главата 

. С гърнето имаме много-добри попадения..... Почти не използвам резервни гащи (използваме ги, когато го оставя на тати или баба), но здраве да е. На 17-ти юли ще е кръщенето. Иначе отиваме на море и го чакам с огромно нетърпениееееееееееееееее. 
/, но имам спомен, че за лангидите тетстото беше по-рядко и баба ми ги сипваше с лъжица в тигана.

Ще си откараме явно до две години/че и кусур/... През деня заспива сама. Слагам я в нейното легло, излизам от стаята и след малко е заспала, обачееее вечер... Задължително трябва да съм при нея, после се местя в другата стая, но винаги около 2ч. идва ревейки при мен. Ние нямаме никакъв напредък с памперса
. Нали през деня аз съм на работа и свекърва ми я гледа, а тя има много работа и освен това трудно върви жената, аз само в почивните дни и вечер я слагам на гърне, но напредък никакъв няма.
Препоръчани теми