Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 91

• 32 794
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Ти нали си с връзки при Байрактаров айде уреди ми кафенце с Кенанъ (може и чай)  Praynig

# 586
Ти нали си с връзки при Байрактаров айде уреди ми кафенце с Кенанъ (може и чай)  Praynig

Нали знаеш,че наште чай не пият Joy, намери кво да искаш, в бара такъв арткул няма

# 587
 Тя романтиката ще си върви екстра с някое и друго убийство.В "Мелодията" Джемката бая народ изтрепа ,пък ние си го обичаме и то чок !

# 588
Добре, ще се прежаля за една ракия,мастика,узо... квото се налага, щом е за каузата Simple Smile

# 589
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Стига с тия диуретици (чай, кафе)  Laughing Ако ще е среща, да е като хората. Забиваш едно шише Йени ракъ на масата и после го завличаш за космаците към леглото  Mr. Green а там вече ще му покажеш по-добрата Бааде  Wink

# 590
Тя романтиката ще си върви екстра с някое и друго убийство.В "Мелодията" Джемката бая народ изтрепа ,пък ние си го обичаме и то чок !

ми той и тук така ги кара - по домова книга  Joy аз затова така му вярвам

# 591
Стига с тия диуретици (чай, кафе)  Laughing Ако ще е среща, да е като хората. Забиваш едно шише Йени ракъ на масата и после го завличаш за космаците към леглото  Mr. Green а там вече ще му покажеш по-добрата Бааде  Wink

И умната и русата JoyИ никакви манджи,че нали видя-хвърля ги в коша Joy

# 592
хахахахахахахахха  Laughing мнооогоооо грубо !!!
Това,че ме оприличи на Бааде ще го преглътна, ама може ли такова отношение към Очилатият принц ( между другото без ирония отиват му очила)  Wink

# 593
Баш русата е лепотицата  Hug Heart Eyes

Дайте идеи за анкета по отношение на финала, да лепнем в следващата тема newsm78 или е рано

Ако някое пате измъдри нещо, да го сподели с клуба  Peace

Криси, отиват му наистина. А за космите ние отдавна си го ядем. Не си видяла Ийит кво сме го правили... от любов  Joy Особено аз по едно време се притеснявах да не получа призовка от него  Mr. Green

# 594

А браво,браво!!! Много по-добре се изказа от Лакунита  Joy просто използва правилните епитети  Laughing

# 595

А браво,браво!!! Много по-добре се изказа от Лакунита  Joy просто използва правилните епитети  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy

# 596
Понеже ябълката на раздора е Ейшан, може да погадаем за кой ще е трофея newsm78

# 597
Само да не стане ситуация от типа - Трима мъже се бият за нея и всеки вика "Вземи я ти"  Mr. Green

# 598

А браво,браво!!! Много по-добре се изказа от Лакунита  Joy просто използва правилните епитети  Laughing
Щото съм само на половина патка-мозък-бол Joy

# 599
Само да не стане ситуация от типа - Трима мъже се бият за нея и всеки вика "Вземи я ти"  Mr. Green
Joy
Уай нот Simple Smile
Тази вече ме е осенила муза кажете бързо за кой от "Езел"да драсна два-три лирични стиха...?
Най-бързият печели!

Общи условия

Активация на акаунт