Юлски деца-Тема 44

• 30 570
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • варненка от София
Мила, ти получи ли колелото от спортса, че се оглеждаме да поръчаме такова за Неви, някакви отзиви?

Да, получих го. Готино е колелото, ама моята нали е от нискостеблените, та още не й е удобно- трябва да дръпне още 2-3см. Mr. Green Кара го, но без да сяда на седалката и го разнася насам- натам. Не дава обаче никой да й го пипне. Naughty  Ако сте още тук, дай да се разберем да се видим, тамън ще го пробвате. Wink  Ние всеки следобед сме в Борисовата. Peace
За какво колело става въпрос? Може малко повече информация, че и аз съм се навила за девойката. Simple Smile
Освен това вчера щях да питам Аманита за рецептата за соленките, та ако може...?
Ние биберон никога не сме ползвали, ама с този памперс и с това кърмене.... Whistling

Хриспа, ето за това http://www.sportsdirect.com/disney-princess-princess-balance-bike-939139

Мимето, до дете си е душко, това с рязането на биберона хич, ама хич не притесняваше Стефи, тя сама си ги гризеше и пак си го търсеше. За това сега не бързам за Неви. Каката откара до 3,5 годинки и то само вечер го искаше преде да легне, сантимент някакъв. Вярно, че тогава се роди и Невунка и тя гледаше от бебето, но поне сега не се кахъря.

Мила, ами давай да се организираме нещо за вижданка, че ние другия уикенд май потегляме на обратно - нещо з апонеделник, вторник, м?

За соленки горещо препоръчвам ето тези - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=441.msg2424;topicseen Аз лично плънката я правя от кашкавал, шунка, яйце и подправки. Задължително ги правя за рождените дни на децата. Ето и мое изпълнение тук: http://maruli4.snimka.bg/cooking/kuhnq.101773.3609564

# 541
За малко да не сколасам, Прашец, да ти е жива и здрава момата, честити 2 годинки, всичко да й върви два пъти по- добре.
Хриспа, да малко по- течно е и се сипва точно с лъжица, това са лангидките Grinning.
Карелия, дано не е нещо сериозно.
Алекс и Андреа се завива и аз умирам от смях, но за съжаление само на шега, нощем не търпи всесезонно, да е завита.
Марулка, много се чудих дали да отворя линка, знаех си, че ще е жив мазохизъм от моя страна Laughing.
Ние днес се отдадохме на селски туризъм, ходихме до една приятелка на селото й, тя е малко на гости. Децата поиграха малко, ние хванахме текезесарски тен. Върнахме се и какво ме посрещна един тон посуда за миене от гостите на баща ми, не ги беше накарал да се събуят, то наистина си е селско, но аз силички нямам вече, от чистене след тях, за почивка и пералня проснах. Направих му забележка, ми почти девети месец съм, карала съм, станала съм в 7, багаж, дете, цял ден навън, вместо да си почина от вратата та до преди 20 минути. Поне съм доволна, че малко се размърдахме извън София.
[/color]

# 542
  • София
Много хубава тази Кати  Hug
Марулка, аз затова отдалеч започвам, иначе хич не си го слагам на сърце биберона. Единствено заради яслата есента се притеснявам, че там ще се тормози.
Днес водих София на една изложба на картонен град, много хубаво беше, част е от Sofia Design Week Kids. Намерих снимки в нета да ви го покажа, заслужава си да заведете децата, че аз снимах само с телефона. http://www.printguide.info/gallery/index.php?cat=29
На връщане хванахме смяната на караула на Президентството и сега пада голямо маршируване у нас Laughing
Много ми се иска да се видим, но чак след рождения ден във вторник ще съм по-свободна.
Да допълня, току що решихме пак да отидем на изложбата, че е до събота. В събота сутрин след закуска на който му е скучно в къщи, какво ще кажете да поиграят децата час -два там? Ул. "Славянска" 2, Галерия "Кредо Бонум" . Изложба "Картонен град" от Вики Книш - продължава до 18 юни. Проявата е в рамките на международния фестивал "Sofia Design Week 2011" (10-18 юни 2011 г.).

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 21:46 от Mime-to

# 543
Честит рожден ден на порастналата Кати. Здраво, щастливо и безгрижно детство й желая  Heart Eyes.

Със закъснение честито и на Ния, бързачето на темата. Да е много здрава, усмихната и заобиколена с много приятелчета и весели игри   bouquet.

Мими вече стиска по-дълго, но не казва за пишането, аз ако я улуча. Иначе акото винаги в гърнето.
За РД бяхме намислили голям купон да правим, наехме зала, накупихме алкохола, но сега се отказахме, решихме да минат изследванията и тогава да се почерпим, че иначе не ни е спокойно.

Вече 6 пъти я водих на ясла по препоръка на невролога. Майката на моята приятелка има бг ясла и там ходим (или предиобед или следобед). Аз стоя там също, играя с децата (10-12 са), чета приказки, сервирам обяд, мия ръчички, абе страхотна лелка станах  Laughing, децата ме харесват и слушат. Мими малко ревнува понякога, ако някое дойде да го гушкам, веднага идва да ме сочи и да вика "мама, мама", много е смешна. Иначе от наблюденията ми смятам, че си се развива напълно нормално социално. Не е груба, но пък и не се дава толкова лесно, радвам се като я видя да се защитава и да си дърпа играчката. Гледа от децата и прави и тя. Като танцуваме я държа за ръчички и тя тропка и прикляка. Първия ден се пооглежда повечеко, но вече се отпусна. Когато нямаме терапия я водя, пък и на мен ми е приятно, чувствам се полезна.

Днес се събуди с трясък, падна от леглото в съня си и се разплака. Имаше кръв в устата и в носа, дадох универсалното успокоително (цица  Laughing) и започна да се унася пак (беше 7:15), а аз й казах, че ще ходим при децата да играем и тя като се ококори и като скочи, чак ме задърпа да излизаме, много се радвам, че й допада.

Излязоха едните кръвни резултати и ми се обадиха, че всичко е в норма. Аз ги взех също и от 15-20 показателя само един е под границата, цяла нощ четохме из нета и вече решихме, че това е проблема, а на другия ден ни се обадиха, че всичко е наред и това не било важно, че е малко по-ниско  ooooh!. Продължаваме да търсим. Генетичните ги пуснахме, но ще мине време за резултатите. ЯМР ще е на 28.06 (Мими има РД на 27.06), дано там всичко излезе добре с мозъчето й  Praynig.

П.С. Аз не мога да отворя албумчетата, предполагам, че паролата е същата, ще пробвам пак по-късно.

# 544
Честит втори рожден ден на Кати, да е жива и здрава и много послушна. Честит празник и на нейните родители.

С малко закъснение, честит втори рожден ден и на Ния  bouquet

Не съм писала скоро, защото няма нищо ново покрай нас, пък и нямам много време, но няма как да не поздравя рождениците. И аз съм на вълна рожден ден, въпреки че до нашия има повече от две седмици, но вече съм почти готова. Избрала съм мястото, тотрата и подаръка, остава да ги организирам.

Биберонът и аз го мисля от известно време /както и памперса, ама ще видим/. В. го ползва само за спане, но не го изпуска нощно време, сутрин обаче като стане със замах го запраща в леглото и казва "дите" в превод, че само бебетата са с биберон hahaha

Грация, тъкмо написах "как си" и видях, че си се включила. Сигурна съм, че за рождения ден ще получите един прекрасен подарък, макар и с един ден по - късно. Hug

И аз не мога да вляза в албума, сменена ли е паролата newsm78

# 545

И аз немога да вляза в албумчето-да не би да има смяна на паролата?
За бибата-това с отрязването не действа при всички деца....Дано решилите да пробват този метод да успеят  Peace

П.П.Отворих албума и разгледах снимките  Peace
cveten prashec, Кати е една сладка дундаланка, която е изцяло твое копие  Hug. Да ти е жива и здрава  Hug

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 08:22 от Чочиии

# 546
  • София
Здравейте мами,
Прашец , много сте хубави! И аз мисля, че Кати изцяло прилича на теб. Сладуранка!
Грация, много се радвам,че изследванията са добри. Браво на теб за помагането в яслата. Сигурна съм, че и двете с Мими се чувствате много добре там. Прегръдки и за двете! Hug
Миме, на страхотна изложба сте ходили. Жалко, че ни няма в събота и неделя, щяхме да отидем.
... И да се оплача. Снощи малко след като приключих разговора с Мимето, разпитвайки за София и Илиян ми звънни бързо да се прибирам, че има Анди много плаче и не може да я успокои. Добре че бях на един светофар пред вкъщи. Оказа, се че и извадил ръчичката. Дръпнал я е по рязко, като са пресичали. И хайде и ние в Пирогов. Анди миличката не спираше да плаче и да ме гушка. Бързо я наместих, но стреса... Много лошо впечатление ми направи отношението към ромите. Едно милото на 5 годинки, го докараха с линейка на носилка, плачещо (с шина на едно краче и цялото в синки, сигурно катастрофа). Оставиха го пред кабинета и изчезнаха някъде. Ние с Анди го забавлявахме и успокоявахме, докато дойдоха родителите му. И излиза сестрата и ме дърпа мен и вика - "Хайде влизайте, няма циганите да влязат преди Вас" А, определено трябваше да влязат преди нас, детето изобщо не беше добре, болеше го. Надявам, се че не са го накарали да изчака и всички останали пациенти(около 10). Може да са всякакви, но това е дете, което очевидно много го болеше,  думи нямам.  Shocked
Хубав ден от мен!  bouquet

# 547
  • София
Оф, явно е често явление това с ръцете  Rolling Eyes Анди бързо ще забрави, но вие скоро не. Това с циганите и аз го видях, макар, че на първото вадене не отидох с тях в Пирогов, баща и ми разказва, и той потресен. А за мизерията като в лудница, какво ще кажеш  Sick
Имах проблем на влизане в албумчето, но някак успях да се логна.
Грация, лека полека се нареждат нещата  Hug Много хубаво това с детската занимална  Grinning

# 548
Прашец, много сте хубави, много е пораснала и аз да се присъединя, че е абсолютно твое копие!
Грация, радвам се за изследванията, да кажеш веднага другите как са. Не съм специалист, но все като гледам снимките и така както описваш какво прави ми се вижда много малко вероятно това, което са ви казали newsm78. Палците не ги пускам все пак Praynig.
Мила, Марулка, бройте ме и мен за среща.
Миме, звучи чудесно, но май няма да сколасаме, че с едни приятели щяхме да се виждаме, ако не стане ще ти звънна задължително.
Ееее, Оля и вие ли, дано бързо да минава.

# 549
  • София
Сега проверих, оказа се, че тази галерия в събота работи от 15 ч. Пак в събота ще затварят ул. Шишман за "София диша" и ще е много интересно, ще гледаме да ги комбинираме двете.

# 550
О, супер, София диша, добре че каза.

# 551
  • София
Грация много се радвам за добрите новини, очаквам и вярвам, че и следващите ще са такива.
Момичета не е сменена паролата на албумчето, но наистина има някакъв проблем при влизането, нали помните, че и аз преди имах затруднения, трябваше да направя няколко опита за да успея накрая.
За Кати да ви кажа, тези които познават таткото като дете, не са на мнение, че изцяло прилича на мен. Имаме и двамата снимки на нейната възраст горе долу на които установихме, че си приличаме самите ние Laughing даже сме с абсолютно еднакви шапки на тези снимки, голям смях.

# 552
  • София
[color=darkvioletМомичета не е сменена паролата на албумчето, но наистина има някакъв проблем при влизането, нали помните, че и аз преди имах затруднения, трябваше да направя няколко опита за да успея накрая.

Първо - и на Катрин на патерица ЧРД, да радва мама и тате и да расте весела и здрава (по възможност и послушна, но това все пак не е най-важното).

Вчера и аз така от линка не можах да вляза, но по царския път стана - с потребителското име и паролата, и видях снимките на cveten prashec.
Ние май няма да празнуваме, скарах се жестоко с мъжа ми и отказах всякакви съвместни мероприятия.
Mime-to, тази галерия в сградата на Сибанк ли е?

# 553
Аз не можах да влезна с Internet explorer по никой начин, но с firefox успях.
Хмм значи и аз да не режа биба. И мойта си ги знае че са няколко и няма да мога да я излъжа знам си. Аз пък съм в почуда къде да ходим на море, искам нещо да ме изненада но едва ли това би било в бг... а ме е шубе да се замъкнем с дребоса точно на море по чужбините.

# 554
  • София
Честит Рожден ден на Кати, да расте засмяна и умна, и да радва мама и тате!

отивам да гледам снимките Simple Smile
утре и ние мислим да наминем към картонения град, както и по Шишман, който ще бъде затворен отново за коли

Общи условия

Активация на акаунт