Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 91

• 32 751
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Хванах му рекламата вчера. PeaceЧудя се бтв как ги измисля такива заглавия ooooh!Аз си го превеждам като "Нож в гърба"
Еми,  мерси Hug
И аз вчера гледах рекламата, с Нежат и сладура от Забранения плод, та се порових, не за друго, ами да видя дали натам ще обръсне мустака  Crazy /бръсне го  Peace Laughing/
Гуглето директно закова заглавието на Blade Runner   Shocked  и отказа да мине на Бг   Crazy
после видях, че така е преведено заглавието  Blade Runner  в Турция
иначе има много познати артисти  Heart Eyes, 'Мелиха' също играе, ама като видях Кецко  newsm44 newsm68 таман няма да ни липсва  Mr. Green може и там покаже прелести  smile3508

# 646
  • София
Не е от най дългите сериали - гледам 30 епизода са  newsm78
Ама на кое на мястото ще е Rolling Eyes

Забраненият плод е към края си. Но не знам дали на негово място няма да пуснат новите епизоди на Листопад (ако изобщо ще ги пускат).
Оф то би било много добре да вземат да ми го пуснат Листопад , че вече ми писна да чакам. Cry
Ама като гледам то и Lord of the Chefs е към края та може и да ги съчетаят нещата със новия сериал

А Кецко наистина ли играе в новия сериал или грешно съм разбрала ?

# 647
ами има го тук пък може и борче да играе  Mr. Green
снощи метнах на вентилатор  Crazy първа серия, и се мерна за секунди, за по-натам не знам

# 648
здравийте момичета  Hug благодарности на екипа за клубът и езел   bouquet Hug нема като вас  Hug за новя сериял на неджат не вярвам че ще го дават на мястото на плода аз мисля че ше го дават на мястото на клонинга....много патки много нещо в нашя форум  hahaha   От 17 до 26 т. -Вие сте една обикновена патка. Успокоителното е, че има и по-тежки случаи от вас. С упоритост и инат обаче можете да се доближите до началния стадий, но това е съмнително. Все пак опитвайте да кажете „стоп” на поне 50% от заформящите се в главата ви мисли. Дерзайте!   hahaha

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 16:47 от angy2707

# 649
BIÇAK SIRTI анонс на първи епизод

Прегледах сюжета:Драматична история преплетена с любов,изневяра,забранена любов,класа...Али(Нежат Ишлер) е несправедливо обвинен в убийството на бременната си съпруга.В затвора е от 10г.Нисан(Април Grinning) е съпруга на богаташ,недокосната от любовта и живееща в златна клетка.....

# 650
Здравейте  Hug
Лакунче и аз излязох една  ОБИКНОВЕНА ПАТКА Grinning  Hug

# 651
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Елмире, ние като коренно население  Laughing сме утвърдени патки  Joy неизбежно е

Интересен сюжет. Ще го погледна на всяка цена  Peace Емке, мерсаж  Hug

http://www.btv.bg/seriali/zlatnata-kletka

http://www.btv.bg/seriali/zlatnata-kletka/gallery

намерих инфо за 13 юни от 20 часа, но е непотвърдено

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 18:57 от lacunababe

# 652
Е най накрая ви прочетох и разбрах че имаме още две обикновени патки Hug
Не мога да стигна още ни до Езел ни до Клубът Confused Още във 65 ми се стори че Дженго се разхубавил
ама в понеделник явно вече е съвсем Heart Eyes

# 653

# 654
# 655
Пеше, да нямаш рожден ден?  Hug

# 656
В новият сериал главната героиня се изпълнява от Мелиса Созен,която играе в Ловен сезон и спечели награда за най-добра актриса.

# 657
Гледахте ли Орхан Памук в новините? Изключително лошо впечатление ми направи с изказването си по отношение на сериалите. Не че държа да ги харесва, но неговото беше нелепо. Първо открито ги подиграваше и накрая си призна, че е продал правата на свой роман, за да се снима сериал по него, и по тази причина му се налагало вече да не ги нарича "сапунени опери".  ooooh!

# 658
 ShockedА аз го мислех за мислещ писател ooooh!

# 659
  Не искам да правя аналогия, защото е несравнимо но ми прозвуча както -нашите интелектуалци не слушат и заклеймяват чалгата ,  а или са се снимали в чалга клип или са в чалга клуб

Общи условия

Активация на акаунт