), но някак е и по-висока и по-едричка въобще, пък ти си такова нежно, дребно същество.Мила, като се роди моят пищяш батко и почнах да чета тук, ти беше най-голямата свежарка, винаги си ми била вдъхновение. Вярвам, че бързо ще премине тоя период и пак ще се радваме на приятни постове от теб!
Ох, я да споделя и с вас мъката си, писах вече в пазарджишката и породената тема. Антоний ми се буди с писъци, когато не се е наспал. И като дойде време за сън се противи и понякога се приспива с плач, щото не му угаждам да стои да си играе в полунощ. Според брат ми се страхува да заспи. Вие как се приспивате?
Мише пробва ли номера с музиката и фенерчето? Дори да не се обърне, ще се забавлявате много. Не се тревожи, всичко ще бъде наред. Една мама си беше платила в Тина Киркова на лекар, който изражда бебенца с крачетата напред. Все пак е второ раждане. Пък и секцио да се наложи (силно се надявам да размисли бебчето и да се обърне!!!) няма страшно! Всички казват, че важното е да се успокоиш! Иначе и бебето се шашка.
а аз съм раждала и 2 пъти нормално 
винаги протестира, реве, тръшка се, върти се, иска да става, колкото и да му се спи...може да легне доброволно но за спане и дума не може да става 
но самото приспиване ще мине по-бързо