АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 412
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • На плажа
Честит рожден ден приказна Белослава,весело и щастливо детство,а на мама само весели мигове и емоции!!!

Честито и на мама Силви,да Ви е жива и здрава дъщеричката  bouquet

Скапана съм,днес правихме ревизия и 8 часа бях на крак,без изобщо да поседна.Вики е в къщи с една нейна приятелка и аз използвам времето да полегна малко...Ники се влачи след тях,като опашка Mr. Green

# 601
Mомичета, от сърце ви благодаря за поздравите!
Почерпете се за здравето на Белослава  party023  cook newsm38 Tada!
Днес прекарахме страхотно, бяхме в един детски център и децата се забавляваха невероятно. Емоциите ,обаче , явно все още им идват в повече. Добре, че оставихме събирането с родителите за утре, че малките вече щяха съвсем да пощуреят. Та утре ни чака втора серия Laughing.

Магаренце, благодаря предварително за подаръка Hug.
А със Силви и Аделина наистина беше голям майтап. Бях убедена, че съобщението е от някой щастлив татко и започнах да звъня на всички бременни поред, да не би да са родили. Преди два дена  се роди едно момиченце, но то беше 2600. В същото време по няколко пъти на ден надничам във форума за новини от Силви . Два дена седя и се чудя какво става с нея и кое е това бебе Laughing.
Накрая си викам : звъня на номера , честитя и питам кой е щастливия татко Laughing. А ми вдигна Силвето Joy Joy

# 602
  • Бургас
Честита ти рожденничка Шайн! Да е най-послушното момиченце  Белославка Simple Smile да е жива и здрава, много амбициозна и да следва мечтите си   Gift

# 603
Честит рожден ден на Белослава с малко закъснение! Бъди много спокойно и усмихнато дете.Детство изпълнено с много игри и веселие ти пожелаваме с Митето Heart Eyes
Честит празник Шеин  bouquet

Леле,сега погледнах списъка с августовите бебета да видя кой кога имаше р.дни, че забравих.Ами то толкова много майки вече не пишат newsm78 и за съжаление и по-редовните и те вече не се разписват често и темите много трудно вървят.
И с две думи да кажа и за нас.Ние сме добре,Митето от петък е при баба си и е много добре там. Не ме търси,спи и яде без проблем и играе на воля в двора 1swing football.Ние с мъжо сме младоженци и вчера прекалихме с плажа,изгоряхме като раци.Вечерта излизахме,точно като невидяли не можем да се приберем Laughing.Днес ще ходим да си го приберем и да купуваме подаръци,че много поводи и р.дни ни се събират на веднъж newsm68.Това е от мен,хайде пишете и вие нещо...........

# 604
Честит Рожден Ден(с малко закъснение) на сладката Белослава.Да е жива и здрава...весело и щастливо детство.
Шайн, 4естит празник мили4ка!

# 605
Огромно благодаря на всички за поздравите! Simple Smile Празника ни, макар и в съвсем тесен кръг, беше чудесен!!!

С малко закъснение, но от сърце пожелавам на Бела да расте здрава, усмихната, щастлива и много обичана!
Честит рожден ден, мило дете!
Честит празник, майчице!

Огромно честито и на мама Силви! Да е жива и здрава Аделина, да радва много мама и тати!
[/b][/color]

# 606
Нека да е честит твоят празник Белла, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелаваме ти да си останеш слънчево дете, да имаш истински приятели, да радваш мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледаш на света.
Бъди жива и здрава, много усмихната и добра!
Весел празник и на теб, Шайн   bouquet

Радвам се, 4е още полу4аваш поздравления, 4е и аз съм от изостаналите  Embarassed

# 607
Здравейте.Аз се завърнах преди малко.НЕ съм чела, за това утре
е пиша повечко. ЛЕка вечер! Hug

# 608
Току-що се връщаме (минавайки през най-ужасната буря, която някога съм виждала на пътя) от Казанлък. Пак бяхме страхотна тумба. Вчера направихме плаж и барбекю на яз. Копринка. Въпреки непоносимата жега беше жес-то-ко!  Grinning Учудвам как чак сега ме заведоха на това прекрасно местенце. Heart Eyes Е с 2 кг съм повече от пикници и гостуване, ама няма как.  Mr. Green Абе обичам си да си ходя в Казанлък и това е. Всеки път се връщам отпочинала и заредена със страхотни емоции.  Heart Eyes

Такаааа. ЧЕСТИТА РОЖБА НА СИЛВЕТО!   bouquet Да е жива и здрава Аделина (прекрасно име!) и да расте разумно, весело и късметлийско дете! Ех, че голяма радост! Браво на поредната мама за геройството (Трейси, права си - четвъртата мама е Силвето, хихи Wink )

Шайнче, да ти е жива и здрава сладката Бела!   bouquet естити празник и на теб, че си я родила след толкова много трудности, които си преживала преди срещата си с най-голямото щастие на света щастие!   bouquet

Нямам време за повече. Страхотна седмица на всички!  Hug

# 609
  • София
Здравейте,мами,
включвам се малко набързичко.

Най-напред ,ЧЕСТИТА РОЖБА НА СИЛВЕТО!ДА ВИ Е ЖИВА ЗДРАВА,МНОГО ПОСЛУШНА И ЗДРАВИЧКА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!!!! baby_neutral

Честит рожден ден на Бела и Писи!!!!Да са все така красиви и забавни,много да радват мама и тате,да са много послушни и здрави!!!

Янче, гледах за бурята по ТВ!!!Беше направо страшно!Не съм вярвала ,че и тук има такива бури!Ама май беше във Враца.Вас къде ви завари?

Ние сме добре,на плаж ходим през ден,през два.Никол от днес вече се престраши да влезе във водата и цял ден не можахме да я изкараме оттам!!!Май беше по-добре като си стоеше кротичко на пясъка в басейнчето. Mr. Green

Лека и спокойна вечер на всички!

# 610
  • Варна
gemma, и Дария е абсолютно същата, вчера за първи път отидохме на плаж за мой срам smile3506 и не излезе от морето, бяхме и взели басейн, въобще не го отрази, само викаше "бесейна" и аз и го показвам, а тя "не, този" и сочи към морето. Joy На всичкото отгоре като влезе в морето не иска да я държа за ръка, а сама да ходи ooooh! и шляпа с крачка и е най-щастливата на света. Heart Eyes

Вчера така съм се смяла, показвам и снимка на шимпанзе и я питам какво е това, а тя "някъв чичо"(някакъв чичо). Joy hahaha

Чудя се какво да правя с рождения и ден, къде да го празнуваме, вкъщи няма да се съберем роднини и приятели, чудех се за детски клуб, но незнам дали ще разбере, че е някакъв специален ден за нея, умувам още.

# 611
Еха, сега се връщаме от село и бързам да седна да видя за новини!

Честито огромно второ щастие на мама Силви, нека малката принцеса Аделина много да ви радва, много да слушка, да се разбират много с батко Боби и само усмивки да ви носи.

Честит рожден ден на Бела, да радва мама и тати и да расте все така хубавица. 

Янче , и аз точно така се чувствам като си ходя на село, толкова ми е хубаво там и се зареждам с положителна енергия, много си одпочивам, свекървата страшно много ми помага с децата и си е голям кеф. А като си помисля в началото как не исках да ходя, чак се чудя на акъла си  Joy Joy Joy

Лиде, успех с махането на бибата. Ние за щастие без никакви проблеми я махнахме.

Харче, приятно изкарване. Ние пък след 3 дена заминаваме за Монако, вече не мога да се дочакам Simple Smile

Отивам да храня челядта  Mr. Green Mr. Green

# 612
Силви,честита ти втора рожба да ти е жива и здрава и само да те радва.
ЧРД и на Бела,да е жива и здрава

# 613
  • София
Силви честито и от мене, да ти е много здрава и послушна малката принцеса.

# 614
Честито бебче на мама Силви!Да расте здраво и щастливо!

Честит рожден ден на малка сладка Бела на патерици!!!Щастливо детство!

НЕ съм изчела,че имам много домашни задачки.Бъдете здрави и се пазете от жегата...

Общи условия

Активация на акаунт