Тема Незабравима 197

• 36 999
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
С тая анкета, значи  smile3516
Аз гласувах по съвест...както се казва hahaha hahaha hahaha, демек нищо от изброеното - аз подкрепям идеята на Диди, че Любовта ще подскаже на Еда, че Харун е жив...уж случайната среща в болницата ще накара сърцето й да повярва, че Хубавелко е жив, па макар и неузнаваем! Може би не веднага, но тя ще си спомни този момент и...Любовта й ще й подскаже пътя към него!  txtloves txtloves txtloves
Оффф...толкова ми липсва романтизма на този филм, че почнах да ставам мелодраматична! Ама пък искамммммммммммммм да е мелодраматично, а не само драматично!  Crossing Arms

# 61
Лека , Вени! Hug
Събирай сили за утре вечер! Peace

# 62
  • София
Бобо, нямам думи за "Преразказа"!  
Благодаря на теб  bowuu и на мацките  reverance за хубавите думи! То верно, че напоследък филма не ме напъва на романтика, ама пък и не може само простотии да ръся! Музата ми се появи ненадейно от тази снимка - страшно обичам коне, а в съчетание с нежната целувка на любимците ни, красота...как да не я опишеш!

# 63
  • София
Историята за Слънчогледка просто не е за разправяне  Joy Joy Joy
Освен да сте се въртели като слън4огледи ,за да търсите слънце в Истанбул - друго не ми идва на ум. newsm03
Представям ви Слънчогледка Травелова  hahaha hahaha hahaha hahaha Това е оригинала,всички други сме нейни бледи копия  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Еее, хайде разкажете я тая история най-после! Тая Слънчогледка много опърпана - да не е закопчалката на пердетата в автобуса, ама пък да ви е впечатлила толкова!  newsm78 Айде, дее - разкажете си, та да ви олекне...пък и на нас!

# 64
Здравейте дружина не съм писала отдавна поради липса на време, но не пропускам нищо, малко като мара подробната съм, но ми липсвате и не заспивам докато не ви изчета, признавам някога и по диагонал.
В анкетата гласувах с отговор 6, не защото логиката  ме води натам, а поради дпказалата се истина на 1001 вариант на сценаристите, аз мисля, че супер Харун сам ще се обади.

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 65
За всички поети, преводачи, и всички които поддържат форума такъв Незабравим, за всички които пропускам.

# 66
И тъй, като сутрин немога да се включвам дори да чета ще поднеса сутрешното кафе още сега, като обещавам утре още да е топло.

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 22:47 от aq-11

# 67
  • Варна
Едно стихче от мен  Peace

Единствена

Обичам те такава,каквато си...
Побрала света в сърцето си,
с душа безкрайно красива,
която пред мен се разкрива...

Станала си част от мен самия...
За мен си като отворена книга,
чувствам всяко твое настроение,
мисъл, движение или намерение...

Обичам те, когато се смееш,
погледа ти сияе, душата ти пее...
Когато в теб се радва детето,
а в очите ти се оглежда небето...

Ти си съвършената ми половина...
От любов сърцето ми се свива...
Нима може да се обича толкова?!
С плам, мечтание, почти до болка...

Дори в сетния си миг когато умирам,
устните ми ще шепнат твоето име...
В последната ми мисъл ще си ти,
душата ми е твоя преди да отлети...

Ако има някакъв живот след смъртта,
пак в теб ще търся любовта...
Единствено теб отново бих избрал!...
Ако си с мен- и в ада бих живял!...

# 68
# 69
  • София
Благодаря на теб  bowuu и на мацките  reverance за хубавите думи! То верно, че напоследък филма не ме напъва на романтика, ама пък и не може само простотии да ръся! Музата ми се появи ненадейно от тази снимка - страшно обичам коне, а в съчетание с нежната целувка на любимците ни, красота...как да не я опишеш!

Трябва да го публикуваш непременно - изключително е! А аз ще го пратя на МОН веднага да го включват в учебниците.

# 70
Затишие пред буря, много сте мълчаливи тази вечер.  bowuu bowuu bowuu
Добре дошли на слънчогледките, явно добре са се забавлявали, че още не могат да влязат във форма  Joy Joy hahaha hahaha Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Още не съм отговорила на въпроса в анкетата  newsm78 newsm78 newsm78
Мокси благодаря за прекрасната ни свърталничка, без нея сме за никъде, така добре ни приютява по всяко време на денонощието.
Стихоплетци думи нямам за творенията ви, отде толкоз таланти в тази тема smile3501 smile3501 smile3501  Hands Clap  Hands Clap
Ивето и Леман на поста не ни забравят, а на всичкото отгоре се и извиняват

Кой ли господ ни събра, или може би го знаем

# 71
  • София
Ако има някакъв живот след смъртта,
пак в теб ще търся любовта...
Единствено теб отново бих избрал!...
Ако си с мен- и в ада бих живял!...

Дани, прекрасно е!

# 72
Бай ганьо, аз си мисля, че цялото творчество във тази тема от форума, оформено подобаващо трябва да се изучава я в часовете по литература, я в часовете по музика, че защо не и в кръжока по театър, драма , екшън или компютърна анимация

# 73
  • София

Трябва да го публикуваш непременно - изключително е! А аз ще го пратя на МОН веднага да го включват в учебниците.
Те, ако включат всички изключителни стихове от тази тема в учебниците, децата верно ще носят раници от по 15-20 килограма!  hahaha hahaha hahaha Но, благодаря за оценката - от творец като теб си е супер комплимент! Hug

# 74

Общи условия

Активация на акаунт