АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 407
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Дам, наистина вече спирам да пуша пред Анди!!!!  Naughty Последното, което искам е да дам лош пример, и то точно ТОЗИ, на детето си! Naughty

Дундла, ами бях ги отказала за цели 2 години покрай бременността и кърменето, но тъпачката -пак пропуших!  ooooh!

Скайпетя, някъде съм ти пропуснала този въпрос и честно казано аз самата щях да питам за кърмата. Аз СЪЩО все още имам, а мина почти година откакто спрхя да кърмя. Гърдите ми са си празни - разбирам го като стисна зърната едва едва излиза по 1 капка, но все пак не е изцяло спряла. Аз също знам, че месеци след раждането е нормално да има такова количество. Дано Силви е права, че става въпрос за цяла година. Ако до септември не спре тотално и аз ще посетя мамолог. Ако на теб обаче ти се "пълнят" според мен лично задължително посети лекар.

# 646
  • Кърджали
Влизам за да се оплача как Кати днес ми изкара акъла. Значи игра еси тя, бях и включила и Бейби Тв че исках да и изгладя дрешките в другата стая. Тъкмо влизам в спалнята и се чува един шум и страшен рев.Ама наистина страшен. в първия момент реших че си е съборила триколката и се е ядосала. Влизам и гледам тя на земята, а телевизора върху нея /той ссстои на секцията на ниско обаче, че ням а друго място /. Казвам ви без акъл останах, само си представих този тежък телевизор и че сигурно ще се наложи а я водя направо в спешното...За щастие, мина само с леко ожулване на устните от вътрешната страна и дтрашна уплаха. След това само стои и както си играе почв ада реве.
Днес се уреди и с пърия си подарък за рождения ден.

Тази вечер го видя на площадката и се закелеши да се качи. Само веднъж и показах как да го кара и вече обикаляше цялата площадка.Мисслих аз да и го купувам, ама преди малко сестрата видяла снимка във фейса и звънна за да каже, че ще и го подари. Сега трябва да търся къде в града го продават или да го поръчвам от нета.

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 22:19 от Aлекcандрa

# 647
  • На плажа
Александра това е най-големият кошмар на мъжа ми,винаги се притеснява да не падне телевизора върху Ники и все му се кара да не го пипа.Дано Кати е добре  Praynig
Сладолед и Ники много обича,и аз му давам винаги,когато поиска,да си ближе сам,тогава  се разтапя и не е много студен.Само,че задължително ванилов,защото шоколадовия няма изпиране,ако престои.
Джема успя ли да изпереш блузката след голямото мазало Mr. Green
Скайпетя дано всичко е наред при теб,нямам представа защо и какво става след като спрем да кърмем,май и аз трябва да отида на един профилактичен  newsm78 А Биричката и Ники я уважава много,даже скоро на един РД,чак ми направиха забелешка,че много често пиива от бирата ми Laughing
Янче да ги оставяш тези цигари....трябваше хич да не ги почваш,че трудно се спират после Rolling Eyes
Рибке бързо да се оправяш,а не те ли е страх да не заразиш Митето?
Славенче хич нищо не казваш,какво правите лятото,как са децата?А мляко аз купувам "Верея" Peace
Силви страхотно колело,аз сигурно няма да му купя сега такова,но скоро сме на РД на едно момиченце,което страшно много иска такова колело,та можем да се комбинираме и да и го вземем за подарък.Благодаря ти за страхотната идея  bouquet
Хайде отивам да правя една кутия,че ми е поръчка и я искат за събота.Лека нощ Heart Eyes

# 648
  • Кърджали
Дани, добре е. Но е страшно уплашена. през цялото време след това както си играеше и почваше да реве и да се жалва на бебешкия си език. Изкарах я навън да се поразсее и да го забрави . Ама нали беше и недоспала на обяд, та и на площадката само мрънкаше. Вечерта заспа спокойно, ама вече веднъж се събуди с рев и жалване.
Въобще вчера и днес много удари, много рев и се насъбра.
Сладолед и Кати обича. Яз рядко си купувам, е тук в близките магазини нещо не успях да си харесам.Ама като си вземем, задължително има и за нея. Сърце не ми дава аз да ям, пък тя не... Както казах - ядосва ме, че така налита по безалкохолните, бяхме спрели да купуваме, ама сега татко и пак почна да си взима...И от биричката му е опитвала, хем не и допада вкуса уж, прави някакви физиономии, хем после пак налита да иска...
Цигарите ..и татко и много и се кара, че само и ги пипа, после аз на него се карам защо ги оставя на ниско място и че много ясно, ще са и интересни, нали тати ги пипа, защо да не може и тя....
Силви, колелото което показа е наистина хубаво. Аха и аз да го поръчам, ама смятам, че тая година ще е малка за него. Та остава за догодина...
skypetia аз нищо не мога да кажа.Спрях да кърмя октомври месец, но след това кърма не е потичала от гърдите ми. И все пак една консултация с лекар не е излишна, да се презастраховаш.

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 23:28 от Aлекcандрa

# 649
Добро утро!
Дани, добре са децата.Лудеят.То няма нищо интересно,какво да разказвам...
Валентин пие бира и ракия,чак му се услажда.Но мастиката не харесва... Joy
Но гърнето ми е голям зор, изобщо не иска да сяда на него.Като че ли го е страх.Сглупих аз,че не го слагах още от 9 месечен на него.До сега щеше да свикне.Грешката си е моя ама ще видим сега как ще я поправяме...
В мислите ми все едно море се върти.Много ми се ходи.Дано да се осъществи.Исках началото на август.Но снощи си дадох сметка,че МЦ трябва да е по него време.Та първо ще изчакаме да свърши и тогава.Че иначе с моя късмет ще "цъфна" точно като отидем на морето. Shocked
Аз сигурно няма да купувам подаръци на децата за рождените дни.Нямам такава възможност.Подаръкът им ще бъде морето и веселието там.
НА село като бях,е така зверски падна Валентин на плочата на гаража.Удари си челото.Ама се чу страхотен удар.Докато вървях към него да го вдигна си представях,че целия е в кръв и със счупен нос.Естествено аз отнесох караницата,че не гледам къде стъпва детето... Tired
А сладолед още не съм давала на Валентин,но яде бонбони и шоколад.
Сега на 2 години има консултация,нали?Че аз не помня кога последно водих Валентин..

# 650
Привет сладурки  Hug Как сте?КаК са малките сладурчета.
Ние с Алекс сме добре.Вече махнахме памперса.Понякой път се изпуска аз докато стигна до него ама карай нали е лято  Laughing
Аз още не съм давала сладолед.Много ме е страх да не го разболея.Вие разтопен ли го давате?
Приятен слънчев ден  newsm51  Nature Sunny

# 651
  • София
Аз си давам направо от хладилника. То кой ще чака да се разтопи. Ние си хапваме сладолед още от миналото лято и проблеми нямаме. Дано и занапред да е така.

# 652
Здравейте и от нас
 Момичета не не ми се пълнят гърдите НЕ, но не е капка като стисна зърното ми си потича лека струйка направо първо прозрачна , а след секунда идва и бяла Shocked, аз ще отида сега август пък , че малко ме позамислихте Naughty. Мисля , че някъде бях чела за жена която е имала м/у двете си раждания кърма , а децата май си бяха с 3-ри год. разлика така, че хем ми е някак не спокойно хем пък и никакъв дискомфорт не чувставм, но ще се взема в ръце да отида Crossing Arms то аз ако не се натисна няма кой Wink
Александара направо ти съчувствам и те разбирам напълно какво си изживяла. Имах подобен инцидент докато бях учителка в детската градина. Но върху детето падна пияното(голямо в нормален мащаб) откачих докато стигна до детето само 10 метра, как го вдигнах това пияно и аз все още се чудя. Направо ми спря сърцето и то за чуждо дете за което носиш отговорност #Crazy. добре че пияното се подпряло  като пада на таблата с клавишите(ама и аз как се изразих, но незнам как се казва, ако си има специално име) и детето остава в празното пространство. Мали как си бях изкарала акъла. И то става пред очите ми. За секунда нещо съм се навела и малчуганът се покатерва ама...... така ,че стават и такива неща явно не винаги можем да предвидим какво им се върти в главиците, като са решени да направят някоя беля.
 А ние този мини скутер си го имаме( виждала съм го и в розово-лилав вариант за момиченца) и е много любим с кеф си го кара докато излезем от блока по площадката и после си го мъкна да го карат другите деца, но като реши , че не иска да си го дава гледай как кара не мога да го стигна, в парка с хубавите алеи даже се засилва вече и си вдига крачети или във въздуха или го слага до другото краче, но ние с моторните средства сме много бързо схватливи явно, дано така е и за всичко bowuu
ribkata87 дано си подобре и да не заразиш Митето Flowers Four Leaf Clover

# 653
Александра, ужас!! Направо ми настръхнаха косите като си представих гледката!!  ooooh! Леле, благодари се, че е бил МАЛКИЯТ ДЯВОЛ, защото какво по-лошо нещо е можело да стане, не ми се мисли!! Sad Милата Кати. Дано уплахът отмине бързо!!  Hug

Skypetia, ама вие вярно май няма играчка, дето да я нямате, а?  Laughing Къде в апартамента побираш всичко това?  Laughing Иначе не знам какво точно разбираш под струйка, защото има и струйка и струйка, но така или иначе наистина за твое спокойствие си преглдай гърдите. След отпуските и аз ще го направя!  Peace

Дундла, давам си й го студен. Както и някои напитки.  Peace

Ние с мъжо този уикенд нааааааай-накрая ще прекараме два дни само двамата.  Heart Eyes Ще ходим на минерален басейн на Долна баня, Андичка ще я оставим на родителите ми. Откакто започнах работа с мъжо едва се виждаме (дори събота и неделя), камо ли да сме ходили някъде само двамата, та дори и само до парка или пазара. Sad А и тамън ще "позагреем" малко с тен за морцето. Simple Smile Едва ли ще успея до понеделник да се включа, така че ви пожелавам приятен уикенд!  Hug

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 21:51 от ♥МамаНаПанда♥

# 654
Здравейте!Аз пак на кратко,че малкия спи ,а съм до него да не му дрънкам на главата.
Аз съм малко по-добре,вече не повръщам и не ми се гади и не съм толкова изтощена,но си продължавам с  smile3550 и с жестоките болки в корема.
Дани,естествено,че ме е страх да не заразя Митко,а и мъжа ми,но няма кой да  го гледа(Митко имам впредвид).На мен щеше да ми е по-лесно да си лежа и да си страдам отколкото да се мъча да го храня и водя на вън,ама няма на кой да го оставя.Мойте родители са си в Бургас и работят по цял ден,почиват само събота и неделя,но тогава и мъжо почива.Но хубавото от този вирус е,че ослабнах и си свалих онези 5 кл дето ме мъчеха(нали казват да търсим хубавото във всяко нещо,ето открих го Mr. Green).След малко ще пристигнат едни наши приятели от Словакия и ще ни гостуват една нощ.На 23 и на 24 ти сме на р.ден с Митко на негови приятелчета.На 30 и на 31 сме на кръщене и на р.ден на приятелче на Митко.На 2 ние имаме рожденник.Направо татко ни трябва да работи само за подаръци LaughingВчера питах Митко какво иска за рождения си ден и той ми вика"тота с исунка бау-бау"-това добре,ами подарък и той"бебе" Shocked.Викам му е как бебе и той "бебе,мимиче "да спинкало в количката Laughing Laughing Laughing.Мисля,че трябваше да ми каже по-рано за бебето,че да е готово за рождения му ден.Големи са сладкиши Heart Eyes.
Гледам,че почечето ще ходят някъде на почивка,приятно изкарване ви желая. чао от мен

# 655
  • София
ribkata87  - направо ме разсма с това "бебе". Браво на детенце знае какво да иска.

# 656
ribkata87, пиеш ли някакъв пробиотик?Ако не взе ми си да ти оправи коремчето. Peace

Момичета,в чудо се виждам,помагайте.Валентин реве неистово от гърнето.Все едно го колят.Не дава да го сложа там.Давайте идеи какво да го правя.Казва,че го е страх от гърнето. Tired Outta Joint ooooh!

# 657
Славенче спокойно ще се научи  Peace Алекс сигорно месец се плашеше от гърнето и го ползваше за шапка.Изведнъж започна да седи на него.Не насилвай малкия,опитай на вашето гърне ако иска,или пък да го държиш над някой леген.Аз какво ли не пробвах.Без да искам една нощ го забравих без памперс и той въобще не пишка и така започна да си казва.Сега обаче и като му се пика и като му се ака и на двете вика "КЪКО"  Laughing Аз всеки път му казвам браво даже той сам започна да си казва така и да носи гърнето на баща си,за да му каже и той браво  Joy

Рибке теб да не те е хванал летния вирус?Ние за втори път го минахме тази година,но странното е,че ни държа само по един ден повръщането.Бързо оправяне  Hug

# 658
  • София
  Славенче,Никол също не харесва гърнето,но стои с голям кеф на нашата тоалетна.Вземи му една поставка и пробвай-може пък да му е по-удобно или пък като вижда вас да иска и той да  е като големите. Hug

# 659
Рибке - ако имап Смекта за малкия бандит в къщи си вземи една хубава ударна доза от него. На мен ми помогна, злед като се бях нагълтала с оцет, нишесте и каквото се сетех бабино, 4е не можех да стигна до магазина  Sick Не си спомням колко, но май 3-4 разтворих и ги изпих и след 20 мин бях 6  Peace  Mr. Green Страшено ти ги е наредил вси4ките в купом и подаръци и торти... Браво на детето, ами вземете се организирайте уикенда с таткото  Mr. Green  Heart Eyes
мляко - за мой голям късмет от нашето АМ пуснаха 2+ така, 4е сме на него и се радвам с 60пъти пове4е желязо и още други хубави добавки, пробиотици и т.н. Така, 4е киселото както не го харесва добре ми дойде.
подаръци - взехме му днес пързалка за градината и много се радва, един пъзел дървен с букви и него го хареса много, а сега се 4удим дядото с какво да го натоварим  newsm78 люлка, мотор или кола на батерии  newsm78 Ще измислим, но сега градината ми се надявам да е по-интересна за Макси  Mr. Green
Торта майсторих оня ден и днес я опитаха. Много я харесаха на вкус, но с външният вид я овапцах  Mr. Green Трябва още веднъж преди Р.Д. да я пробвам, но е с 6 цвята и това поне хваща окото  hahaha  А с какъв кеф я яде Макс, да не ви казвам - за ве4еря му беше предостатъ4на  hahaha
Айде, 4е книжката ме 4ака  Hug

Общи условия

Активация на акаунт