Тема Незабравима 197

• 36 987
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе

Имаме си и анкета! newsm78   Ами сега, какво да отговарям? newsm09 По4ти вси4ки са възможни, без Мелинда...в момента тя мисли своето дередже.

# 46
Аз гласувах за №1 Joy Joy Joy Joy Joyтака и така сериала навлезе в сферата на научната фантастика, та да съм в тон със сценаристите, а като гледам не съм единствената. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 47
# 48
  • Русе
Аз гласувах за №1 Joy Joy Joy Joy Joyтака и така сериала навлезе в сферата на научната фантастика, та да съм в тон със сценаристите, а като гледам не съм единствената. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А аз го дадох по-сюрреалисти4но - гласувах за полицията! newsm62

# 49
Историята за Слънчогледка просто не е за разправяне  Joy Joy Joy

# 50
  • Варна
Оф, тая анкета- трудна работа! newsm78 Кой ли ще е щастливия вестоносец?  Thinking Щото лошата новина я донесе Арас и ето че Еда го заблъска! Crossing Arms Много се затруднявам какво да отговоря... Thinking Дали най- сетне да не гласувам доверие на великата турска полиция, че трябва и те нещо да свършат. Определено са длъжници на Харун и Еда, че и на всички нас! Crossing Arms

# 51
Добре, че са снимките да си спомняме за романтиката, която ни прикова към екрана...

# 52
  • София
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Голяма излагация,нека мине малко време и да се отсрамим  smile3533 smile3533 smile3533 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 22:08 от Слънчогледка-Яваш

# 53
  • София
Бобо, нямам думи за "Преразказа"!  

# 54
# 55
  • Русе
Освен да сте се въртели като слън4огледи ,за да търсите слънце в Истанбул - друго не ми идва на ум. newsm03

# 56
# 57
  • София
Освен да сте се въртели като слън4огледи ,за да търсите слънце в Истанбул - друго не ми идва на ум. newsm03
Представям ви Слънчогледка Травелова  hahaha hahaha hahaha hahaha Това е оригинала,всички други сме нейни бледи копия  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 58
  • Русе
Представям ви Слънчогледка Травелова  hahaha hahaha hahaha hahaha Това е оригинала,всички други сме нейни бледи копия  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Много е сладко! И от това ли се срамувате? Rolling Eyes

# 59
  • Русе

Дружина, моята делегация се оттегля за по4ивка!
Лека нощ , до утре!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт