Тук няма, проверявах в 2 Кауфланда...ходих в Хиполенд, Джъмбо, Вега, Рая...Може ли да ми измериш височината на седалката, че Мони е над 90см и се притеснявам да не му е малко. Мерсииии

-дааа, така се получи....

Голяма игра пада, докато не се скарат, тя да го ощипе, той да си върне и така...
Без коментар! Сега обаче ми идва да споделя и аз нещо от което съм меко казано възмутена и ядосана! В парка сме, аз люлея малката на люлка, около нас една сюрия циганета/ люлките са само три/. По едно време малката стана и на нейното място седна едно циганче. После обаче тя се засилва към люлките и аз съответо съм до нея и гледам да я предпазя да не я удари някое от тях. А едното си вдига крака от люлката да я ритне, явно си помисли, че ще му вземе мястото!
Побеснях! Освен това предната вечер имаше инцидент с друго момиченце, на което едното от тези деца удари шамар, защото не става от люлката! 
Не че не си го е заслужила, но така наистина щяхте да промените много повече ситуацията. Предполагам и пияни и друсани са били, толкова по-жалко за тях. Това след някоя и друга година ще стане родител, не ми се мисли

Препоръчани теми