Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 91

• 32 800
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Подозирам , че ще обидим травиститите .  Mr. Green

# 136
  • In a strange romance
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да бе верно, какво са ни виновни хората. И те душа носят. Laughing

# 137
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Баадето, Баадето  Party Laughing. И него мъчат и нас мъчат. Не му отива на това създание да играе роля на нежна, срамежлива и наивна мома-девственица и това си е . Аз просто си я виждам с аксесоари като брич и камшик, а не с фиби и тантелени роклички.

От мен среднощен поздрав за малко откланяне на вниманието от Тойгар с една мацка, чиято физиономия е също малко мъжкарска, но нея си я обичам Laughing Laughing

# 138
Явно е било трудно да подберат актриса за ролята на Бааде и най-вече са застъпили на ръста,а тя има бол височина Mr. Green
miles away  ,добре дошла Grinning

# 139
Азад какво хубаво си партнира с Езел  въпреки , че не е висока  Peace Набедили са го тоя актьор за много висок  Mr. Green Берен Саат например изглеждаше страхотно да Къватч , който е със същия ръст на Кенан И. От снимките който гледам и навия партньор на Берен е със същия ръст и иглеждат много добре един до друг . Търпят критика .  Peace

# 140
Интересно дали сценаристите са планували още в първи сезон да съберат Али и Азад или това го решиха на по-късен етап? newsm78

# 141
Азад какво хубаво си партнира с Езел  въпреки , че не е висока  Peace Набедили са го тоя актьор за много висок  Mr. Green Берен Саат например изглеждаше страхотно да Къватч , който е със същия ръст на Кенан И. От снимките който гледам и навия партньор на Берен е със същия ръст и иглеждат много добре един до друг . Търпят критика .  Peace

Така си е ... Да избираш някого само заради ръста му или само заради това, че има дълга гъста коса си е голяма грешка. Но аз си мисля, че грешката дойде от това че искаха да подберат твърде силен контрапункт на Ейшан. Е, как да подберат алтернатива на жена, която през по-голямата част от времето излъчва аристократизъм и величие, съчетани с интелигентност и тънко чувство към фраза и отдръпване, когато и е необходимо. Алтернативата, особено когато е пълна противоположност на това просто не може да бъде  привлекателна.

С Али и Азад се получи хубаво, въпреки че аз откровено казано все още си задавам въпроса, защо тя се влюби точно в него. Отговорите, които си давам някак не ме задоволяват.

# 142
Ванче,сигурна съм,че и Азад все още си задва този въпрос. Mr. GreenПомните ли когато обясняваше на майка си точно преди сватбата за недостатъците на Али и как не можеше да си обясни какво изобщо прави с този човек и тогава Али  я чу без да иска.

# 143
Ами това е едно от нещата, които правят филма интересен. Толкова въпросителни, толкова обрати, толкова експлозивни чувства събрани на едно. И като прибавиш тази разкошна игра, която омагьосва. Определено ще ми липсват.

Аз вече почвам да се приспивам ето с това:

http://www.facedl.com/fvideo.php?f=ainkkixonoqkwew&toygar-is … -kalbimdeki-sanci

Лека да е  Hug Hug

# 144
Така... аз се позабавих с интервюто, но вече съм готова, надявам се да ви е интересно!  Hug

Звездата от „Езел”,Джансу Дере, която е станала актриса след като е станала известна като тв водеща и манекенка, разкрива, че на 30 години още мечтае за истинската любов и в свободното си време се забавлява като чете литература за археология и Достоевски.  С колегата си Кенан, с когото си партнира в „Езел” се е запознала на модния подиум.
Станала е толкова популярна със сериала, че вече не излиза без поне двама телоохранители. ( П.С- тук леко прекаляват май……. но…..)  Харчи много за антики – после като осъзнае колко е платила й се завива свят.

Защо се явихте на конкурса Мис Турция?
-   Модната агенция, за която работех е изпратила директно снимките ми и заявление без мое знание. Едва след като са ме одобрили, те ми казаха. Сама не бих имала смелостта за такава стъпка, защото нямам толкова висока оценка за външния си вид.

Повлия ли избора Ви сред трите най-красиви жени на кариерата Ви?
-   Да. Благодарение на това, получих работа като водеща на детска емисия в Канал Д, а после станах водеща на емисия за култура в новинарския канала NTV. Успоредно с работата на водеща продължих да се занимавам с манекенство. Напуснах подиума едва преди няколко години, когато вече не можех да съчетавам актьорството и манекенството.

Как тълкувате това, че трима от главните актьори в „Езел” са побеждавали на конкурси за красота?
- Убедена съм, че екипа и продуцентите на „Езел” не са избрали актьорите по красота, а по актьорски умения. Затова е чиста случайност, че с Кенан, победител на Best Model of the World и Седеф, победителка на националния конкурс Miss Universe, се събрахме в общ проект. И тримата сме работили като модели преди да започнем с актьорството и се познаваме отдавна от модния подиум. С Кенан досега съм си партнирала в 3 филма и сериала и от години сме много добри приятели, а със Седеф, която играеше сестра ми Бахар, за пръв път сме в съвместен проект.

Любовната история на Ейшан в „Езел” е много комплицирана: Вие вярвате ли в любовта за цял живот?
-   Да, въпреки че още не съм я срещнала. Любовта между Езел и Ейшан е като от
приказките, фатално привличане, каквото всеки от нас мечтае да му се случи. Някой я срещат, а други цял живот мечтаят за нея.

Трябва ли един мъж, за да Ви спечели, да бъде хубав като Езел и по-висок от Вас?
-   Не. Имала съм връзки и с по-високи и с по-ниски от мен, това изобщо не е от значение за мен. Всъщност, човек никога не знае какво го привлича в някой друг, всеки човек е различен и има своя тайна. Трудно може да се дефинира тази химия, която протича между двама човека в един момент, които решават да са заедно. Тук няма планиране и рационални причини.Колкото до мен, външния вид няма абсолютно никакво значение.Нямам идеал с принц на бял кон и не нося „розови” очила в живота.Освен това  съм много капризна, имам своите добри и лоши моменти.Ако някой ме разбира може да приеме това, това е най-важно за мен.

Приемате ли ролята на Ейшан като най-важната в кариерата Ви?
-   -    Да, никога преди не съм играла такъв характер с екип от толкова добри актьори, и не съм имала такъв успех.Ейшан е много сложна личност (многослойна), постъпките й често могат да се тълкуват както  като добри, така и като лоши. Няма много такива образи в телевизионните сериали.Досега съм получавала основно роли на хубави и добри момичета, така че Ейшан е по-специфичен образ за мен.

Кой у вас е най-големия фен на Езел?
-   Майка ми. Тя си планира кухненската работа и другите неща според часа на излъчване на сериала, дори гледа и повторенията.Докато епизода не свърши не вдига телефона и не иска и никой да й отвлича вниманието от телевизора.

Коя сцена от сериала е останала в съзнанието Ви?
-   Най-разтърсваща за мен беше сцената, в която Ейшан посещава Йомер в затвора.Седмици преди снимките се питах какво бих направила аз в такава ситуация, как бих реагирала и как бих се чувствала, ако  посетя в затвора любовта на живота ми, чието дете нося, като аз съм своите постъпки съм го хвърлила там…Не стигнах до отговор, бях и останах напълно объркана. И до днес не знам отговора на този въпрос.

Вие ли сте единствената актриса в семейството?
-   Да. Майка ми беше учителка. А сега е пенсионерка. Баща ми се занимава с търговия, а брат ми сега се върна от войнишка служба и си търси работа.

От кого сте наследили красотата и съвършения тен?
-   Височината и очите съм взела от баща ми. Като физиономия обаче не приличам на никой вкъщи. Може би най-много приличам на леля.. Но с моите 176 см. съм най-високата вкъщи, а татко казва – и най-хубавата.

Как поддържате линията си, внимавате ли какво ядете?
-   Никога в живота не съм била на диета и се гордея с това. Обожавам да ям и да готвя, а това, което ме спасява е, че ям много зеленчуци и не обичам сладко. Най- много обичам артишок.
(  П.С. – аз не знаех това какво е проверих – някакво растение, което се яде, явно зеленчук……)

Как би изглеждал идеалния ден за Вас?
-   Бих се затворила вкъщи и бих гледала филми, бих готвила. После ще отида на пилатес. Последните две години рядко съм вкъщи  и вероятно бих прекарала 24 часа вкъщи. Но ако имам свободна една седмица, сигурно бих си събрала багажа и бих отпътувала на другия край на света.Може би отново бих отишла в Бразилия, ходих там преди 2 години.Бях с Сао Паоло, Рио Де Женейро, а бих искала да видя и останалата част от тази прекрасна земя, чиито плажове, пейзажи и архитектура ме очароваха.Но най-много ми допаднаха хората: не са богати, но са винаги засмяни.Изглежда на  бразилците нищо не може да им попречи да се забавляват, да танцуват, така че в тази земя никога не може да се чувствате зле.

Колко важни за Вас са известните марки като символ на социален статус?
-     Не държа на модни и козметични марки, на скъпи автомоболи и накити.Но в дома ми всичко трябва да е хубаво.Обожавам комбинацията от антични и модерни мебели, а особено внимание отделям на кухнята, в която вечер прекарвам най-много време.

Колко важна за Вас е модата?
-       След годините,  в които работех в модерната индустрия, се случи така, че въобще не следя новостите. На улицата виждам какво се носи, но никога не бих си купила дреха, само защото е модерна в момента. Най- удобно се чувствам с дънки и  семпли рокли.

Обичате ли да ходите на шопинг?
-   Не. Най-много би ми харесало, ако някой можеше да прави това вместо мен, така че като се подготвям да излизам, дрехите, които ще облека, да ме чакат на стола.

# 145
Сани,благодаря за интервюто Hug
За пореден път Джансу ми прави много добро впечетление Peace

# 146
Sannil, благодаря, беше ми интересно интервюто,защото харевам актрисата , пък и героинята с нейните противоречия.Пък и след това интервю няма да заспим с привкус на Бааде  Wink

Лека  на всички  Hug.Извинения, ако снимките са минали от реда си ,но много ми харесаха.

# 147
nikita1, аз затова ви пуснах снимката на Бааде, знаех, че после ще замажа впечатлението с интервюто на Джансу!  Peace Иначе нямаше да ви плаша така с Бааде като последна новост преди лягане   Laughing

Снимките са много хубави, не знам дали са пускани, но Езел и Ейшан, както и Дженго и Али, разбира се, винаги са добре добре приети  Hug

Още не мога да повярвам, че сериала свършва след 3 серии  Cry

# 148
Sannii, благодаря! bouquet
много ми хареса в интервюто Джансу Simple Smile
Хуба в ден на всички Hug

# 149
Здравейте !  Hug  Heart Eyes

Сани Благодаря за интервюто . Много ми харесва Джансу , доста е уравновесена и зряла .

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 11:53 от dajoan

Общи условия

Активация на акаунт