АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 405
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!
Аз днес отново съм като парцал,но поне мъжо ме докара при майка ми и няма да мисля за Митето,има кой да се грижи за него.Ами ,да ще отида до аптеката и ще си купя Смекта както ми каза Лидия и да се оправям,че ужас.
Славена,не го насилвай(знам,че но го правиш),просто го остави за няколко дни и след това му пусни детски и леко леко му кажи да седне да гледа и да пишка или нещо такова.Може и вариянта на Джема да е добър пробвай Peace
Чао за сега

# 661
  • София
Джема успя ли да изпереш блузката след голямото мазало Mr. Green

Данче,не успях да я изпера,пробвах с Вениш и с какво ли не,не става!Умрях от яд,че блузката ни е комплект с едно панталонче.Даже си говорехме с мъжът ми,че кой знае какви боклуци слагат в тия сладоледи.Аз не съм знаела,че шоколадов сладолед не се пере.  Cry

# 662
Благодаря ви за съветите.При първа възможност ще купя и седалка за тоалетната. Peace

Гале, вземи си и пробиотик освен смектата.ЩЕ ти помогне според мен. Hug Hug

Лиде, чакам снимка на тортата.И едно парче да метнеш към Сливен,че ...ммммм...обичам торти  Joy newsm22

ХАриелка,знам,че те няма но те мисля да знаеш. Hug

Трейси,снимките са ти страхотни.Моите поздравления!  bouquet

gemma,
аз петна съм махала с ТЕст-гел за чинии (ако се сещаш това са едни кутийки със зелен гел вътре). Ако искаш пробвай.Намацваш доволно петното и оставяш блузката да постои 30-60 мин.После переш.НЕ знам дали като е по-старо петното ще стане,но ако искаш пробвай. Peace

# 663
По стечение на обстоятелствата сме си в София. Sad Но пък ходихме на хубав софийски плаж за 3-4 часа. Анди много се кефи и даже беше сравнително послушна, като се има предвид необузданата й любов към водата.   grinning039 еле как не замръзна това дете в този доста хладен басейн, не знам. Имаше и облаци от време на време. Едвам я изкарвах, дано не съм я простудила. Утре сме на пикник с приятели.   newsm41 Анди има да се радва на кумчето ниии.  Heart Eyes Та ще уползотворим уикенда приятно. И нас вас приятен уикенд!

# 664
Славен4е - Ето специално да се по4ерпиш, 4е нещо не можах да я ка4а тука  newsm78
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2208089291178&set=a.2 … ype=1&theater
С готови блатове е тази и затова е малко накъдрена отстрани, но...блатовете ве4е им хванах цакта и не са проблем. Абе, ще се справя  Praynig Мъжо я кръсти "сватбарска" заради цвета, но идеята е да не се 4удя какво да правя с фондана и да го ползвам докрай  Naughty  hahaha  Joy

# 665
Lidiya_81 Flutter Flutter Flutterбраво Лиде добре ти се е получило. Ама верно сватбарска избягала си от темата за детски рожден ден. А там при вас дали ви е хубаво червеното, че аз съм се засилила да правя торта "макуйн светкавицата' и сега съм в издирване на хубаво червено  newsm78

# 666
  • София
Мами,имам едно питане-има ли още дечица,които използват биберон?И как отказахте децата от него?  Hug

# 667
  • На плажа
Лиде  Shocked ти ме изуми бе душо....СТРАХОТНА ти е станала тортата като за начинаещ.Ще я докараш и в детски вид  Hug
Джема Ники е с биберон и тъкмо си мислех от утре да го отказваме.То всъщност,започнахме от тази вечер,понеже е сополив малко и му е запушено нослето,та не му я предложих, а и  той не си я потърси.Ама ще трябва да я махаме вече,дано да свикне бързо Peace
Жалко за блузката  Rolling Eyes и Вики  колко дрехи е похабила с този сладолед,ама  пък друг не харесва.Наистина петната излизат лесно  с този ТЕСТ гел,но на старо петно се съмнявам newsm78
Янче ама с нощуване ли на тез палатки Rolling Eyes Анди добре ли го прие,как изкарахте?
Рибка по добре ли си вече?

# 668
  • София
Здравейте посред нощ!

Малчо е с висока температура и няма спане, съответно си търся забавления за убиване на времето.

Gemma, много се изненадах, че не се е изпрал шоколадовия сладолед! Преди няколко дни детето се омаза до ушите с такъв сладолед, че и с течен шоколад, който вървеше към него, сигурна съм, че много повече имаше по дрехите, отколкото в устата. Беше облечен с бледо синя тениска и бял панталон, изпрах ги на 40С в пералнята с течен Ариел и няма и следа! Пробвай с този Тест, дано излязат петната!

Александра, ужасна случка с телевизора! Направо изтръпнах! Дано бързо да й мине уплахата  Hug

Рибке, дано да си по-добре вече! Simple Smile

Лидия, браво за тортата, супер изглежда!

Янче, ама верно ли се престрашихте на палатка да ходите? Супер! Разкажи после как я е приела малката Simple Smile

Аз отивам пак да меря температурата, стискайте палци да минава,че ми е ааадкси свито Sad

Прекрасна и слънчева седмица ви желая!  Simple Smile

# 669
  • Кърджали
terpsyhora, добре е Кати. Още на следващия ден забрави за случилото се.Даже и разбрах как се е случило. Опитвала се е да се катери на секцията и се е хващала за телевизора. На следващия ден хайманата се пробва пак... Иначе при нас нищо ново.

# 670
Ехо, има ли спали тази нощ?  Rolling Eyes Защото аз не съм сред тях и май за първи път изобщо не успах да мигна. То не бе буря, не бяха гръмотевици и светкавици, не бе чудо!  #Crazy И какво ли още не ми беше. Та днес съм като разглобена.  Tired

Дани, Терпсихора, нееее. Без палатки. Само за деня. Просто нямаше друг по-подходящ емотикон за "пикник сред природата".  Mr. Green О не, на къмпинг с Анди все още не бих! Какво да ви кажа - кофти си е с дете на "почивка", ако няма кой да помага в занимаването й. Мъжо направо предпочита вкъщи да си стоим, отколкото да ходим тримата било на басейн, било на пикник. Макар да ми е добричка, не само, че е мнооооого дива, но както с играчки никога не се занимава и постоянно иска търчане по нея, ходи че почивай! Виж, ако ще сме както на морето с още хора е съвсем друго и е много приятно да си е с нас.  Heart Eyes

Терпсихора, какво му е на Алекс? Sad Дано днес свали Т!  Hug

Приятна последна юлска седмица на всички! Аз нямам търпение да дойде петък!!

# 671
  • Sofia
Здравейте, момичета! Ние със Софи се завърнахме.

Честит да е рождения ден на порасналата вече Белослава! Да бъде все такова умно и будно момиченце за радост на мама и тати и да хубавее все повече с всеки изминал ден! А здравето и късметът да бъдат нейни постоянни спътници в живота!   bouquet  Hug   bouquet
Мила Роси, честит празник на патерици и да ти е живо и здраво прекрасното момиченце!  Hug  Hug  Hug

Терпсихора, бързо оздравяване на Алексче. Съчувствам ти и на теб, и на него!  Hug Софи миналата седмица беше с този вирус, само висока Т и нищо друго, но се пребори за 24 часа.

Славенче, благодаря ти че ме мислиш, миличка.  Hug Докопах се до 3-ката отпред в седмиците ми, така че това си е голям напредък. Бутам все така бавно, но славно. Да издрапам още един месец и ще съм доволна. А за това че вече нощем изобщо не мога да спя, няма да ви мрънкам, постоянно се задушавам и се чувствам ужасно, направо е ад ... Така бях и със Софи, така съм и сега...  Sad  ooooh!

Ние следобяд ще ходим да поръчваме тортата на нашата рожденичка и ще уточняваме последно къде ще бъде детското парти. Купонът ще бъде в неделя сутрин.  Laughing Наистина, момичета, не мога да повярвям, че малкото ми детенце е вече на 2 годинки ...  Laughing  Laughing  Laughing

# 672
Здравейте мам4ета,
Много балгодаря за хубавите думи за "сватбарската" ми торта  Mr. Green Още една проба ще има ве4е в пълният и вариант с то4ния модел и цветове, дано стане  Praynig
Скайпетя - цветове на готови дондани има, поне в нашия магазин на близо, де - слонова кост, бяло и кафяво, а цветни 5 бр мъни4ки на Др. Йоткер. 4ервеното е доста добро, но аз си взех и 5 бои4ки на "silver spoon" (то и захарта ни е основно такава марка) и те добре хващат и 4ервеното там е добро. До колкото успях да 4ета за тия фондани, пише 4е можеш да разма4каш фондана с боя сладкарска и с много ма4кане се разнася цвета на всякъде, но не съм го пробвала този вариант, но ще ми се наложи. В Вългария от сладкарниците мисля, 4е ако им поискаш готов 4ервен фондан може и да ти продадат. Успех с торти4ката  Hug
terpsyhora - какво ви има  newsm78 Бързо да ви минава  Praynig
Джемма - предполагам, 4е си попаднала на някакво менте "Вениш", защото аз на Макс само с такова му пера дрехите. Веднъж пръскам на самото петно и после прибавям те4ен към цялото пране, такъв който и дезинфекцира. Пробвай няколко пъти да изпереш блъузката с препарата, дано излезе  Peace
Отивам да бъркам манджи, 4е без крака останах от разходки и 4истене, сега и готвене и то малката фурия ще е будна пак  Tired  Laughing

# 673
Привет и от нас  Simple Smile Хайде и ние в клуба на болните  Sad Алекс от снощи е с температура.Имахме съмнение,че е от корема.Сигорно два часа не можахме да го успокоим.Реве и вика пупа пупа.Болеше го корем.И познайте защо.Яде кисело мляко с пластмасова лъжица за сладолед и е откъснал част от нея и погълнал.За капак си играеше със стереопорено яйце и от него изял няколко топченца.Заведохме го на бърза помощ снощи и  те ми викат вирус без дори да го прегледът  #2gunfire Слава богу днес изака всичко.Температурата явно е от гърлото зачервено му е.Лекарката изписа АБ Медоклор и сега искам не искам ще го давам  Cry

Лиде тортата е супер   chef  bouquet

Терпсихора бързо оздравяване и на вас  Praynig Hug

Лека вечер Simple Smile

# 674
Мамчета,как сте?
Аз вече съм добре и мъжо също,приборихме го й този гаден вирус.В събота при нас много лощо духаше и явно Митето е бил много сгорещен и го лъхна вятъра,вечерта му текнаха сопилите.В неделя киха и сопол,киха и така....след обяд успяхме да спрем кихането и сополките,но вчера вечерта взе да покашля CrazyДнес съм му записала час при нашата докторка и ще отидем за мое успокоение да видим какво става,че рождения ни ден наближава не бива да е болен PraynigЛошото е,че ще трябва да пътуваме до Бургас с автобуса,защото мъжо е на работа,а скоро беше в болнични,после в отпуска и ако и днес не отиде ще му стане много.Сигурна съм,че на Митко ще му хареса да се вози на автобус,веднъж вече се е возил и беше много развълнуван,но на мен няма да ми хареса ooooh!
Така,като споменах рождения ден тази година ще празнуваме в едно заведение в Поморие.Внего ходят само семейства с деца защото има страхотен детски кът с огромна пързалка и люлки и колела за яздене.От заведението ще ни направят украсата,поръчахме и меню .От нас се иска само на 2 ри живи и здрави да сме там и да се забавляваме    ura Трябва да отидем да поръчаме и торта,но тя не ме притеснява защото за един ден и ги правят.
Лидия за не успях да видя тортата сигурно,защото те нямам за приятел във ФБ,но съм сигурна,че е хубава и вкусна.
Янче,дано малкия се оправи скоро и повече да не яде такива неща,че лошо Hug
Хариела,радвам се,че си добре.Честита ти 3-ка и дано спокойно да си стигнеш и до 4-ката
Тепсихора как е малчо?
Хайде това е от мен,ставам да пооправя,че после ни чака пътешествие,но само Митко да е добре  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт