Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 91

• 32 808
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Ех каква е гадина Ейшаната... Mr. GreenНе стига,че взе на Дженго всичко,а сега иска и новият му най-добър приятел да затрие Mr. Green Joy Joy
Иначе за финала си мисля,че ще ги докарат до поне още 4 серии за да са 70 епизода,което значи финала да е на 5 юни.За съжаление никъде не намерих инфо кога точно е планиран финалният епизод.

# 166
Днес чух тази песен и ми се стори много разтърсваща !

# 167
Ех каква е гадина Ейшаната... Mr. GreenНе стига,че взе на Дженго всичко,а сега иска и новият му най-добър приятел да затрие Mr. Green Joy Joy
Joy Joy Joy  Не се бях сетила, че това е своеобразен удар по Дженго. Той може да й се обиди - нали е негова работа да предава приятелите си, да се беше обърнала към него, а тя не - помоли Кенан  hahaha

Криси, много са хубави снимките!  Simple Smile

# 168
Криси,наистина хубави снимки Peace

# 169
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Криси супер снимки  Peace Явно не си гледала само Шехиризада /Шакира/ Grinning

# 170
Мерси, нищо особено не са,но бях обещала. Относно Белград съм с много добри впечатления, въпреки че може би съм видяла най-добрата част,но си заслужава човек да отиде да се разведри за 2-3 дни. Относно сърбите (предварително се извинявам,ако обиждам някой) но определено не ми се сториха много гостоприемни, всички ми казваха като отидеш в Сърбия всички разбират български няма проблем- да, ама не... никой няма желание да те разбере и хоп- английски. Спряхме една възрастна двойка да питаме в каква посока е Белградска Арена - те: "Вие македонци ли сте?"
Ние:" Не българи."
Те: " Ааа вие имате едно хубаво езеро до Варна."
Ние:" Ами доста голямо езеро направо море Simple Smile)"

# 171
 -  Иийт в Гърция  Heart Eyes
  - Джансу за хърватското "Глория", от което беше интервюто

И накрая, но не на последно място Кенан   Kissing Heart

# 172

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 16:43 от Sannii

# 173
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Днес темата е една невероятна прелест  Hug

Сани, благодаря за превода  Peace Heart Eyes Джансу - уникална, земна, мислеща

Фрагмана  Shocked Айдеее, Теми пусна кръв, ако не в тая в другата серия белким му я източат докрай  Laughing Аман от него. Много обичам актьора, но тая безсмъртност взе да ме дразни.

Крис, Белград е много хубав град. Правилно си забелязала.Не е само в центъра Wink а сърбите са си особняци, и определено не умират от любов по нас, за разлика от турците  Peace Много хубави снимки. Бих видяла още... викат ми лакомото мече  Laughing

и накрая искам да поздравя новото момиче със супер ника (miles away)  Hug... естествено със съответната песен Peace Добре дошла!

Липсвате ми много тези дни, но се надявам в неделя да съм на линия пълноценно  Hug

# 174

Айдеее, Теми пусна кръв, ако не в тая в другата серия белким му я източат докрай  Laughing

Липсвате ми много тези дни, но се надявам в неделя да съм на линия пълноценно  Hug
"Теми" на галено ли е?rotfImao rotfImbo rotfImao
И ти ни липсваш Hug

# 175
# 176
Ето това е за лакомото ми мече  newsm51

# 177
Криси, супер снимки, благодарности за онлайн разходката из Белград    bouquet  bouquet

"Клубът" пак ще има парти в събота май
http://www.haberler.com/yalnizlar-bupartide-bulusacak-2713691-haberi/

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 20:05 от jap17

# 178
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
И това е след война и без да се ползват евро фондове Shocked Rolling Eyes Каквото и да кажеш все ще е малко  ooooh!

Крис, тенкиш, значи  Heart Eyes Hug

# 179
Mnogo krasiv grad,Krisi,ne sum i podozirala ! Merci,che ni zapozna s nego!

Общи условия

Активация на акаунт