Стига облаци и лошо време, ЯНУАРЧЕ по разходки иска да поеме! (11)

• 24 770
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Биричка, това е нашето. Много съм доволна.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/20288

А ето как беше позиционирано, за да може Яна да се чувства част от семейството:

# 106
ЕЛЧ,Албена се роди с тъмна коса,но сега в корените е руса,все едно е била при кофи   фризьорка Laughing като блонди под прикритие е!  Party

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 11:37 от gucomecanka

# 107

за мен са изключителен моментум, откровение, уникално и опияняващо напомняне отгоре за истински състоятелните неща времето и начинът, по който акуширахме, почти съвсем реално, една на друга децата си. също особеното благородство, търпимост, разбиране, солидарност и здравословно сътрудничество, които проявявахме, която някоя от нас изживява/ше/ лична криза.
благословение е, че ми, че НИ е позволено свише да сме такива. оставете ме, моля ви, на сладкото ми самозаблуждение, ако бъркам.  Hug Hug

smile3501  202uu

И моят Сами се роди с тъмна косичка, а сега след като опада му расте светличка. Всички сме с тъмни коси, така че ще потъмнее след време със сигурност.
И аз се интересувам от столчетата за хранене, с интерес гледам какво предлагате!

Бубе, честито за взетия изпит, успех и на следващия! Hug
За захранването бях намерила един много як сайт и исках да ви го пусна /само като инфо-без натрапване/, но ми го дава като рекламен спам-на мен лично темите там ми допаднаха най-много от всичко, което съм чела.

# 108
Дани също се роди с черна коса, сега започва да расте по-русичка.Алекс и той по същия начин.Беше му много светла косата, сега е тъмно руса.

За столчетата - имахме Чиполино Гранд Конюмфорт и дървено.И от двете съм доволна, но дървенето ми беше по-удобно.До около 2 годинки и нещо си го ползвахме.Ето снимков материал :

# 109
Емили, давай го сайта, че вече всичко за захранването живо ме интересува

# 110
  • В две тъмни очички
look_at_me определено е гладна, не го прави за да  ми виси на гърдата! Отдавам го на скок в растежа  newsm78 Ама все пак се чудя дали да не й давам малко АМ, макар че нали уж като хапва по-често рябва да се увеличи кърмата....да,ама пък тя па яде по 6 пъти newsm78 Абе др седмица сме при педи и ще го питм него

# 111
  • ул. "Мечтание"
Отдавам го на скок в растежа  newsm78 Ама все пак се чудя дали да не й давам малко АМ, макар че нали уж като хапва по-често рябва да се увеличи кърмата....да,ама пък тя па яде по 6 пъти newsm78

Я не се втелясвай! Кърми си детето. Ще отмине скоро. Около четвъртия месец има скок в растежа, не опропастявай кърменето с ненужно АМ.  Peace А за захранване е още раничко според мен.  Peace

Пате, от де това дървеното столче?

# 112
Емили, давай го сайта, че вече всичко за захранването живо ме интересува

Пратих ти го на мейла, защото тук излиза като спам./пиши ми дали си го получила/

# 113
запис отиваме в хипдрума на разходка  Heart Eyes

# 114
Нощни, от Троян е. И беше доста евтино - окло 60-70 лв.  Peace

Май Емили беше от там.  newsm78

# 115
Да, аз съм от Троян. Simple Smile От къде си го купила по точно Пате?

# 116
Ден! Без добър!То както някой беше казал-вместо да ни е кеф тук,само глупости чета и се нервя.Някой отново беше казал-подминавам постовете,който не ми харесват-да,ама аз не мога(те са 90 %).Така че наистина стига!Няма смисъл.Достатъчно зрели хора сме(надявам се всички).
Иначе честити зъбчета,взети изпити,годишнини и т.н.   bouquet
Калина се роди с черна коса,сега е светлокестенява,на места руса.
Столче още не сме купили.
Ми май толкова засега.
Хайде със здраве и усмивки!!!

# 117
Около четвъртия месец има скок в растежа

Както казва ММ: Май всичко го извиняваш със скок в растежа...  Joy

# 118
Емили, едни познати ми го взеха от някакъв склад за мебели.То за Троян все едно да кажа един МОЛ в София, но незнам от кой точно е   Crazy

# 119
Столче ни подариха на бертони, но не съм го и сглобявала, надявам се да не трябва да си купувам и второ.
Линия негра още ми седи, но май изсветлява вече.
Бубе и ние сме с такъв проблем при ядене, но за съжаление аз давам вече добавка, защото малката се дере докато не се наяде. Не иска по на често, а когато е гладна да получи колкото иска. Не мога да я гледам как плаче за храна и да не и давам.
За захранване обаче педи не дава преди 4-ти месец

Общи условия

Активация на акаунт