Юлски деца-Тема 44

• 30 576
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Леле,Миме, и мен как ме е страх от това фър.Дамян какво ли не я прави Катя и все съм на тръни. Дано София бързо й мине ръчичката.Вчера например Дамян качил Катя на раменете си и бяга из морската градина и пръхти като кон  Mr. Green...то детето така се кефеше ама аз имах чувството ,че ще й се счупи кръста.

# 511
  • Canada
Здравейте мацки!
Оф Миме, дано повече не се случват такива работи на София! Praynig Но тази работа с фър-кането и аз съм чувала,че е опасна, въпреки че и ние практикуваме, но сравнително рядко. Кари много обичаше, но сега Нико не е голям фен. Пък и на него дупето му е тежко и можеби затова не иска да го люлеем - като гюленце е... Mr. Green
И при нас Кари е нещо болна с Т. Утре ще я водя на доктор да видя какво й има. Кофтито е, че мъжо ми замина вече за София и естествено още от първия ден Кари се разболя. Сега ще се чудя две седмици как да се организирам с гледачи и какво ли не, че да успявам да ходя на работа.  Close
Нико се каня да го мятам за памперса, но имам усещането че както и с Кари, нищо няма да стане тази година. И се чудя как да се пробвам да махам бибата. newsm78
Кукумявче, готви тиквички. Повечето деца ги обичат, а и може да правиш най-различни манджи с тях. Супа, пълнени, тиквички с ориз на фурна и т.н. Нико обожава таратор, така че и това можеш да опиташ. Peace

В петък сме на цирк с Кари и мисля да заведа и Нико да видим дали ще му хареса. После ще дам отзиви. По принцип в зоологическата градина много му харесва, та се надявам и на цирка да му е забавно... Flutter

# 512
  • София
Момичета направих албумчета за децата ни на 1г. и 11м. и на 2г., качвайте снимчици, аз в първия качих от нашата импровизирана прощъпулка, която протече с много танци-хи, хи, вижда се и на снимките. Кати си избра четка и молив които бях нарекла за дизайнер, художник и други подобни професии в сферата на изкуството. След това като алтернатива хвана апарата за кръвно и по този повод измерихме кръвното на цялата рода.
Хайде на рожденните дни и при нас време не остана.

# 513
cveten prashec, честит рожден ден на Катрин!
Нека да е хубавица,
жизнерадостна умница,
цял живот да е щастлива,
грижи да не ви създава,
само радост да дарява
и момците да пленява!

# 514
След това прекрасно пожелание на Чочи за рожденичката Кати на ЦП, мога само да добавя - весел празник на семейството и нека порасналата Кати има много късмет, щастливо детство и все така умна да бъде, за радост на мама и тати!   bouquet

# 515
  • Видин
Честит рожден ден, Катрин   bouquet  bouquet  bouquet
Честит празник, Цветен прашец  Hug

# 516
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА КАТИ,
пожелаваме й щастливо детство

# 517
Честита втора годинка на Кати!
Пожелаваме и да расте здрава и весела!

# 518
Честит Втори Рожден Ден на Кати!!! Здрава и щастлива да бъде! Весел празник!  balloon

# 519
Честит рожден  ден на Кати! Да расте здраво,весело и много усмихнато дете  Hug

# 520
  • София
Честит рожден ден на Кати! Присъединявам се към прекрасните пожелания на Чочи, като искам да добавя да расте много умничка и добричка за радост на мама и тати! Прашец, честит празник и на Вас с таткото! Да споделиш след това на кой ресторант се спря.  bouquet  bouquet  bouquet
Миме, милата София. Бързо да се възстановява! Целувки от нас! Малко по-късно ще ти звънна да Ви чуя. Hug Hug Hug
Карелия, дано не е нещо сериозно при Кари!  Hug За бибата и аз чакам идеи. Анди само спи с нея вечер, но пък си я търси и плаче, докато не и я дадем. На Нико избиха ли му всички зъбки? Аз мисля, че Анди, заради кучешките си я търси (чакаме ги и 4те).
Мила, дано сте здрави вече! Hug
Грация, как е Мими? Hug Hug HugПрекрасни снимки разглеждах във Фейса, много хубаво и лъчезарно детенце е. Hug
Драга, като те четох пак се смях самичка, чак охраната влезе да види какво правя.  Laughing
Аманита, дано при Вас има положително развитие. Слушат ли те дечицата?
Хубав и усмихнат ден от мен! Hug

# 521
  • София
Честит Рожден Ден на Кати, да слушка и да е много здрава!   bouquet

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 15:05 от Mime-to

# 522
  • София
Оооооо, как приятно ме изненадахте сутринта с толкова много и толкова хубави пожелания. Благодаря момичета!
Да почерпя за порасналото си момиче.

Цезари избрах този ресторант http://www.lacucinacasalinga.bg/gallery/ - в Бояна, защото само в него има някакъв импровизиран детски клуб. Между другото ходихме на место да го видим, не е лош в двора има едни живи зайчета на които Кати се радва много повече отколкото на играчките в детския кът.

# 523
  • Кърджали
Честит рожден ден на Катрин! Да е жива и здрава, да расте умна и весела, послушна и щастлива! Да има приказно детство!
Цветен прашец,честит празник!

Едит...Аз да се похваля, ей така тихичко. Кати почна да заспива съвсем сама. Тя не че и преди се нуждаеше от особено приспиване, искаше просто да съм в стаята. Снощи я оставих под предлог, че отивам в банята, нямаше никакъв протест от нейна страна. По - късно се върнах при нея де, не исках още от първия път да я оставям съвсем сама. Днес за обедния сън опитах пак, заспа си тихо и кротко без да ме потърси нито веднъж.Само сега да ида да я завия, ако е заспала открита.
Между другото ми е много сладка как сама се завива с одеялото.  Mr. Green Гледа редовно да си е завита
Може да се пробвам и аз да полегна нещо...

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 13:19 от Aлекcандрa

# 524
  • При децата ми
Честит втори рожден ден на Катрин! Да е жива и здрава! Весело и безгрижно детство! Hug Прашец, на вас весел и изпълнен с много положителни емоции ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт