Май ще пробвам пак юфката и кус-куса...може да ги прояде.Утре ще е на пържена филия
.Вчера си искарахме един страхотен ден.Една приятелка ми беше на гости и след нея дойде майка ми да ми погостува,така че нямаше празно и скучко

Ама не го мисля от сега,че имам други грижи.Като м удойде времето-тогава.Стискам ти палци да си намериш нещо готино, каквото на теб ти харесва.

За десет лева на легло дали ще има условията, които са ми необходими за малко дете? 

Да си много здрава и оби4ана

То може да се пряви винаги, ама и аз съм с такава 4увствителност и като се замисля, май ми бяха пак по-така и преди да се занимавам с комп. особено много
От около 14 годишна съм го забелязала и с годините се увели4ава

Да са здрави, щастливи, много усмихнати и винаги положително настроени!

Я бързо да идвате да казвате как е времето
А и Нико не е ходил цяла седмица и така искаше милия на "патъка"да си играе...той нали не влиза във водата,та и пясъка му е достатъчен 
.
).Митко и той много се забавлява,само дето аз се побърках да го пазя от басейна.Все искаше да играе около него и да се навежда да взима топките от него,направо ужас
.Сега Митко е при майка и аз си почивам малко,ходих и на праж,но няма такъв вятър.Нещо темичката не върви,всички сме навън и на никой не му се пише...
) по главата.