Юлски деца-Тема 44

• 30 551
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Ваня, мотори за бутане 2 вида видях снощи в Кауфланд. Между 20 и 30 лв са. Не помня имате ли при вас?

Тук няма, проверявах в 2 Кауфланда...ходих в Хиполенд, Джъмбо, Вега, Рая...Може ли да ми измериш височината на седалката, че Мони е над 90см и се притеснявам да не му е малко. Мерсииии  bouquet

# 571
  • Варна
Привет,
ние направихме едно плажче сутринта и сега нани  Hug
vanyaes-  привет, преместихте ли се успешно, Мони вече е у дома и сте на линия така ли?стискам палци за яслата  Hug
мотор не съм виждала за бутане- свестен, виж и тези в кауфланд наистина но едно детенце има и Вая не успя да се справи- нисък и беше и малко ми се стори недобре направен като дизайн.......
Грация- голяма принцеса е малката, честита годишнина и нека всичко скоро има  happy end  Hug
карелия да оздравявате  Hug
Ще полегна и аз малко, докато къщата е тиха и мирна.
Добавям- за мотора- сега виждам че си писала- майката на детето ми каза че е от кауфланд- може би е имало...... и да и Вая е над 90 и и беше малък този определено- незнам дали има други разновидности.......
и пак добавям - понеже повечето сме в такава среда http://www.btv.bg/blogs/zdraven-blog/blog/418745747-Dr_Chist_Vazduh.html

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 13:37 от ivinnka

# 572
  • Варна
Дааа, преместихме се и си взехме Мони от село. Там е бил навън от 8,00 до 21,30 и не ме питай как го удържам у нас. Излизаме в Морската дообед и следобед. Хайде да се видим Hug

# 573
  • София
Хора, какви са ви идеите за подаръци? Уж толкова неща бях харесала, а сега всичко ми е тъпо. Днес взехме пясъчник, но не може само с това за рождения и ден. Една кукла във вана с душ харесах във Вега тойс, или сд плеъра на Фишер прайс  newsm78

Пясъчник?? Откъде?? Моят си умира за пясък

# 574
  • София
Пясъчник?? Откъде?? Моят си умира за пясък
На фона на 50 левовите пясъчници по магазините взехме за 15 лв от Моббо, 2 части във формата на мида, за да го затваряме през нощта или за вода, до Пигис хаус в Банишора се намира. Имаше само жълти, но това да ми е проблема. Взехме пясък от строителна борса, 35 кила 2 лв  Laughing

Само не ме питайте какво става в хола, че действието се развива на 4 етаж, не в къща  Crazy
А за моторите защо мислите, че са толкова малки, трябва им стабилно да е стъпило крачето, за да се отблъсне и да управлява хубаво. Тук София е 85 см, и съвсем няма да и умалее скоро.

# 575
  • Варна
 Оххх тази мида я имаше и в Кауфланд- на добра цена- но тази седмица ли беше или следващата  newsm78

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 20:24 от ivinnka

# 576
  • София
Мимето за подаръците и аз се чудих, чудих защото нищо не е удостоено с нужното внимание и накрая реших да не се вкарвам в излишни разходи (първо и аз мислех за колело някакво) и накрая й купих една пепеляшка която пее и един кош в който се пренасят куклите. От леля си и чичо си получи дъска за рисуване, от дядо си една  кукла Барби и така. Не я виждам в нещо да се е "влюбила", та правилно не съм се изхвърляла. Тук при нас на площадката има дечица с разни колелца и моторчета, пробвала съм я на всички, но или не се справя добре (с тези с педалите) или съвсем бързо губи интерес.
Чочиии, не знам защо като я видях сладураната, направих асоциация с "Червената шапчица". Wink
Карелия оздравявайте бързо.

# 577
Здравейте,
аз нещо съвсем се спрях да пиша. Чета отвреме на време, но повече гледам снимки във фейсбук.
Бени е добре. Вече сме без памперс 2 седмици (слагам само когато спи). Стана много лесно. Преди да й сваля памперса изобщо не казваше пиш или нещо подобно и за 2 дни, започна да си казва. Даже като сме навън и си играе с децата в един момент идва и вика "пишии". В началото се напикаваше вкъщи, но като излезем навън и си казва. Сега вече и вкъщи си казва.

И ние се готвим за яслата септември: свалихме памперса. хвърлихме биберона и ядем самостоятелно... сега остава и госпожите да са свестни и да не стресират детето....

Вие притеснявате ли се за яслата?

# 578
Добро утро!

Чочиии, не знам защо като я видях сладураната, направих асоциация с "Червената шапчица". Wink
newsm62 -дааа, така се получи....
linet102, притеснявам се за яслата и то много, ама ще го мисля като тръгне.... Peace

# 579
Еее писах писах, дойде моя за 5 мин и после съвсем невинно вика - аааа затворих ти един от прозорците, май бг-маммата беше   Close

Та момичета влизам да споделя нещо което ме потресе. Вчера имахме нещо като малко празненство, оставихме малката на баба й, починахме си добре, после на пицария без нея, че то иначе те вдига през 2 минути, после я взехме ходихме на кафе, намери си едно момиченце да си играят и вечерта тръгваме към колата обаче в Пловдив беше някаква адска ама адска жега и през 5 мин ти се пие вода. За късмет Изабел беше с ново шише което не искаше да погледне и се принуждавах да го развинтвам че да пие като от чаша. Довлачваме се ние до чешмата, която е точно до заведението където беше срещата ни със софиянки и аз вече взимам давам направо ми беше лошо от жега и от жажда, засилвам се към единия чучур (те са 3 или 4), но с периферното зрение виждам че някакво момче ме изпреварва, много лошо впечатление ми направи, защото аз бях първа както и да е, насочих се към другия като малко изпреварих моя по този начин но ми беше доста зле. Намокрих се, намокрихме и малката, личицето, ръчичките, после тя реши че иска да пие, но от чешмата няма как, клякам аз, развинтвам шишета, гледам да не се полее, държа й, абе галимация голяма и това пред единия чучур, но тъй като чак опашка няма не се притеснявам, освен това не е само този чучур де. И докато тя пие 5 часа слушам някакво момиче как разправя някаква история:
"............ забременяла тя и не могла да направи аборт (моя после поясни че не било ясно от кой), не разбрала, не знаела как и родила ама найш кво дете? Урунгел, изрод - ще ви излъжа за точните думи, но честно ви казвам, помислих че става въпрос за кръвосмешение тук докато слушам, толкова цветно разказваше и си спомням ясно, че каквото и да е детето абсолютно гадно е да говориш така за едно дете - на човек не прилича, същото такова като нея, с дебел задник -тук вече ние бяхме приключили с пиенето и мокренето и бяхме почти до разказвачката, която се оказа към 18 годишно момиче и говореше на друго момиче и момче, май момчето дето ме пререди, просто си седяха отстрани до чешмата , та разказвачката продължи - ... с дебел задник и бута тая количка по главната...
Вече нямаше никакви други хора и моя изведнъж я попита - ти за нас ли говориш нещо а тя му вика - АААА не бе на синьото небе си говоря, аз взех да осъзнавам, че е ставало въпрос за нас, викам "Някакъв проблем ли има?" "Не бееее няма", моя пак я пита за нас ли говори и тя му вика "Що си мислите че сте център на света?" при което той не издържа и й казва да млъкне щото ще дойде и ще й забие един, приятелката й вика - не я слушайте тя е пияна и вече наистина осъзнаваме че е ставало въпрос за нас, а те осъзнаха че ние осъзнаваме и веднага тръгнаха като се чудеха накъде да подхванат, тръгнаха в една посока, после се върнаха а ние в шок се чудехме какво да я правим тая, накрая се качиха нагоре по стълбите на Каменица където се ходи към тепето и всички заведения са затворени, ние продължихме надолу добре ама Изабел се замота да сяда по пейките и моя вика чакай ме тука. Отишъл горе намерил ги те пиели някъв алкохол, другата казала "ето го тоя идва " а онази като го видяла взела да се пази и да вика ама аз не говорех за вас аз така си говоря, и той едвам се сдъжал да не й плесне един и й казал - друг път внимавай кво говориш да не си го изядеш някъде боя. Хора казвам ви потресена съм каква е тая злоба какво е това нещо, развалихме си и вечерта и всичко, после той вика ако я бях ударил още повече щяхме да си я развалим, верно си е.

# 580
  • При децата ми
Хриска, какви соленки  newsm78

Оф, то сусамки било! Сега прегледах и видях, че става въпрос за сусамки. Извинявай! Страхотен е Габ! И нашия батко прави така всяка вечер! Heart Eyes Голяма игра пада, докато не се скарат, тя да го ощипе, той да си върне и така... Mr. Green
Емили, какво да ти кажа-незнам! Sad Без коментар! Сега обаче ми идва да споделя и аз нещо от което съм меко казано възмутена и ядосана! В парка сме, аз люлея малката на люлка, около нас една сюрия циганета/ люлките са само три/. По едно време малката стана и на нейното място седна едно циганче. После обаче тя се засилва към люлките и аз съответо съм до нея и гледам да я предпазя да не я удари някое от тях. А едното си вдига крака от люлката да я ритне, явно си помисли, че ще му вземе мястото! #2gunfireПобеснях! Освен това предната вечер имаше инцидент с друго момиченце, на което едното от тези деца удари шамар, защото не става от люлката! ShockedАз бях свидетел, няма да ви казвам как майката на това дете удари пък на цигането /лек/ шамар и после бащата на цигането дойде да се разправя с нея. "Кой и давал право на нея да удря толкова малко дете!" Обачееее, като почна тази-навря го там където трябва после извика мъжа си по телефона и той дойде... Уж се разбраха...
Думи нямам,  Confusedче пак се ядосах и това е системно там! Просто идва сюрията и смъкват децата от люлките, за се люлеят те! Close
Лека и успешна седмица!
По-късно ще ви чета.

# 581
  • София
Ем, поздравления на мъжа ти, че се е сдържал да не я поступа тая простакеса  Peace Не че не си го е заслужила, но така наистина щяхте да промените много повече ситуацията. Предполагам и пияни и друсани са били, толкова по-жалко за тях. Това след някоя и друга година ще стане родител, не ми се мисли  Rolling Eyes
Hrispa, и при нас е подобна ситуацията, циганите в София са много. Може би не са чак толкова нагли, но пък като видя, че идват на тумби към някои люлки веднага изчезвам. Обикновено влачат и малки бебета, жал ми е да ги гледам голи, боси и без контрол и се махаме.

# 582
Em, napravo sym bez dumi. Neznam kakvo da kaja.
Az izvestno vreme shte vi cheta samo, vchera se okaza, che ni e zaminal pak kabela za laptopa, a ot telefona moga da pisha samo na latinitza.

# 583
  • При децата ми
....
Hrispa, и при нас е подобна ситуацията, циганите в София са много. Може би не са чак толкова нагли, но пък като видя, че идват на тумби към някои люлки веднага изчезвам. Обикновено влачат и малки бебета, жал ми е да ги гледам голи, боси и без контрол и се махаме.
[/quote]
Миме, така направихме и ние с децата-изчезнахме. Обаче, това ли е решението-като дойдат те и ние да си тръгваме!? Rolling Eyes Това означава нашите деца никога да не се люлеят, да не се пързалят на пързалката и да не играят в пясъчника, защото те са много и като видят други деца и ги гонят, блъскат и удрят!? Това ако не е дискриминация-здраве му кажи! Точно за това момиченцето на тази жена изяде шамара-защото не стана, като ги видя да идват!! Confused Тя изрично му каза: "Няма да ставаш!" /това вече след шамара/.
Даже синът ми ме попита с ококорени очи: "Мамо, защо си тръгваме?? Защото те дойдоха ли?" Tired

# 584
Здравейте мами!  Hug
Ние бяхме за 2 дни на разходка - Ива я взеха нашите - за първи път я оставям на някого за повече от 6-7часа. Водили са я на гости на вилата на баба ми и дядо ми. Държала се е добре и изобщо не е плакала. Аз и мъжът ми пък ходихме на юбилей на баба му. Вчера ходихме в гората и набрахме горски ягоди и бели череши. Направихме си по някое бурканче сладко, отделно си и хапнахме.  Simple Smile
Emily_ - наистина голяма простащина. Аз много се чудя вече на сегашните тинейджъри - повечето говорят доста несвързано и не могат да се изразяват дори и да не са пияни или надрусани.
Julsko bebe - май нямаш късмет с компютрите.
За пишкането - Ива пишка в интервали от 2 до 4 часа. Днес 2 пъти ме излъга, че й се ходи  Rolling Eyes .
Не ми е за друго, но навън вече ми е трудно с тоя корем да я вдигам и да я държа по 1-2 минути.
А за подарък за рожден ден - още не съм измислила, може би кухня.
А колелото триколка от Коледа още не може да го кара. Просто го бута с крака и й казвам Ива Флинтстоун.
Hrispa76 - защо не ходите на площадка, където няма циганчета. В Пловдив е пълнно с цигани ( имаме си най-голямото гето в България) , но по всички площадки -5-6 - на които ходим няма цигани.

Общи условия

Активация на акаунт