Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 91

• 32 759
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
 наи-после нещо хубаво да  се случи

Емили Благодаря

Лека нощ на Всички

# 61
Символиката в мястото на раждане беше ясна  Peace

Баадето се е преборила за три минутна роля в тая серия  Mr. Green

Ейшан просто е ужасна всеки друг и е виновен , но не и тя  Sick и не разбрах , как си е платила живее си живота от както вкара Омер в затвора и са сипва всеки , който я доближи  Rolling Eyes , а сега и Езел да и виновен  Tired

Мъчно ми е за Шебо   Cry  , дано да я спасят от тая гадост - дрогата  Tired

# 62
Еми, благодаря за превода в ефир   bouquet
Баадето получава червена точка за помощта при раждането на малкото керпеденче  Peace
лека нощ  Hug

# 63
Това, че малкия се роди там не ми хареса
и на мен ми изглежда някак като лоша карма  Rolling Eyes
ама те все извратеняци, явно влагат друг смисъл  newsm78 един вид прераждане, нов живот  Rolling Eyes знам ли

Еми   bouquet  мерси за разясненията  Hug

благодаря за преведената серия  Hug  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 64
При разговора в колата м/у Али и Езел:
Езел-Ще го науча,ако се налага,но ти ще останеш неговия герой.
Али-Нека не разбира какво съм ти причинил,Омер.

Лека нощ Hug

# 65
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Емели, благодарности за разясненията. Лека и на теб и на другите

# 66
Еми, мерси за превода  Hug
Лека на всички и от мен Hug

# 67
Аз пък да благодаря за капките, за кърпичките и за превода! Ми то докато ви изчета.......то всичко сте написали! Peace  Малко балансираха с тая серия...... ми не може само с погребения.......четири погребения и едно раждане......а, те пет станаха май с Тефо..... ooooh!

# 68
Еми Благодаря   bouquet

Предполагам , че Тефо се роди там където си отидe Тефо , защото когато си отива някой  се ражда друг . Когато се ражда някой той е чист и невинен . Малкия Тефо ще има шанса да да бъде такъв , благодарение на родителите си , за разлика от големия Тефо , на който това му беше отнето от същите . Мястото засили внушението  Thinking нещо в тоя дух   Peace
Всъщност кръвта и на двамата Тефо беше там .

Лека нощ.  Hug

Наистина са снимали новородено  "Bıraktığın yerden Tefom !"

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 01:06 от dajoan

# 69
Лека - мека и от мен! smile3524

# 70
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Исках да кажа, че името беше достатъчн за внушението. Малко предобриха манджата, като ни пуснаха на две площадки, но ще се понесе. Все пак е дизи  Wink

Иначе ми хареса епизода. Имаше много добри диалози. А в хотела сериозно се препотих, особено като взеха на Али телефона... ма кат съм тъпа да не се сетя, че може да има два апарата Mr. Green

Емкиш, мерсаж за преводите  Hug

Лека нощ и от мен  Hug

# 71
Това му е уникалното на дизито.Дори в хубавите моменти има нещо тъжно.
Нямаше как Байрактаров да не подсили момента на раждането.Когато дадоха Бааде с окървавени ръце и Езел просълзен и куп доктори си помислих най-лошото.Уникален момент. Peace
За двата телефона не се сетих,иначе се чудех как се появи този телефон в Али,като му го взеха на входа. Tired
Езел снощи беше отряд за бързо реагиране. Mr. Green

# 72
Хубав и спорен ден на всички!
"Отрядът за бързо реагиране" само Шебо изпусна от поглед.Жалко ще е ако пак стане марионетка или си отиде от свръхдоза.
За Ейшан мисля,че отива при Кенан, за да накара Езел да ревнува- отчаян последен опит да си го върне.
Това,което каза, че около Езел само смърт нещо не ми се връзва,като че ли  Кенан е херувимче.
Но... ще видим.

# 73
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
А тя нали е умила зорите  ooooh! Имам лошо предчуствие за Шебо  Cry Според мен се самоуби. Ще видим де Outta Joint дано не съм права

# 74
Определено не ги е умила, но супер подготовката и за развода  ме навежда на мисълта ,че има план, включващ ревността на Дженго,дали за отмъщение на Кенан(тя ще излезе "чиста")или заради Езел, но все е в нейна полза.
Отивам да се трудя- до довечера Hug

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 11:15 от nikita1

Общи условия

Активация на акаунт