Тема Незабравима 197

• 37 023
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Цитат на Магистра :
''Кой ли господ ни събра, или може би го знаем''
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 76
  • София
Затишие пред буря, много сте мълчаливи тази вечер.  bowuu bowuu bowuu
Добре дошли на слънчогледките, явно добре са се забавлявали, че още не могат да влязат във форма  Joy Joy hahaha hahaha Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Още не съм отговорила на въпроса в анкетата  newsm78 newsm78 newsm78
Мокси благодаря за прекрасната ни свърталничка, без нея сме за никъде, така добре ни приютява по всяко време на денонощието.
Стихоплетци думи нямам за творенията ви, отде толкоз таланти в тази тема smile3501 smile3501 smile3501  Hands Clap  Hands Clap
Ивето и Леман на поста не ни забравят, а на всичкото отгоре се и извиняват

Кой ли господ ни събра, или може би го знаем
Магистра, супер дума си избрала - никога нямаше да ми дойде на ум! Темичка - свърталничка!  newsm10 Само дето вече не ни свърта от протакането на очаквания финал!  hahaha hahaha

# 77
  • София
Ади, тоя бебок е много сладък, ама не чакаме ли Атеш /пожар/? Добре, де - може и това да е момиченце, а пък после ще му дойде времето и на Атеш hahaha hahaha hahaha

# 78
# 79
Бобо, не ни свърта ама нейсе, аз все повече се замислям какво ще ни събира след края на филма, толкова ни е добре заедно. Не изпускам ден или нощ, когато имам интернет да ви чета, о от време на време за да не ме хване минингита на балкона се пускам и при вас

# 80
Ая туй чудо от къде го изрови? Пък и какво ли значи

# 81
Ади, тоя бебок е много сладък, ама не чакаме ли Атеш /пожар/? Добре, де - може и това да е момиченце, а пък после ще му дойде времето и на Атеш hahaha hahaha hahaha

Каквото дойде, все ще му се радваме, да бъде живо и здраво до 5 или 7 има време.

# 82
А , Бобо, само не Атеш , в къщата на обесения не се говори за въже. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 83

За две години си съсипахме момчето, вижте разликата.

# 84
Поздрав за Мокси и всички непоправими романтици в любимата ми тема!  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Преразказ по картина

Усещането от докосването твое
        Приспива всичките ми страхове
        Отпъжда разума, на мислите прибоя
        Отнася ме в безгласни светове

Където волна любовта царува
        В клепачите потрепва нежността
        Дъха замрял на устните сънува
        На пръстите в косите верността

Целувката ти ми дарява свободата
        Оковите на дух и тяло ми отне
        Да се сравнява може с красотата
        На галопиращи в степта коне!

Заслужено място в златната колекция!

# 85
Ая туй чудо от къде го изрови? Пък и какво ли значи

От тук       " http://www.facebook.com/SerhanYavasFanClupSayfasi"
незнам но мисля, че не сме я виждали

# 86
Бобо, че ще е пожар е ясно особено като попорасне, на майка си и баща си ще прилича, да му мислят момите или ергените, в зовисимост от това дали ще е госпожица или момък. Каквито родителите, красиви такива и децата, пък ако вземат и ината на Еда еша им няма

# 87
  • София
Бобо, не ни свърта ама нейсе, аз все повече се замислям какво ще ни събира след края на филма, толкова ни е добре заедно. Не изпускам ден или нощ, когато имам интернет да ви чета, о от време на време за да не ме хване минингита на балкона се пускам и при вас
Ааа, видиш ли, че е опасно балкона! Я, си стой на топло при нас!  Hug

# 88
  • София
А , Бобо, само не Атеш , в къщата на обесения не се говори за въже. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Наде, имах предвид, че ще е пожар като кака си!  hahaha hahaha hahaha

# 89
малии, какво открих

Общи условия

Активация на акаунт