Моето дете тази сутрин ни скри шайбата. Спа до 10 часа, което не се е случвало. Сега доволно доволно си играе по в къщи, а времето на вън е облачно и готово да завали.
Аз да измрънкам. Кати е цялата пъпчасала. Принципно като се прибирахме в неделя от София, братовчедчето и беше в това положение, та в понеделник го водиха на лекар - някаква алергия, евентуално към храна. Вчера ги забелязах и по Кати. Бе да са яли, да са яли, ама кво толкова са яли, че и двамата да пъпчасат. Съмнява ме жегата, че горките завряха в колата. Няма да е лошо и ние да отидем до лекарката. Не я дразнят пъпките, даже не усеща, че ги има..Имам фенистил капки по в къщи, май ще ги извадя...
Друго не се сещам засега.Отивам да пера напикани дрехи.Снощи поне започна да и става гадно като е мокра и идва при мен да мрънка да я преобличам. Тая сутрин се келешеше, ама предполагам се дължеше на това, че тати си беше в къщи и не ще да се откопчи от него.
София не е яла пюрета от 10-11-месечна. Вкъщи й готвим, а пък ако излезем навън няма какво друго да яде, освен ресторантска храна.
. Стаичката е голяма, има леко встрани трето легло, а иначе - спалня гардероб, тоалетка, масичка и ТВ. с кабелна. Лошото е , че няма хладилник, само този недостатък намерих. Но пак казвам, за тези пари, условията са перфектни, поне според мен. Аз за първи път виждам толкова евтино спане. А и 5 лв. консумация от закуската ти приспадат. А природата е за завиждане. Със сигурност пак ще отидем, живот и здраве.
) ще си станат чудесни. Харесаха ми конвекторните радиатори - много добро отопление правеха. И все пак най-готиното си беше природата наоколо и чистия въздух.

Много ми се иска и Recycle (която ми прати много мило съобщение на лични) да се разпише.
Момичета, толкова от вас "анонимни" сте с нас от началото! Защо така не искате да се присъедините СЕГА към нас? В темичката имаме нужда от нова юлско/августовска кръв.
Такива леви ръце няма ти казвам, смених хиляди и всякакви, но ако не платя под 150 паунда (и то пак не съм доволна от цвета, но поне косата ми е по-здрава и расте) от другите просто цели ки4ури ми падат или стрижат едва ли не до кожа и както си решат, а не както си им казал преди това
Аз ползвам един лигавник, който е гумен и ако стои пове4ко с него или е много пристегнат за вратлето и се спарва явно и се опъп4ва. После по4ва да го сърби и да се 4еше и става 4удо
Заболяха ме пръстите да стискам

Аз още съм на работа, представете си, а трябваше отдавна да съм си вкъщи при Анди, ама има и такива дни. Днес обаче снимах нещо в Музикалния театър и междувременно взех, че си купих билети за мюзикъла "котки", който все още не съм гледала. Та в събота с мъжо ще ходим на културно масово мероприятие. 
Довечера с мъжо сме решили да поизлезнем, а утре нали ви писах, че сме на "Котки", та нямам търпение да си тръгна вече да почивам.
Приятен уикенд на всички!