АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 386
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Влизам да ви пожелая лека нощ и да кажа че качвам снимки в албума ни в снимка бг,направих нов албум-Трявна-Жижин,но става мноооого бавно,ужас Twisted Evil,ще ги оставя да се качват,ако нещо се е объркало ще ги пусна утре пак,а и ще гледам да ги опиша.Ще чакам и на другите мами снимките,че на нашият апарат батериите му паднаха точно за официалната ни вечеря в събота и нямаме снимки от тогава Sad

Стели-утре ще ти пратя снимките,че днес ходихме извън града и се забавихме вечерта,клипчето е супер Hug

Утре ще пиша повече,лекааа

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 00:17 от Jijin

# 76
Мммммм, днес се събудих с Бърборанка Heart Eyes Grinning.
Довечера ще пиша повече, че закъснявам за кухнята.
Хари, Praynig!
Трейска, и аз чакам включване с нетърпение :hug:1

# 77
Благодаря на всички за поздравите във фейса и на лични, много сте мили!   bouquet Хубаво е да знаеш, че поне някой те гледа и оценява труда ти.  Hug На който му е интересно и не го е хванал сутринта, ето ОЩЕ ЕДИН репортаж, направен от менЯ! Видеото се азва "Опасно кръстовище в София".  Grinning

Мммммм, днес се събудих с Бърборанка Heart Eyes Grinning.

Хихи, надявам се, че не си се събудила в 8, защото тази емисия беше потресаЮща от началото докрай!  Crazy Joy Но и аз и колегите все още свикваме с всичко и се надявам до 1-2 седмици да поизгладим гафффченцата.  Naughty Mr. Green

Давайте снимки от Трявнааааа.  Party

# 78
Трейс, има още едно плодче след динята, май се вижда. Дано скоро има още адно сладурче, да не те мъчи.

Янче, ма много готина репортерка си, пу-пу, а това кръстовище на красна поляна ли е, че нямам звук на компа в момента.

Скайпетя, много сладурска снимка, с мляко и биба, не съм имала проблеми,но гърнето си го слага на главата, празно, а когато се е изходил иска сам да си го изхвърля, но това не се случва често.

Радвам се за хубавите емоции, дано се включим скоро и ние на следващото събиране.

Хариелка, стискай още, живо и здраво бебче накрая

Добре сме, покашлят малко, но нямат зачервени гърла, вчера ги видя док

Сънчо, много ти се кефя като те видя

# 79
Здравейте Hug
Гледах снимките от Трявна и така благородно завидях smile3518 надявам се да има и друга такава срещичка и ние да пресъстваме следващия път Naughty

Станах в седем , но не успях да гледам Яна, но следващите емисии бях пред TV-то. Янче разкажи за Анди ,каква е били реакцията  като те е видяла? Ама така добре стоиш на екрана пу-пу и с много свежарски стайлинга беше. Ще те следя редовно за да вдигаме рейтинга. Пожелавам ти само хубави моменти и само нагоре Hug
 А ние от както сме изписани от болницата това дете става само с 7.00 или 7 .20 часа явно има и по ранно ставащи , но това е многооооооо ново за мен до онзи ден си спеше до 9.00-9.30ч  newsm45 и после киселяк киселяк, неможе да ме изчака закуската да му направя. Доспива му се в 10ч. , но като го изкарам на разходка му минава всичко, после зор докато го излъжа да се приберем. Ние излизаме без количката и без нея е много трудно да го накарам да върви в правилната посока. Вечно с уговорки и обещания или някоя друга бяла лъжа hahaha.
 Почваме по начесто да сядаме на гърнето пишка си , за другото ако го хвана, хвана ако не не си казва, а ако го сецна го изкарва на части и така имам повечко памперси фира hahaha. Вчера на два пъти припиква , защото е оставен само по 'парфюм' и се навежда и почва да маже локвата, а аз извиквам 'иииииии' и го сецвам. След това веднага сме на гърнето и там си се доизпишква.
 Мляко давам само кисело на айрян или с лъжичка всякак го обича даже го обожава. Да не ви казвам колко много обича таратор.  А биба и ние нямаме вече. Макар че в болницата добре че беше тя .После се чудех как ще я махна , защото такова търсне си я търсеше, но бързо и това отказахме. Явно с памперса ще е по бавничко, защото и си се наака в гащите и хич не се впечатли, но наакани гащи не ми се перат нещо smile3506, затова ще я карам по яваш яваш, но се надявам да свиква по бързо , че без памперс е по добре.
Хайде хубав ден на всички balloon

# 80
  • София
Здравейте, Жижин снимките са страхотни, мойто като Альоша от тепето наблядава,кой каккви ги върши, после ме има и мен с лъжицата.... Joy
Днес я записах на държавната кухня, много я хвалят тук майките, пък да видим ще я ядем ли или и нея ще пляем! #Crazy
За бибата ние преди два месеца я срязахме с ножицата и до там, даже една вечер, скоро след това, оставихме Силвия вечерта на майка ми,тя търсила из багажа биберон, а Силвия все и казвала: биби нямааааа!
Мляко АМ не пием ,вечер евентуално кисело давам или прясно сутрин с твърда закуска.
Гърне не ползваме, купихме си седалка за тоалетна,много и се радва,даже вече два дни денем не сменям памперс, пишка на тоалетната. На пишкането казва Аки, на Акито -амам и си го върши упорито в пемперса  newsm78
Честно да ви питам има ли друго дете ,освен моето,което да яде предимно от масата на големите. Стори ми се ,че само ние ядохме ресторанска храна, а сутрин мекици или пържени филии? Понеже пюрета не ядем от бебе, алтернатива нямах!
Стела мина ли ви цицината, аз такова огромно нещо за първи път видях!!! #Crazy
Силви-д какво стана с изпита?
Лили радвам се, че си добре,стискаме палци така да е до края!
Трейс чакаме да зачеснеш за два-три дни и после да се включиш с новината!

# 81
  • Кърджали
giuli, Кати от доста време яде това, което има на масата. Не и се готви отделно и яде от нашите манджи.Напоследък, ако има как само на салати ще кара, вечерите и са основно това. Горе - долу така се получи, че зимата като си бяхме на село премина изцяло на нашата маса, с нашите чинии и прибори, абе като големите.
Седялка за тоалетна и аз обмислям да купувам. На село засега е с външна тоалетна, но бавно бавно тече ремонт и ще се прави тоалетна вътре.Та за там ще взема тогава.Мисля да взема и за в къщи, да видим дали Кати ще я одобри.
Нашите опити да сме без памперс в къщи продължават...естествено положението е мокро. Грам не отразява тов адете, дори не иска да я преобличам. Иска да си седи мокра явно, ми ще я оставя да видим кога ще почувства дискомфорт от мокрите дрехи пък  Crossing Arms

# 82

Стела мина ли ви цицината, аз такова огромно нещо за първи път видях!!! #Crazy

Ами синее се все още, но почти не е подуто.
Аз също много се притесних именно заради габаритите и. И баткото е имал цицини, но такова чудо и аз за първи път видях, а и за секунда стана такава. Аз си го обяснявам, че се е спукал кръвоносен съд и кръвта се е събрала там и е издула свободното пространство. Но гледката беше наистина стряскаща  Cry
Моля всички, които имат снимки от Трявна, да ми ги метнат на скайпа, че се оказа, че ние имаме само няколко снимки и едно клипче.

А ние още сме си с памперс, чакам още малко да се стопли, че да махна чорапогащника вкъщи и да го оставям по гащи и панталонче. А не съм го махнала, защото все още ми седи само по земята- ламината, само в детската имаме мокетче.
Бибата ни е първа приятелка, с нея лягаме, с нея ставаме, и през деня сме с нея Simple Smile. Ако му я взема по някое време почва да си дъвче пръстите, та чак цялата ръка навира в устата. Ще я махна, когато му излезнат и последните 3 зъбчета, защото той си я ползва за чесалка.
Мляко пиеше допреди месец, но не защото иска, а защото аз бях решила, че трябва да пие, но понеже количеството беше 120 гр., което е само лигавщина според мен, та реших хич да не се занимавам, че това ставаше към 1 часа през нощта и ми идваше вповечко.
Та такааа..

# 83
Здравейте от нас!
Гледах снимките от Трявна с благородна завист. Много кофти, че го пропуснах и то по такива комерсиални причини  Rolling Eyes.
Важното е, че сте изкарали добре.

Янче - направо ме впечатли. Справяш се страхотно! Евала наистина!!!!!

Ние сме в процес на обучение за махане на памперса. Разбира се, сме до кривата круша. Опикаваме се яко, сменяме дрехи по 100 пъти, но ще се научим, няма как.
Много ме е яд, че стои по сума време и като го обуя се нааква....но май много деца са така.
Решила съм да го пуснам на ясла от септември. Тук има много места, повечето градини са след ремонт и условията са много добри. Остава притеснението да не боледува детето, но това Божа работа! Надявам се да е Ок.

Днес времето тук е ужасно, вали, гърми....но пък аз малко си почивам, че ме гони някаква пролетна умора  Sick. По цял ден ми се спиииииии, отпаднало ми е.....ужас
След малко пак ще пиша на всеки, че сега ме тормози  Joy

# 84
  • На плажа
Момичета,даже снимките не мога да разгледам..никакво време свободно нямам.Нико е хремав и е кисел,да не говорим,че с отварянето на очите иска да ходи"ън" Laughing
Да кажа на Янчето само,че стискам палци и утре няма да те пропусна,както днес и ще гледам Wink
Трейси и на теб ти стискам палци,до утре вечер да си родила Mr. Green
Сънчо  Hug
Скайпетя млякото го отказахме от раз ,нощното..иначе си пиива преди лягане 100 грама кисело мляко и през деня му давам прясно с какао,бибата скоро май няма да е,а памперс през деня не слагам,само когато спи и излизаме.По някога се напишква или нааква,понякога не.Все още сме в процес на учене Peace
Джули,не съм го водила на ресторант все още,но си мисля,че и ние ще сме на ресторантска храна+пържени филии и мекици...не вярвам да яде пюрета Sick
Аз творя ли творя,вечер до късно,чак сънувам как правя разни нещица Laughing
Утре обещавам повече,хайде лека и мека Hug

# 85
ДЕ такъв късмет .......

# 86
Янче, в 9 те хванах Laughing.Белослава реши, че ще става в 6, но аз й обясних, че няма да мине номерът и като сме заспали едва се събудихме в 9 без 15.
Поздравления! Стоиш страхотно на екран и ако не ми беше казала, че си ти, нямаше да те позная, а съм те виждала руса на снимки. Много свежа визия си докарала и веждите също ми се струват променени. Изглеждаш супер и се справяш прекрасно. Само не мога да си обясня как става номерът да ставаш тплкова рано и да нямаш грам торбички под очите Flutter. Издай тайната Hug! Пожелавам ти само на горе да вървиш от тук нататък и все по-често да те гледаме Hug И много удовлетворение от работата, защото това е единственият начин пълноценно да я съчетаеш с детето.
Джули, споко, и ние сме на ресторантска храна събота и неделя. С пюретата приключихме преди 2-3 месеца. Сега е с нас на масата. Не правя драма за няколко пържени картофа. През седмицата поне си хапва кухнята с голям апетит, но вече категорично отказва супите.
Скайпетя, бибата ще я оставя докато пробият и последните зъби( надявам се скоро), че много я мъчат и се чуди какво да си завре в устата. С памперса сме до никъде. Решила е , че тоалетната е мястото, където се мият зъбите. Сваля си панталона, слагам я на седалката, давам четка и паста, измива си зъбите и става без да е свършила нищо. Същото е и с гърнето. Иначе става суха от сън, много често казва, че има чиш, но не иска да чишка на гърне и това е. Чакам, търпение му е майката.
Мляко предлагам два пъти дневно- следобед и вечер , но вече ще останем само на вечерното. Прясно мляко не пие, вкъщи изобщо не го консумираме. Кисело хапва, но не много.

ТрейсиJoy hahaha!Човек никоа не знае hahaha Hug
Дани, Нико бързо да се оправя Hug

Като гледам покрай нас каква истерия е за детските градини, направо не ми се мисли какво ще правим следващата година Sad

# 87
  • София
Момичета,утре ще се включа по-адекватно,сега само да кажа,че и аз качих няколко снимки в снимка.бг.Направх отделно албумче.
Лек вечер на всички! Hug

# 88
  • На плажа
Добро утро,да пием по кафе...докато Нико е при баба си   Mr. Green

Янче и аз те хванах днес в 9 часа.Евала...супер изглеждаш,справяш се страхотно,все едно не си прекъсвала.Я кажи гардероба ,личен ли е или реквизит на ББТ WinkМного беше готино това сако Peace
Трейси наистина нищо не се знае,ще стискам палци да е днес Wink
Шайн на Нико даже не мога да му откажа пържени картофи...толкова много ги харесва LaughingВики хич не ги ядеше,даже и сега.
Да ви кажа този Инфлуцид е златен,два дни давах през два часа по едно и днес вече няма и помен от хремата.Първата вечер вдигна и Т-не много висока,но нищо не дадох,и през деня също имаше-37.3.На следващия ден вече хремата беше намаляла и нямаше и помен от Т Peace
Хайде това е от мен за днес,отивам да гледам снимки  Wink

# 89
Шайнче, хахаха ами с един тон фон дьо тен и пудра.  hahaha Joy Снимачният грим е толкова професионален и силен, че покрива абсолютно всичко.  Grinning Мерси и на теб и Алегория за хубавите думи. Редактирам се Дани, сигурна бях, че днес няма да ме опущиш  Grinning , ти чак фен стана на "Сутрин с ББТ" по ФБ- така, така се прави; така се вдига рейтинг!  Mr. Green Hug А гардеробът в телевизиите е реквизит. Принципът е на бартер - ние взимаме от магазини дрехи безплатно, а в замяна им правим реклама, като им изписваме "гардероб на водещия еди кой си". И ние щастливи, и те доволни.  Mr. Green

Снимките от Трявна за супер! Ех, направо се захапвам от яд, че не успяхме да дойдем. Sad Силвия на Жули е одрала кожата на майка си, страшна сладуранка.  Simple Smile Силви.Д е много хубава бременна. На Мони коремчето нещо не го видях, а вчера се чухме и каза, че даже вече й тежало.  Thinking Simple Smile
Жижин, много си отслабнала, евала! Мамата, която не ми е позната сигурно е Стела, а сякаш от фейса помня друго лице.  Thinking

Останете с програмата на ББТ. От мен хубав и усмихнат ден!  Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт