Стели-утре ще ти пратя снимките,че днес ходихме извън града и се забавихме вечерта,клипчето е супер

Утре ще пиша повече,лекааа

Хубаво е да знаеш, че поне някой те гледа и оценява труда ти.
На който му е интересно и не го е хванал сутринта, ето ОЩЕ ЕДИН репортаж, направен от менЯ! Видеото се азва "Опасно кръстовище в София". 
.
Но и аз и колегите все още свикваме с всичко и се надявам до 1-2 седмици да поизгладим гафффченцата.

надявам се да има и друга такава срещичка и ние да пресъстваме следващия път 

и после киселяк киселяк, неможе да ме изчака закуската да му направя. Доспива му се в 10ч. , но като го изкарам на разходка му минава всичко, после зор докато го излъжа да се приберем. Ние излизаме без количката и без нея е много трудно да го накарам да върви в правилната посока. Вечно с уговорки и обещания или някоя друга бяла лъжа
.
. Вчера на два пъти припиква , защото е оставен само по 'парфюм' и се навежда и почва да маже локвата, а аз извиквам 'иииииии' и го сецвам. След това веднага сме на гърнето и там си се доизпишква.
, затова ще я карам по яваш яваш, но се надявам да свиква по бързо , че без памперс е по добре.

. Ако му я взема по някое време почва да си дъвче пръстите, та чак цялата ръка навира в устата. Ще я махна, когато му излезнат и последните 3 зъбчета, защото той си я ползва за чесалка.
. По цял ден ми се спиииииии, отпаднало ми е.....ужас

. Издай тайната
! Пожелавам ти само на горе да вървиш от тук нататък и все по-често да те гледаме
И много удовлетворение от работата, защото това е единственият начин пълноценно да я съчетаеш с детето.
!Човек никоа не знае

Много беше готино това сако 

Снимачният грим е толкова професионален и силен, че покрива абсолютно всичко.
Мерси и на теб и Алегория за хубавите думи. Редактирам се Дани, сигурна бях, че днес няма да ме опущиш
, ти чак фен стана на "Сутрин с ББТ" по ФБ- така, така се прави; така се вдига рейтинг!
А гардеробът в телевизиите е реквизит. Принципът е на бартер - ние взимаме от магазини дрехи безплатно, а в замяна им правим реклама, като им изписваме "гардероб на водещия еди кой си". И ние щастливи, и те доволни.
Силвия на Жули е одрала кожата на майка си, страшна сладуранка.
Силви.Д е много хубава бременна. На Мони коремчето нещо не го видях, а вчера се чухме и каза, че даже вече й тежало.