Юлски деца-Тема 44

• 30 573
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Честит рожден ден на Кати! Цветен прашец, да ти е жива и здрава госпожицата! Много весели игри и усмивки й желая!   bouquet

Със закъснение - честит рожден ден и на Ния на Рал! Здраве и слънчево детство!   bouquet

# 526
  • Варна
Честит рожден ден на Кати!   bouquet  скоро ще дойдат и дните с повече юлчета и фиестите ще са многократно повече   bouquet
Чета някой още са с биберон, и с памперс- убеждавам се че децата го изживяват по един и същи начин от това което публикуваме тук и реално решението и действието - с воля- е решение на мама. Hug при някой е за ден- два, при други за седмица -две, а и месец- но в крайна сметка един път като е започнато няма връщане назад.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 14:25 от ivinnka

# 527
  • варненка от София
ЧРД на едно голямо момиченце! Кати, бъди весела, бъди усмихната и щастлива, радвай много мама и тати!

Прашинкова, тортата е много хубава, вашата ли е? Ти ли я прави?

Иначе аз за нищо не насилвам децата, като му дойде време  иси показват - кърмене, биберон, пампа, самостоятелност - оставила съм ги да се развиват.

# 528
Честит рожден ден на малката Кати. Желая й много здраве и щастие и много, много да радва мама и тати!

От вредните навици ни остана само бибата. Но поне я търси само като й се спи. Започва да вика жално биби,биби,биби... Аз й казвам, че бибата е само за малките бебета, тя вече е голямо момиченце и тя я вади от устата, оголва ми корема и я дава на бебето и му казва - Бебе - биби.  Grinning

# 529
  • София
Честит рожден ден на порасналата Прашинка! Да е жива и здрава, весела, щастлива и игрива! Весел празник!

# 530
  • варненка от София
Мила, ти получи ли колелото от спортса, че се оглеждаме да поръчаме такова за Неви, някакви отзиви?

# 531
Честит рожден ден на Катрин! Да расте здравичка, умна и щастлива!

Аааа Ивинка, при нас решението за памперса си беше на Изабел, тя сама не го иска, още слагаме като спи и като излиза де, и то главно защото не излиза с мен.
За бибата нали решението е да се отреше с ножица? Аз ще изчакам да мине това с памперса защото нали не е показателно в такива периоди когато има нещо ново да се маха залъгалката  newsm78

# 532
  • София
Мила, ти получи ли колелото от спортса, че се оглеждаме да поръчаме такова за Неви, някакви отзиви?

Да, получих го. Готино е колелото, ама моята нали е от нискостеблените, та още не й е удобно- трябва да дръпне още 2-3см. Mr. Green Кара го, но без да сяда на седалката и го разнася насам- натам. Не дава обаче никой да й го пипне. Naughty  Ако сте още тук, дай да се разберем да се видим, тамън ще го пробвате. Wink  Ние всеки следобед сме в Борисовата. Peace

# 533
  • София
И мен ме посъветваха да отрежа бибата с ножица. Може тия дни да жертвам една, но тя си знае, че има и други и не знам как ще мине номера  newsm78 От друга страна детето видимо се тормози вечер докато не си намери поне една, сърце не ми дава да я мъча. А през нощта не я цока, само докато заспи, и обикновено пада с трясък на ламината да ме стресне.

# 534
  • При децата ми

Да, получих го. Готино е колелото, ама моята нали е от нискостеблените, та още не й е удобно- трябва да дръпне още 2-3см. Mr. Green Кара го, но без да сяда на седалката и го разнася насам- натам. Не дава обаче никой да й го пипне. Naughty  Ако сте още тук, дай да се разберем да се видим, тамън ще го пробвате. Wink  Ние всеки следобед сме в Борисовата. Peace
За какво колело става въпрос? Може малко повече информация, че и аз съм се навила за девойката. Simple Smile
Освен това вчера щях да питам Аманита за рецептата за соленките, та ако може...?
Ние биберон никога не сме ползвали, ама с този памперс и с това кърмене.... Whistling

# 535
Момичета,това с рядането на бибата не е решение.С Петя изхабих 3-4 биби и нищо не стана.ищеше и ревеше и искаше.

# 536
  • Кърджали
Ние с гърнето стигнахме до под кривата круша. Седи си мокра и хич не и дреме. Та приех, че явно не е готова още за идеята, та от днес окончателно минах към памперсите отново. Сутринта, ако си играе в басейна остава с часове голичка, но иначе памперси. Нека мине поне месец и тогава отново може да опитаме.
Иначе от вчера я гледам,че види ли ме в тоалетната тича и тя да си вземе гърнето, ама напразно. И е просто ужасяваща на моменти - ни на гърнето иска, ни памперс иска. Тръгна ли да и слагам памперс се върти, мърда, не дава. Ама тя и да я преобличам след като се е напишкала не дава.
И памперса ще махнем, ама явно ще ни е нужно още малко време. Да осъзнае за какво става дума...

# 537
  • Видин
Хриска, какви соленки  newsm78

# 538
  • София
Благодаря момичета за прекрасните пожелания, стоплихте майчиното ми сърце!
Нашият празник беше много хубав, доволна съм от ресторанта и менюто. Децата хубаво си поиграха и сега героите спят уморени.
Качвам ви малко снимчици да ни видите.

http://julskimami.snimka.bg/children/dechicata-ni-na-2g.600498.23916666

Марулка тортата не е нашата и не съм я правила аз (не съм такъв виртуоз като тебе), хубава е, но тази която ти си качила ми харесва много повече, ти ли си я правила. Горе на снимките се вижда нашата торта.

# 539
  • Кърджали
Рожденичката е много хубава. И тортата също ,ама рожденичката повече...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт