АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 382
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Ееее , не е истина.Цял ден никой да не влезе да напише нещо newsm78
Не, 4е имам какво да напиша,ама...При нас нищо интересно.Едно и също.
Хар4е, стискаме палци.Вси4ко ,ще е на ред.
Ян4е, 4естито ти завръщане в телевизията.в ББТ ли си?Кои новини ще водиш?
Магаре , не се ядосвай ...То винаги работата се появява в най-неподходящия момент  Hug Много е мили4ко наистина да 4уеш тези думи от детето си, моя хубавец неще да говори разбираемо.Бърбори мноооого, но само бебешки глупости
Трейси Hug Ама ти още 2 в 1  Thinking На мал4о май не му се излиза Simple Smile Желая ти леко раждане

Благодаря на вси4ко , които ми писахте за Пентаксима.Все още не съм наясно какво ще правя,ама ще го мислим
Айде ставам, 4е гостите ми дойдоха

# 61
  • София
Здравейте,
ние се върнахме от Трявна, още снощи! Събирането в петък вечер беше много забавно и приятно, изщракаха се доста снимки, децата поиграха, а някои бащи потичваха след тях-визирам нашия! Градът си заслужава да се види, приятно, чисто и китно планинско място, ориентирано към туризма!
Това е с две думи.
 Снимки чакаме от фотографите, че нашите не са много! Вечерта Силвия ме изненада, получи някакъв детски стрес и отказваше да сложи в устата си и хапка, а масата беше препълнена с любимите и неща, в крайна сметка се нахрани в стаята ни на спокойствие! ooooh!
Надявам се са се събрали още семейства за събота вечер, жалко че толкова от вас се отказаха в последния момент,но е разбираемо-деца, работа, ангажиментии....
Спорна неделя на всички,ако изобщо някой влезе днес в темата.... Laughing

# 62
  • Кърджали
Привет!
Ние в петък заминахме за София. По неприятен повод. Поне покрай другото Кати се нарадва на игра в парка /Западен парк, ако има други наблизо да знам за следващия път, който едва ли ще е скоро/. Напазарувах и гащички, така че тия дни започва голямото омокряне. И тъй като пътувахме две семейства с една кола/че на нашата стъклото и нали е доста спукано и има опасност от акт/, следователно и две дечица, казвам ви благославям тоя, дето е измислил столчетата.На отиване се наложи да са без столчетата, че нямаше място.Та хем ми беше притеснено, хем супер неудобно.На връщане вече се освободи място и бяха в столчетата - това е друга картина - и децата спокойни и на нас удобно и най - вече безопасно.
Другото - утре, че съм скапана...

# 63
Привет момичета
Прибрахме се от Трявна към 3 и нещо,докато оправим багажите,нали знаете как е,че и на гости ходихме Laughing ,къпане,преспиване и чак сега сядам да ви "видя".Изкарахме си страхотно,много се радвам че се запознах с толкова приятни и готини мами,татковци и с малките сладури Hug.Децата си поиграха максимално,много забавно беше,ние си побъбрихме добре,градчето е много чисто и подредено,има какво да се види,на занаятчийската улица какви ли не магазинчета има.Първата вечер бяхме 5 семейства,хапнахме пийнахме,децата постоянно ходиха по едни дървени стълбички и голямо тичане беше след тях,имаше и леки инциденти.Втората вечер бяхме в отделна зала само ние,идеално ни беше там-голям телевизор,място за игра за малчуганите,а и нямаше на къде да бягат и стояхме по спокойно на масата.През деня обикаляхме из Трявна всички-по заведения,паркове и т.н.С няколко думи много хубаво изживяване,заредихме се с положителни емоции Grinning.Ще кача и снимки,само да ги подредя и махна ненужните.

Трейси-първо за теб се огледах дали Томи се е появил на бял свят,но маи още сте 2 в 1 Wink.Стискам палци да не преносваш и всичко да мине много леко

Хари-как си след процедурите Hug

Магаре-много неприятно,че са ти развалили така плановете и аз до последно се оглеждах за вас,дали няма да дойдете,дано на следващата среща нямате никакви препятствия Simple Smile.Ще се видим с вас на празника тук Wink

Джули-добре ли пътувахте,Сиси слуша ли по пътя Simple Smile

Лека вечер

# 64
Добро утро!
Бързам и аз да изразя невероятната емоция, която изпитах, запознавайки се с част от вас Grinning
Беше ми изключително приятно да се запознаем и изживеем 2 дни сред тази невероятна природа - птички, тревички, рекички, бирички и т.н.
Ще се радвам пак да направим такова събиране, с радост бих дошла!
 Hug Hug Hug
Прегръдки и стиснати палци на всички, които имат нужда!

# 65
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Много се радвам, че срещичката ви е минала страхотно, не се и съмнявах, че ще бъде така.  Grinning Доста съжалявам, че при нас така се получиха нещата, не съм и очаквала, но сега в ума ми е само как да задържа бебето... Надявам се на следващото събиране да присъстваме и ние, вече с две девойки...!  Praynig  Laughing

Жижи, ами как да съм - постоянно лежа, чакам си прегледа със страх, да видим как вървят нещата. Имам си неразположения, наболява ме от време на време и аз вече не знам от какво е болката, имах и малко контракции, но от вчера вече поутихнаха. Общо взето обаче се опитвам да прогонвам черните мисли и си представям само как вече съм родила детето си и всички сме безкрайно щастливи...  Praynig

Разхождайте се и зарада мен навън с децата. Софи не страда от разходки, баба й я извежда през седмицата по два пъти на ден и то все дълги разходки правят, баща й се грижи за нея през уикендите, добре я гледат, но все пак бих искала аз да си се разхождам с нея и да се радвам хем на детенцето си, хем на бременността си, но ... уви ... Е, да не искам много, важното е да сме овладяли положението и сега нещата да вървят добре...!  Praynig

# 66
Хариелка, няма страшно, след известно време ще си вземеш пая от разходките, почивай си сега, че ако знаеш какво те чакааааа, какво търчане след двете куклиии, малииии....

# 67
      Здравейте Simple Smile лелееееее ама никой не пише ooooh!

Ще чакаме Трейси да хвърли бомбата скоро  Praynig, че да се поразпишете Hug

Яна ,а теб къде да те гледаме ,чакаме да изпюеш камъчето? Laughing

И снимки от Трявна чакаме newsm12

Хариелка пази се мила  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Кой до къде стигна с 1 памперса, 2 биберона и 3 млякото
 Хайде хубав ден и да пишете  bouquet

# 68
  • Кърджали
Може ли да измрънкам?  Rolling Eyes Може, може...
Първия ден без памперси по вкъщи минава... както и предполагах, мокро. Това дете гърнето го няма за нищо  ooooh! .По точно, има го за столче. Crossing Arms С памперс беше само навън и като си легна, естествено ги свалих мокри. Иначе цялата сутрин изкара суха, просто не и се пиеше вода и нямаше нужда от гърнето.Макар че горе - долу на час я слагах /не искам и да я слагам прекалено често, за да не го обърне на келешлък и съпротива. Та първите дни ще са на наблюдение ...да преценя кога и на колко време трябва да я слагам.Поразиите почнаха следобед...Излезна да си игра ена терасата, търся я по едно време да и премеря една тениска дали ще и става. Намирам я да гледа умно - умно една локвичка. Задърпа ме и се пробва на нейния си език да ми обяснява нещо, като сочи и панталончето си де.. Обясни квото обясни и хукна да си играе..Никакво впечатление, че е мокра.  Та и едва я викнах да я преоблека... Втория път същата история, като този път си е седнала на един стар мокет на терасата и не мърда.Аха да и с скарам, що стои на мокрото /че тъкмо бях и изпрала на ръка дрешките от днес и капе точно върху този мокет/ и гледам пак е мокра. Обаче явно и е гадно да ака в гащите, щото и двата пъти е акала по  малко и е спряла, а и в гърнето не ще да ака... И кво правим ся? Whistling  Изобщо ...трудно време ни чака. Стискам зъби, гледам да обяснявам спокойно че като и се чишка да дойде да ми каже, покаже, ама кой да чуе... Дано скоро осъзнае, че не е приятно да си мокро и да вземе  да намали поразиите поне на 50 %...
Това ми беше мрънкането.
Сега май ще ходя да готвя..

# 69
Привет и от мен! Радвам се, че срещичката е преминала толкова приятно и хич не се съмнявам, че сте изкарали страхотен уикенд! И времето, и мястото, и най-вече компанията са били супер! Яд ме е, че не успяхме да се присъединим, но повярвайте ми, щраусово яйце ми се пече на Д-то миналата седмица+днес+цялата тази седмица ще се пече и имах нужда малко да си поостана вкъщи и да се настроя. ТА от днес вече официално мога да се похваля, че водя новините по ББТ всеки делничен ден в 7, 8 и 9ч. Много съм щастлива, че отново сбъдвам огромната си мечта в професионален план. Цялата минала седмица правих тренировки в абсолютно реално време, все едно се излъчва, а днес ми беше дебютът в ефир. Да чукна на дърво мина учудващо добре. Дано да е така всеки Божи ден оттук нататък!  Praynig Така че, който има желание, обича новини и става рано, може да научава ранните новини от мен докато си пие кафенцето или прави мляко на детенцето.  Laughing От време на време правя и репортажи за сутрешния блок (днес имах, утре пак ще имам). Идеята е след известно време да се включвам и в самия сутрешен блок с разни други неща, така че гледайте "Сутрин с ББТ" и вдигайте рейтинга.  Joy Между другото ето ТУК можете да гледате репортажчето, което бях направила за днес - видео "Ранно ставане".  Mr. Green

Скайпетя, АМ си пием. сутрин задължително, понякога и веднъж през деня. Напоследък особено много иска, но аз изобщо няма намерение да я спирам поне до края на лятото. С памперса-имаме доста успех с гърнето и все по-рядко сменям памперси. Захващам се сериозно с махането веднага щом се затопли както трябва. Биберонът е аут от вече 3 месеца.  bowuu Дори онзи ден си намери старите биби и тилкова е отвикнала, че не знаеше какво се прави с тях и започна шумно да ги джвака и да прави едни много сладки муци. hahaha Аз й обяснявам, че са за бебета, а тя е голяма и тя току го изплю засрамена.  Joy

Хариелка, лежи си там и кротувай. Има време за всичко! Simple Smile Продължавам с палците!  Hug

Магаре, много сладки думички ти казва Десито.  Heart Eyes Андреа казва "мама бича Ани", като все още не съм сигурна дали има предвид, че аз я обичам или че тя мен, защото постоянно й казвам, че я обичам и питам дали тя ме обича и тя все ми отговаря с "мама бича Ани".  Joy Много са сладки, миличките ни приказаливи момиченца (пък и момченца).   Heart Eyes

Лека вечер и седмица на всички!  Hug

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 18:47 от ♥МамаНаПанда♥

# 70
  • Sofia
МамаНаПанда, супер готино репортажче.  Hug Много ми е приятно да слушам гласа ти, вече професионално, пък и като знам, че това е твой труд...  Grinning Ще ми е приятно да те гледам сутрин, само че няма да е всеки ден, защото със Софи си поспиваме, но все пак аз често ставам в 9ч.  Simple Smile

Магарнце, много мили и разтапящи думички ти казва твоята Десинка.  Grinning Представям си как омекваш като памук ...  Laughing На мене ми стига само да обвие ръчички около врата ми и съм готова да се разплача от умиление ...  Grinning

Скайпетя, ами ние с памперса сме доста напреднали. У дома е изцяло без памперс и винаги си казва за гърнето. Следобедния сън също е без памперс. Нощем й слагам памперс, но от дълго време е винаги сух сутрин. Т.е. за едно денонощие имаме само един мокър памперс и това е, когато излиза навън, защото тя навън не си казва. Видя че няма гърне там и се отказа, не й харесва номера с издържането. Но сега като стане абсолютно топло и като е само по рокличка и гащички, ще се научи и  навън без памперс. Биберон никога не сме ползвали. А млякото дори и не я мъча да го отказва, за мене децата трябва да пият мляко. АМ й давам всяка вечер, пък и тя си го търси. Може би след като навърши 2 годинки ще й го сменя с кис. мляко или прясно, не съм решила още. През деня пие айранче или плодово мляко, всякакъв вид мляко много й харесва и го пие с удоволствие.

Александра, не се притеснявай в началото винаги е така, но постепенно ще започне да й прави впечатление на Кати и да се осъзнава какво трябва да прави. Важното е постоянно да й напомняш, подканяш, обясняваш и т.н. ..., като развален грамофон.  Grinning

# 71
  • Кърджали
Хари, знам че е така. Но се надявах да ми даде поне една светлинка това дете.. Сега пак сменях мокри дрехи /днес почти не пие вода и съответно поне рядко се налага да я преобличам/, сложих я на гърнето докато и взема сухи гащички, тя се изчишкала съвсем мъничко.Все пак я похвалих, като чу "Браво на Кати" Започна да си пляска и ми избута ръката - пак да седне  Laughing
Янче, успехи ти желая. Още утре, стига само да не изключа, ще пусна да те гледам Simple Smile

# 72
  • София
Здравейтеее! Аз да се разпиша, че съвсем ще ме забравите  Laughing

Хариелка, след много време, в което не бях чела, се хванах съвестно да изчета всичко пропуснато и ми се сви сърцето като видях какво ти е дошло до главата. Но все пак много се радвам, че нещата са се закрепили и искрено вярвам, че всичко ще приключи щастливо! Ти си човек, на когото трябва да му се случват само хубави неща! Прегръщам те и те целувам  Hug Hug

Янче, днес и аз те гледах! Много беше добра, даже с Алек си говорихме, че Юксел Кадриев, който всяка вечер е на екран, прави сто грешки в минута, а ти един път не запецна! Браво и все така!

Скайпетя, на твоите въпроси:
1. С памперсите сме до под кривата круша. Сега, тези последните и по-топли дни, го оставях по гащички да се намокри, да се впечатли, но не би. Със стоплянето на времето ще ставам и по-постоянна,че много ми досадиха тези памперси вече.
2. С биберона се раздели много отдавна. Беше на 3-4 месеца, когато го изплю и това беше. Поне в това отношение бях голяма късметлийка.
3. С млякото  любовта му е голяма- вечер заспива с шишето, търси си го, вика "Цеее" (идва от "млекце"), пие си го с удоволствие. До съвсем скоро и нощем много търсеше мляко, след това аз се усетих, че явно е много гладен, увеличих му количеството на вечерята и от този момент почти не се е случвало да търси нощем мляко.  От няколко месеца не му давам АМ, а обикновено прясно мляко, киселото го харесва много, когато го яде с лъжица, но не и да пие.

Трейс, аз като всички останали тръпна в очакване на Томи, стискам ти палци да мине леко и бързо! Hug

Иначе ние сме добре, много- много не се прибираме вкъщи, обикаляме парковете и улиците, направо го побърквам от ходене това човече, но пък иначе то ме побърква с неизчерпаемата си енергия. Много е щур, но пък е и много обичлив, сутрин ме буди с целувка и ми казва "Дутро" (добро утро), направо как да не стане човек, при такова събуждане!  Heart Eyes

Ами, това е, да сте здрави, усмихнати и ако има новини да са все добри! Целувки!

# 73
Хайде аз да се разпиша по върпосите:
1. С памперса и ние сме до никъде. Не иска да си каже като има да ака, за пишането - пиша в тоалетната като го сложа, но като забравя и не си казва, ами пиша в памперса. Сега като се стопли ще го махам.
2. Биберона отказахме преди около месец. Казахме му, че сме го забравили на село и това беше. Не го потърси повече.
3. С млякото - Дани нали никога не е пил АМ и откак оставихме кърменето преди 3 месеца сме на обикновено прясно мляко. Често си иска млекце да пие, залепя се на хладилника и сочи къде е. Но му давам примерно 5-6 пъти на ден по 30-50 мл.

Аз иначе още си чакам, вече всичко ме боли, пак ще преносвам то е ясно ...

Браво, че сте си изкарали чудесно на Трявна и жалко, че толкова от вас не можаха да успеят ...НИщо де, следващия път Simple Smile

Много целувки на всички  Hug

# 74
  • София
И аз реших днеска да попрочета туй онуй и то бая новини са се понасъбрали.

Лили, много стискам палци всичко да е наред и да устискаш до края възможно най-безболезнено. Много добре правиш като мислиш само положително и си представяш хубави неща. Имаше една мисъл - Лошите мисли са лукс, който не мога да си позволя!

СкайПетя
, и вашата история потърсих по-назад. Радвам се, че юнака вече е добре. Колкото до лекарството напоследък много отричат Панадола, а не толкова нурофена. А понякога и не искат да свалят дечките, тогава по препоръки на доктори най-добре е охлаждаща баня (както Яна го е описала) или мокри кърпи на свивките, като аз слагам и малко оцет. Дано всичко му е наред с крачето! Супер за яслата, лесна адаптация.

Янче, честито! Мислех те аз днес и си викам - да ти звънна ли, да не ти ли звънна! Но явно съм нямало да те улуча! Да си мнооооооооооооооого доволна и да ти плащат добре!

Аси, не мисля, че е точно така, защото Калоян има бележка от комисия по имунопрофилактика, че му отлагат ваксините с 1 година. И то точно за пентаксима ставаше дума. А и много пъти на децата им ги бавят, щото са болнички или поради други причини.

Мернах нещо за памперс, биба и мляко.
1. Памперс - още никак не е наясно кога пишка и какво точно се случва, та съм далеч от идеята. Най-вероятно лятото. Каката я научих за няколко дни седмица-две преди да стане на две годинки. Видя една приятелка как сваля гащички и пишка под дърветата и и стана интересно.
2. Биба никога не сме употребявали. Пробвала съм може би веднъж-дваж, но интерес нулев.
3. Заспива с мляко, но си мисля, че и без мляко би заспивал. Пие прясно от поне месец-два, спрях да му купувам АМ. По-досадното е, че се е научил да си излиза от кошарата и през нощта пристига в нашата спалня, настанява се най-тържествено върху нас и казва - Како! Което в същност е мляко!
Голямото нощно будене.

Пише ми се още, но ме чака голямото нощно гладене! За нас другия път ще ви пиша.

Трейси, цунки на пупата, леко раждане и здраво бебоче!

Общи условия

Активация на акаунт