АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 387
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Кърджали
Янче, още веднъж много успехи и приятни мигове на работа!
Моето дете тази сутрин ни скри шайбата. Спа до 10 часа, което не се е случвало. Сега доволно доволно си играе по в къщи, а времето на вън е облачно и готово да завали.
Аз да измрънкам. Кати е цялата пъпчасала. Принципно като се прибирахме в неделя от София, братовчедчето и беше в това положение, та в понеделник го водиха на лекар - някаква алергия, евентуално към храна. Вчера ги забелязах и по Кати. Бе да са яли, да са яли, ама кво толкова са яли, че и двамата да пъпчасат. Съмнява ме жегата, че горките завряха в колата. Няма да е лошо и ние да отидем до лекарката. Не я дразнят пъпките, даже не усеща, че ги има..Имам фенистил капки по в къщи, май ще ги извадя...
Друго не се сещам засега.Отивам да пера напикани дрехи.Снощи поне започна да и става гадно като е мокра и идва при мен да мрънка да я преобличам. Тая сутрин се келешеше, ама предполагам се дължеше на това, че тати си беше в къщи и не ще да се откопчи от него.

# 91
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Разгледах и аз снимките от Трявна, както казва Алегория с благородна завист. Дано и занапред да има такива хубави събирания. Как бяха бунгалцата, доволни ли останахте?

Жули, Силвето наистина много прилича на теб.  Grinning София не е яла пюрета от 10-11-месечна. Вкъщи й готвим, а пък ако излезем навън няма какво друго да яде, освен ресторантска храна.

Джема, как върви малката сладка ученичка? Ти май си по-руса сега?

Аз Стели я познах на снимките, само Силви д, не можах да позная, но по метода на изключението, тъй като другите знам как изглеждат, стигнах до извода коя е.  Grinning

Дани, браво че Нико се е оправил толкова бързо. А ти какво направи с работата, започна ли?

Янче, аз още не съм стигнала да те гледам. Днес се сетих чак в 9.30ч., ама беше късно. Сигурна съм обаче, че стоиш перфектно на екрана.  Hug

# 92
  • София
Лили благодаря! Но повечко е взела от баща си,ще кача снимки на двамата,аз не се сърдя за визуалните прилики, по-важното е да е наследила добрите качества от семействата, а недостатъците не! За съжаление от татко си е взела и претенциите по отношение на храната в детската му възраст,дано като порасне да не продължи с това подражание,че ще има да се тормози с диети....
Моето детенце има доста снимки по чуждите апарати,нормално, аз обикновенно съм ангажирана с храненето му ,а ръцете ми са две! Чакаме и Миленка да качи ,те са с доста добра техника и желание за снимане!
Освен Деница и Мо72 кой още се присъедини за втората вечер?

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 14:37 от giuli

# 93
Бунгалата за мен бяха повече от чудесни за тези парички - 40 лв. за цялото бунгало. Коридорче, вдясно баня с тоалетна, бойлер, постоянно включен, но не ми стигна водата, за да се накусна хубаво Simple Smile. Стаичката е голяма, има леко встрани трето легло, а иначе - спалня гардероб, тоалетка, масичка и ТВ. с кабелна. Лошото е , че няма хладилник, само този недостатък намерих. Но пак казвам, за тези пари, условията са перфектни, поне според мен. Аз за първи път виждам толкова евтино спане. А и 5 лв. консумация от закуската ти приспадат. А природата е за завиждане. Със сигурност пак ще отидем, живот и здраве.

Джули, нямаше други, но пак беше весело Simple Smile
Дано успеем пак да се съберем някога.

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 15:05 от stella77

# 94
  • София
Привет и от мен!
Много се радвам, че успяхме да се съберем на такава хубава природа.
Качих и аз снимки в снимка.бг, а който иска някоя в по-голям формат, нека ми пише на лични.

За бунгалцата - хората са се опитали да ги реновират и пооправят, та наистина за тези цени са ок. Ако добавят някое друго рафтче в банята и по една подматрачна рамка на леглата (че се оказаха едни дъски наредени и аз взех, че пропаднах едната вечер и се пошашках, че съм счупила леглото   261uu ) ще си станат чудесни. Харесаха ми конвекторните радиатори - много добро отопление правеха. И все пак най-готиното си беше природата наоколо и чистия въздух.

Янче, много успехи и от мен на новата работа. Много различно ми изглеждаш на екран определно, но ти отива Wink

А моят изпит е в петък и събота, та сега като за последно си правя разни тестове, ама явно всичко ще е на късмет. Дано ги уцеля, че есента ще е с нов формат и надали ще ми се занимава, а ми се иска да си имам сертификат за испанския след толкова години учене. Да ми стискате палци!

Хубав ден!   bouquet

# 95
  • София
  Здравейте,момичета,
  За Трявна-беше наистина страхотно!Честно да си призная-не очаквах да ми хареса толкова.За парите си бунгалата бяха наистина супер.Единствения недостатък беше,че нямаше хладилник.

Джули,аз не се усетих като си тръгнахте.Помислих,че се прибирате в бунгалата. Много щях да се радвате да останете още малко.

Децата си изкараха наистина страхотно!А Никол  как издържа цял ден без сън и аз не знам!

Хариелка,малко по-светла съм ,да.Намерих си една ужасно добра фризьорка,която ме прави доста по-евтино оттук,но за мое огромно съжаление е чак в Търново.
  А за Никол,мисля,че свикне вече.Дано нямаме проблеми.Понякога плаче малко като я оставям,но леличките казват,че е за 10 мин.Яде си,спи по 4 часа (може би защото става мн.рано,а вечер преди 10 рядко заспива,нали си е свикнала от преди да заспива по-късно).Лошото е,че ми е доста далече и се разкарвам по 2 пъти на ден до другия край на София,т.е. за гориво даваме повече пари отколкото за самата ясла,но така ще е още 2-3 месеца.

За бибата,почти я бях махнала,но в яслата казаха ,че спяла много неспокойно и по много малко.Затова реших,че малко по нататък ще я махам окончателно.Тя и без това я ползва само докато спи.

За гърнето като повечето тук,слагам я ,пишка,но не осъзнава,в смисъл никога няма да ми каже да я сложа за да свърши нещо.Дори един ден я бях оставила без памперс и се изака както стоеше права.Много ми стана смешно,защото имаше такава ужасена гримаса милата! Mr. Green Sick

Янче,много исках да те гледам днес,но се усетих чак в 9,15 и хванах прогнозата за времето.Момичето беше много готино.Там да не ви избират с конкутрс за красота случайно?!

До скоро!Лек и слънчев ден на всички!

# 96
Здравейте момичета!
При нас нищо ново и затова и не пиша.Ходим на разходки,ядем и спим ,после пак на вън и така ни минават делничните дни.Прес уикенда все сме към Бургас при нашите за да ударят по едно рамо.Въпреки,че баща ми изобщо не ми помага,а само глези Митко и той става ама ..... ooooh!
Александра и аз пробвам Митко без памперс(днес само сутринта),но определено си е голямо опикаване.Притесняваме това,че го държа в къщи без памперс,а като излезем му слагам,а на вън сме по-голямата част от времето.Явно когато съм си при нашите ще го държа по гащи цял ден(там имаме двор и няма да се налага да излизаме по улиците).И Митко има пъпки по вратлето,но това е от топлото.
Яна,изглеждаш чудесно на екран(предполагам и на живо Laughing),а за грешките не бива да се притесняваш,няма безгрешни хора.Успех!  bouquet
Много хуваби снимки сте си направили е Трявна.Всички сте много хубави и весели.
Още щях да пиша,но Митко иска музика,и ще ми е трудно да пиша.Чао за сега

# 97
Margito, стига само чете, а се разпиши, ааа!!  Naughty Много ми се иска и Recycle (която ми прати много мило съобщение на лични) да се разпише.  Heart Eyes Момичета, толкова от вас "анонимни" сте с нас от началото! Защо така не искате да се присъедините СЕГА към нас? В темичката имаме нужда от нова юлско/августовска кръв.  Simple Smile Hug

Джема, хехе, чак с конкурс за красота не, но за екрана освен качествата, външният вид определено е ключов момент. Момичето на времето, която си хванала наистина е много красива (и мила), а и много добре си води времето. Ники спинка цели 4 часа в яслата?  Shocked Ехаааа!  Simple Smile

Силви.Д, хи-хи, дааам, различна съм. Най-малкото от последния път, когато сме се виждали съм с 20-тина килца по-малко, с руса коса и - специално на екрана - с 1 тон силен снимачен грим.   Mr. Green

Лека вечер на всички!  Hug

# 98
Здравейте мам4ета   bouquet
Изкарали сте си страхотно, вси4ки де4ица са невероятни, но Джули теоята принцеса ми направи най-голямо впе4етление  Hug Има страхотно изразителни о4и и ми прили4аше на голямо моми4енце и хем знам, 4е е тя и пак гледах да не е някоя кака, която се е присъединила  hahaha  Joy  Heart Eyes
Джемма - пиши ми на ли4ни коя е тази фризьорка от Търново като се прибирам да отида да ме направи, 4е останах без коса от тукашните  Crossing Arms Такива леви ръце няма ти казвам, смених хиляди и всякакви, но ако не платя под 150 паунда (и то пак не съм доволна от цвета, но поне косата ми е по-здрава и расте) от другите просто цели ки4ури ми падат или стрижат едва ли не до кожа и както си решат, а не както си им казал преди това  ooooh! Сега съм решила да се правя сама, 4е ми дойдоха в пове4е след последната фризьорска фиеста  Naughty
Александра - и ние сме с пъп4ици на врата, но аз знам от какво са  Thinking Аз ползвам един лигавник, който е гумен и ако стои пове4ко с него или е много пристегнат за вратлето и се спарва явно и се опъп4ва. После по4ва да го сърби и да се 4еше и става 4удо  ooooh! Но проблема при нас е, 4е на детската ползат същия и там едва ли го следят толкова изкъсо и стои пове4ко с него, та тази сутрин специално ги предопредих да го махат колкото се може по-бързо. В нас се подобрява 4 дена и после 3 дена там пак наново  Crossing Arms
Биба -  си имаме с нея заспива и на детската не е спокоен без нея, а през деня не я търси, но ако я види е пъхната в устата моментално. Ще ги изпокрия, но ми е такова улеснение докато спи ...  Mr. Green
Памперс - 4удя се как да го направя и 4акам в детската да запо4нат да го слагат на гърне, 4е само вкъщи нищо освен запек няма да му докарам. Все питам и все едно и също ми казват м/у 2 и 3 год. трябва да навърши  Naughty Ще 4акаме какво да направим  Rolling Eyes
АМ- по 2 пъти на ден в нас, а на градината не му дават отдавна и явно и без него може, но аз държа да си го пие заради витамините в него и пробиотика. Кисело мляко не оби4а, но е полудял по краставици напоследък и 4есън оби4а и сега мисля да го подкарам на таратори, но бях се поотказала и незнам има ли смисъл. Единственото мляко на което пише, 4е е с жива бактерия преди няколко седмици намерих едно старо в хладилника с изтекъл срок преди 5 дена и не беше мръднало  Shocked Е как не се разваля, ако е правено натурално и бла, бла ... а другите са още по-зле, а и цената му е двойна на това, егати храните ....
Дани - все забравям да поръ4ам Инфлуцид, 4е гледам няколко пъти го бяхте коментирали и снощи ми донесоха от свекърва ми пратката с ос...м, който ни помага много. Как всъщност изглежда инфлуцита, на сироп4е, на прах, как го даваш... ??? За другият път да знам дали да го поръ4ам.
Трейси  - хайде бе жена, казвай му на Томи да се заема със зада4ата по излзиането  Mr. Green 4 дена си ве4е в пове4е. Лекарите не казват ли нещо по върпоса  newsm78  Заболяха ме пръстите да стискам  Hug
Аз да ви се опла4а днес правих още 3 изпита и с такова главоболие се прибрах, 4е не знам как съм карала до вкъщи на връщане  ooooh! Не могат да ми намерят резултатите от изпитите и ги карах на ново по мое желание  Rolling Eyes Няма такива и...ти просто. Имам и още един, който е из4езнал и как така то4но на мен  Thinking  Crossing Arms Нямам търпение да разкарам тази униформа, която съм задължена да нося, 4е...  Sick Айде бягам да готвя, 4е мал4о ме 4ака в градината на вратата  Mr. Green

# 99
Аз пак по нощите се включвам,но все се занимавам нещо през деня

В Трявна и аз като СилвиД бих казала като недостатък леглата,много твърди ми бяха,но на фона на всичко останало-компанията,природата,емоциите е съвсем без значение.

Джема-много гадно така да си харесаш фризьор а да не е близо до теб и да ти е под ръка.Аз много трудно си харесвам фризьор,особено като бях на кичури,или не ме подстригват добре или кичурите не ми харесват,абе нямам угода Grinning.Единствено в Свищов като бях студентка имах чудесна фризьорка,няма грешка,тя между другото си направи салон и в Търново ще е голямо съвпадение да е същата Laughing.Много смешно ми стана какви ги е свършила Ники на земята Joy.Нямате ли някое клипче как танцува малката купонджийка в Трявна на дансинга,супер танцьорка си имаш Heart Eyes

Джули-направо ме разби с това,че гледала като Альоша от горе Joy,ми какво да прави детето наблюдава,внимава,видя ли нашата панта като хич не гледа как се приземи на земята.И аз като другите мисля че прилича много на теб Сиси,а очичките и са страхотни от някоя баба или дядо ще да са Wink.Радвай се че си ядете ресторантска храна,то си е съвсем нормално,големи са и на мен ми се иска да си яде спокойно всичко вече,но едри неща не иска Rolling Eyes

Янче-и ние ставаме късно и засега не мога да те хвана в ефир,но само да станем по рано ще сме първи пред ББТ Wink.Затова пък гледах репортажите,супер са,все едно цял живот това си правила,браво,маи и семейно ви се отдава  Wink.За отслабването-да поотслабнах си около 8 кг.,то не се траех така,като не съм свикнала,сега съм си като преди да забременея с кеф си нося старите дрешки  Laughing.Диетата е екстра Peace

За памперсите-от Понеделник се захванах с операция "памперс",като гледам повечето сме се заели с това,мисля че добре се справяме ама да видим,да не е моментно.Засега в къщи я държа по гащи а като излезем с памперс,мисля така да правя 1-2 седмици и после и навън да е по гащи.Днес даже като се връщахме от разходки и пампата е суха,чакаше да я сложа на гърнето да пишка,дано така да продължава Praynig
Биба-не сме ползвали
АМ-също не сме ползвали,но пък всеки ден яде домашно кисело мляко

Лека нощщщ

# 100
Еее, най накрая и аз да видя Янчето в ефир Simple Smile Супер сте!
Добре го давате двамата, само колегата да си оправи граматичните грешки Simple Smile
Неправилно е да се казва:
Вие забелязал ли сте?
Правилното е:
Вие забелязали ли сте?

# 101
О, Стелче, това специално е нищо. Ако тръгнеш да обръщаш внимание на абсолютно всяка грешчица трябва журналистите да се застреляме.  Grinning Аз днес например в едната емисия казах Цветанов, вместо Цветков в новина, в която обяснявам за оставката на Цветков - сериозен лапсус предвид хората в новината.  Laughing Е, поправих се в ефир, ноооо такива нещица се случват.  Laughing

Абе защо така никой не пише днес??  #Crazy Аз още съм на работа, представете си, а трябваше отдавна да съм си вкъщи при Анди, ама има и такива дни. Днес обаче снимах нещо в Музикалния театър и междувременно взех, че си купих билети за мюзикъла "котки", който все още не съм гледала. Та в събота с мъжо ще ходим на културно масово мероприятие.  Heart Eyes Ех колко отдавна не ми се е случвало.  Heart Eyes

# 102
Добро утро!
Ние станахме в 7 ,за да изпратим баткото на екскурзия с класа в Родопите.Да в икажа умирам от притеснение като знам какви завои са там.Дано всичо мине добре! Praynig

Ходих на профилактичен преглед при оята гинеколожка,Взе ми цитонамазка.Всичко е наред.Вие ходите ли на профилактика?

Жижин, каква диетка си правила?

Лек и успешен ден! Hug

# 103
Здравейте, мили момичета!
Не съм влизала тук доста отдавна. Някои от вас едва ли ме помнят, с други-бременеехме заедно и беше много приятно да споделяме емоциите си тук. Дечицата са страхотни-всички са толкова порастнали...
Габи расте също, проявява характер и всеки ден е различен. Все още не сме на ясла, но планувам на есен да я давам, че трябва да се връщам на работа. Нямах много време да изчета старите теми, пък и те са доста. Имам един въпрос, навярно е коментиран вече и ви се извинявам, че ще го повдигна пак. Как понесоха дечицата реимунизацията с Пентаксим? Имахте ли проблеми? На нас ни я сложиха във вторник и в сряда следобед вдигнахме температура. Тази нощ пак имаше и към 4 ч давах нурофен. Беше доста неспокойна. Кога според вас трябва да отшумят симптомите? Според личната два-три дни било напълно нормално това състояние. Но вече се притеснявам. А и с предстоящите почивни дни...изпадам в ужас.
Благодаря предварително на всички, за отделеното време да ме прочетете. Пожелавам ви много слънчеви игри с дечицата в това хубаво време.    bouquet

# 104
The Sunrise, аз си те помня. Simple Smile Ама защо така се влючваш само с въпросчета? Разписвай се по-често да разказваш за Габи.  Hug  Пентаксима понесохме добре, но тя откакто се е родила май само веднъж като доста малко бебе вдигна мало Т след някаква имунизация. Но както ти е казала лекарката отражения е нормално да има и 2-3 дни след това, а при вас май още не са изтекли.  newsm78 Така че не се притеснявай.  Simple Smile

Момичета, стягайте се и започвайте да пишете, ааааа, какво е това нещо вчера никой да не пише???!!   People No Good

Днес ще си ходя по-раничко. Мина седмицата и вече мога да си отдъхна. Пфуу. People Angel Довечера с мъжо сме решили да поизлезнем, а утре нали ви писах, че сме на "Котки", та нямам търпение да си тръгна вече да почивам.  ukliam1 Приятен уикенд на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт