Юлски деца-Тема 44

• 30 548
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Видин
Здравейте  Hug Минавам да пусна едно клипче, за тези, които не ползват ФБ Simple Smile
Габи "мляска" брат си  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=W4TVW2ulST0

# 556
Охх, колко е внимателен и нежен...

# 557
Оля, Миме-то, да нацелувате малките геройчета от мен. Явно наистина трябва много да се внимава с ръцете, пък аз постоянно държа моето така, тя само така ходи.

Влязох в албумчетата и ги разгледах. Кати е много сладка рожденничка, а също и прощъпулника е бил супер. Аз също сложих няколко снимки на Мими в албумчето 1г. 11м. за тези, които ме нямат във ФБ.

Днес я водих в библиотеката, имаше час за бебешка игра (0-24м), много добре си се чувстваше сред бебетата, в свои води, те пълзят и тя с тях  Flutter. Имаше 14-18 месечни, които си ходеха наоколо, но на Мими не й прави впечатление, тя си е ок на земята.

Габи е много е сладък батко, а бебчо е страхотен  Heart Eyes.

Днес стават 4г. от църковната ни сватба в БГ, ама май ще оставим почерпката за неделя. Ние не си купуваме подаръци  Flutter.

# 558
  • София
Аманиткааа, мисля че е трябва да помислите за трето........
Оленце и вие ли.... Дано бързо да минава и да не се повтаря.
Честити 2 годинки на малките сладурковци.

# 559
  • София
Грация, много ти е лъчезарна принцесата, а като я гледам как стабилно си седи на крачетата, почвам да си мисля, че може да я е страх да се пусне и се придържа по-скоро за сигурност, а не за стабилност. Дано скоро ни се похвалиш, че всичко е наред и притесненията ви са били напарзни. А вие с мъжа ти да се обичате още мнооооого дълго.
Мимето и София е голям сладур, ти ли я подстрига така. Гледам, че косичката й доста е изсветляла вярно ли е или нещо е игра на светлината.
Момичета албумчетата ни стоят почти празни, качвайте снимчици, като ги разгледах реших и ние да се запишем поне с по една снимчица в албумче за различните месеци (изключая последните две в които присъстваме предимно ние  Embarassed).

# 560
С гърнето и ние бяхме така, но му купихме ново гърненце и аз като взех да се превъзнасям колко е хубаво новото гърне (най-обикновено за 1.50 лв) и как ще ака и пишка в него като батковците (децата на наши приятели)... Подейства! Почна да сяда на него, след няколко дни почнах да го оставям по гащички. И сега акаме и пишкаме в гърнето. Wink
Ако ви е проблем да ги преобличате, ако искате пробвайте да ги оставяте по голо дупе. Само дето трябва да се чисти повечко, но при нас свърши работа.

# 561
  • София
Цветен, никог не е подстригвана, такава плешива си е  Mr. Green Иначе косата и изсветля, баща и е бил бяло рус и явно гена си казва думата.
Хора, какви са ви идеите за подаръци? Уж толкова неща бях харесала, а сега всичко ми е тъпо. Днес взехме пясъчник, но не може само с това за рождения и ден. Една кукла във вана с душ харесах във Вега тойс, или сд плеъра на Фишер прайс  newsm78
Разнообразието на гърнета и адаптори много помага, също и изпишкването на любими играчки  Wink Отдавна съм забравила какво е да я уча на гърне, сама се събува пишка или ака и ако не ми каже сама си вдига гащите, аз познавам по миризмата в стаята след време. Съответно не и е избърсано дупето, но гащите си е обула. Laughing

# 562
Аз да похваля моето човече, че вече е без памперс, ни дневен, ни нощен  Heart Eyes И най-важното, което ме притесняваше, е че вече пиша и навън. Но пък вечер все още се буди 1-2 пъти  ooooh! Кърменето е към своя край, остана само 1 максимум 2 за денонощие.
Тази година съм решила рождения ден на Елин да е в тесен семеен кръг. За подарък се чудя. Мислех си за тротинетка Микро, но не знам заслужава ли си толкова пари за нея Thinking

Аманита, много са сладки двамата юнаци.  Hug
Грация дано всичко е наред, в което съм убедена  Hug

# 563
От доста време не съм писала, но нямам никакво време - мъча се да се дипломирам, а и други неща с който няма да ви занимавам, но искам да ви питам по колко пъти на ден пишкат вашите деца? Тръгнахме да махаме памперса и смея да кажа, че се справяме доста добре, но забелязах, че Стели пишка много рядко. Примерно днес е ходил три пъти... и малко се притеснявам.

# 564
  • Canada
Радина, браво! Аз още само се каня да пробвам Нико, ама все нещо излиза на преден план...
Днес вече и Нико се разболя след кака си. Сега си имам двама с бронхит вкъщи посред лято... ooooh! И честно казано полудяват, защото да стоят по цял ден вкъщи изобщо не са свикнали и съответно се чудят каква глупост по-напред да направят... #2gunfire

# 565
Добро утро!

Радина, браво на вас! Аз все се каня да отуча Дани от обедния памперс, но....не ми се получава още  Wink
SIRIUS-F, доскоро Дани много пишаше, но сега вече започна да се сдържа доста-около 7-8 пъти пиша на ден  Peace

http://julskimami.snimka.bg/children/dechicata-ni-na-1g-i-11m.600492.23937396 -последните 3 снимки са на Дани

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 08:08 от Чочиии

# 566
Чочи, мерси за отговора. Моето ходи само 4-5- пъти и то максимум. За това съм се притеснила. Ето сега сутринта е ходил веднъж и няма никакво намерение да повтаря още.  newsm78

# 567
  • София
Сириус, София така пишка през 4-5 часа, не виждам нищо протеснително. Даже сега в жегите още по-рядко е нормално. Миналата година наистина пишкаше много начесто, но по малко, сега е рядко, но много. Особено сутрин, пълни гърнето, но тя цяла зима спи по гащи и последно към 12 я изпишквам. Ти гледай да има вода за пиене под ръка все пак. От сутринта 9 ч. веднъж е пишкала и веднъж ака.

# 568
  • Варна
Привет, момичета  Heart Eyes

Първо да не пропусна да честитя вторите РД на Ния и Катрин. Страхотни госпожици имаме ейййй Heart Eyes

Грация, гледах снимките на Мария и изобщо не мога да разбера какъв им е проблема на американците. Изглежда страхотно просто. Голяма красавица и е навсякъде усмихната. Чудна е! Дано всичко да е ОК Peace

Гърне..гърне..к'во беше това? Мдааа, идея си нямаме от него. Пикаем си на воля навсякъде. Изобщо не иска да седне. Насилвам го, ама не иска. А иначе всичко разбира.

Относно подаръците съм си заплюла мотор за бутане, но няма никъде. Единствения вариант е да прежаля 90лв от кикиморците, ама нещо не ми се дават толкова. Ако сте мяркали някъде - свиркайте, моля! Praynig

Аманита, и двете ти момченца са чудни просто. Да са ти живи и здрави! Heart Eyes

Карелия, кога пък се разболя и Нико? Еееейй, значи...айде бързо да се оправя и да ви водя в Морската другата седмица!

Утре във Варна излиза класирането за чистите ясли...хем искам да ни приемат..хем не искам...и аз незнам...абе стискайте палци да влезем Crazy

# 569
  • София
Ваня, мотори за бутане 2 вида видях снощи в Кауфланд. Между 20 и 30 лв са. Не помня имате ли при вас?

Общи условия

Активация на акаунт