Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 91

• 32 806
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Преведох малко инфо от сайта на любимият ни музикант и певец Тoygar Isikli

http://www.toygarisikli.com

За 5 години е направил музика за 7 сериала.Заглавието на една от статиите  е
"Ask-i memnu" е най-добрата ми работа, "Ezel" е любимият ми сериал!
Казва,че има родилни болки,когато прави музика за сериал.
Споделя,че след като целият екип е изгледал финалния епизод(явно става въпрос за първи сезон)Тойгар отишъл да зареди бензин на една бензиностанция и чул как хората коментират последния епизод.
Мъжът казал:Особенно музиката накрая ме довърши.Много хубава беше,нали бате?
Тойгар отговорил-Да,много хубава беше,защото аз я правих.Човекът се шокирал.
 Joy Joy Joy

Мисля,че сайта скоро не е обновяван,защото липсва информация за последната му награда-"Най-добра музика на сериал"връчена му за "Езел"

# 151
Ezel 67.Bölüm Fragmanı

# 152
 Shocked Shocked #Crazy #CrazyЕ ако сега Али не очисити Кеца....,мисля няма шанс да осане жив #2gunfire #2gunfire

# 153
Мисля , че Кеца вече тоя път ще си замине . Дано  Praynig

# 154
  • София
 Shocked Шокирана съм от фрагмента ....само при мисълта че този психопат може да направи нещо на детето   comp03.... мисля  ,че е прекалено .
Дано Али вече да го очисти  #2gunfire #2gunfire
А за Ейшан просто нямам думи - това да искаш да бъдеш с убиеца на сестра си ми идва в повече  Rage... и все се надявам че за финал на филма ще ме изненадат приятно и ще се окаже ,че имено тя - Ейшан ще  убие Кенан или ще помогне на Езел да го стори

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 12:37 от koricimu

# 155
олеле... Shocked все пак мисля, че Кеца е пътника в този епизод #Cussing out
не си представям, все пак сме на финала (и очакваме  справедливост), че с намерения да стори нещо лошо на детето ще оцелее  #Sniper...

# 156
Здрасти,

Отдавна спрях да гадая какво ще се случи по фрагманите, ама ей този път вече наистина кеца заминава, Али няма да пропусне.  Не разбирам каво си говорят Ейшан и Езел ама все имам една надежда, че тя играе за нашия отбор. За Дженго се отказах да се надявам, ама Ейшанчето ще помогне на Езел накрая, сигурно има някакъв план да предаде Кенан.

А за музиката вчера съм се объркала, наистина е от първи сезон, прави сте момичета. Аз един път да се включа и се изложих Embarassed

# 157
Здравейте!!!! Hug Още съм под впечатление от последните два епизода! Много силни, емоционални, мъчно ми за Тефо  Cry, но пък се радвах на малкия Тефик  Grinning. Яд ме беше на сценаристите, уж я изпратили Бадето, и изведнъж помага на Азад и се радват двамата с Езел на бебето, излиза, че те пак са заедно  Close. Мисля че Ейшан, дали заради Езел, дали не, но се приближава до Кенан само за отмъщение, нищо повече. Хубаво да ги съберат с Езел, но вече не ми се вярва и нали уж той поискал тая Биде Laughing на ролята.

Сега видях и фрагмана  Shocked нямам думи, ooooh! но не вярвам да посегнат на бебчо сценаристите

# 158
Здравейте, момичета!  Hug

Еми, много ми хареса това с бензиностанцията за Тойгар!  Simple Smile Наистина е страхотен и без музиката му филма нямаше да е същия - както оцениха и на наградите де  Wink

За фрагмана - страшно интересно изглежда и аз като вас съм убедена, че Теммуз този път няма да се измъкне и май самия Кенан ще го предаде. Вижте превода:

Ейшан: Какво искаш?
 Езел: Помогни ми?
 Ейшан: Какво искаш?
 Езел: Искам Теммуз
 Ейшан : Защо да ти помагам?
 Езел : Не заради мен, заради Бахар
 Кенан: Защо правя всичко това, Дженгиз?
 Дженгиз: Защото навън има мъж, който се е зарекъл да те убие. Името му е Езел,а  аз съм този, който може да го спре.
Теммуз: Тефик Къргъз
Кенан: Ще се омъжиш ли за мен?
Ейшан: Ще приема при едно условие.Искам един малък подарък – Теммуз
Дженгиз: Езел, колко силно искаш да се отървеш от Кенан?

А Дженго не мога да разбера от кого иска да се отърве реално - от Кенан, от Езел, или както дойде  newsm78

# 159
miles away във фрагмана мисля , че Езел иска помощ от Ейшан за да се справи с Теммуз . А Кенан Биркан я пита ще се ожениш ли за мен , а Ейшан споменава Теммуз , явно го иска като свадбен подарък  Mr. Green

Ире това че Кенан И. е искал Баадето са слухове , в крайна сметка не той и плаща , че да я избира . Peace
М/у другото в пресата я взеха на подбив , че никаква я няма в последните епизоди , и явно затова я върнаха . Но можеш да си представиш феновете на Езел , колко я искат  Sick

# 160
Сани   Hug Hug Hug

ЕЕее не сме се излъгали явно в Джанго  Thinking  Той иска да се оттърве от всеки , който може да му отнеме Ейшан , ако сега това е Кенан значи е дошло неговото време . Оттърва се от Омер , поради същата причина , в бонус получи и парите . С Кенан Б. ще направи същото .

# 161
 Може наистина накрая Байрактаров да ни остави живи само главните герои от началото - Езел, Ейшан, Дженго и Али  newsm78  Предлагам да убият и Кенан, тяхната история с вуйче приключи, да спре да се бута при Ейшан и да си ходи - може да му предложат Баадето, толко ще се ужаси, че ще получи инфаркт.  hahaha Ето вариант да го разкарат  Laughing

# 162
Даж, мерси за пояснението Hug

Сани, супер си Heart Eyes

Не мога да хвана вече игрите на Дженгиз? newsm78 Сигурно и той има някакъв план за отмъщение на Кенан, но накрая какво ли ще стане от толкова планове....Ще се изтрепят един друг и ще видим финалния надпис #Crazy ooooh!
Ако сега се оттърве от Кенан да не би да мисли, че ще спечели пак Ейшан? Вярно, че премахва още един кандидат за нейното сърце, ама остава Езел...ще се изправи ли още веднъж срещу кръвния си брат, след всичко, което му причини скъпата бивша съпруга Thinking

# 163
Привет Simple Smile Ето малко снимки от Белград Simple Smile

# 164
може да му предложат Баадето, толко ще се ужаси, че ще получи инфаркт.  hahaha Ето вариант да го разкарат  Laughing
Joy Joy Joy
Sannii, мерси за превода и чудесната идея  Hug
Това, че Ейшан иска Теммуз за сватбен подарък също ме развесели  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт