Тема Незабравима 197

• 37 047
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Привет и от мен.
Позагубих се , че филмчето остана без каквото и да било очарование и притегателна мощ. Embarassed
РЕШИЛИ СА ДА НАПЪЛНЯТ 8 серии с кървища, пожари  и всякакви олелии, та хич не го чакам с нетърпение. Хич, ама хич. Вчера  глредах епизода не с половин, а с четвърт око. Даже и заспах. Confused
Съжалявам, но дори и раждането ми се видя не на място. В целия тоз ужас , това сладко бебче се намеси в епизода ни в клин, ни в ръкав.
Ако ХАРУН Е ОБЕЗОБРАЗЕН  Sad след пожара, може да реши да забива Еда след време в променен фасон.
И ето ти любовта възкръснала от пепелта, ама не съвсем, щото то си е чисто нова либоф... то направо сценаристите може да пресъздадат и Стършел... Thinking
В действителност от сценаристите всичко може да се очаква, затова и не го мисля много филма.
Странно е да изгледаш 83 еп. и да нямаш никаква идея накъде ще продължи един сериал от 90 части.  Embarassed
Поради липса на яснота в екипа как да приключат филма, се върнаха на старата тактика с кьорфишеците, за да задържат публиката.
Смешно е, че не говорят за приключване на филма, защото ако го кажат току виж всички си отдъхнем с облекчение.Новата идея- Серхан да напусне е направо абсурдна, но дава резултат колкото и не на място да е. КОЙ УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ СЕ ОТКАЗВА НА ФИНАЛНАТА ОТСЕЧКА? И  то без някакъв конкретен нов ангажимент? hahahaЕ изключая важният курс по английски... Само не е ясно американски английски или british english ще учи момчето...
 Извинявам се, че ще го напиша, ама този филмов екип се изс..а на метеното.
От един  добър първи сезон, от един добър актьорски дует, успяха да произведат най-голямото нищо. Confused
Хубавото в случая че открих прекрасна група фенове, които с чудесно настроение преглъщат .... поредната доза Незабравима.  chef  bouquet

# 406
  • Русе

Тук, на тези снимки, не виждам да му е пострадало окото от пожара.  smile3516

Ха, сега добро утро, Незабравими мои!  bouquet
Успешен ден ви желая и хубаво настроение, напук на пълнежа от снощи!

Нямам забележки от играта на актьорския състав. Още в на4алото се улових, 4е и аз се гър4а като Харун. После по4ти луднах с Еда, усетих гнева на Бату и паниката му, бях нещастна с Керем...да не продължавам. Играха хората и то като за Олимпиада! smile3521
Сега се 4удя, с какво 4ак толкова ще запълват следващия епизод, 4е и половината на по-следващия. newsm78
Златна рибке, привет! wavey Не те видях в4ера измежду мазохистите! Peace

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 08:19 от winona

# 407
  • Русе

Хайде,Незабравими! Запо4вам със сервирането на кафенце! Party

# 408
# 409
Добро утро! И лек ден!

# 410
....
Златна рибке, привет! wavey Не те видях в4ера измежду мазохистите! Peace
Оооо, взех си дозата... Wink

# 411
Най-хубавото е, че Харун няма амнезия! Иначе ставаше манджа с грозде!
Кървищата не ме плашат! Нещо друго ми куцаше! И това дойде от раждането! Както и от това,
че Харун отсъстваше от  екрана по разбираеми причини! Без него филмът не е същият! И така трябва да изкараме още поне 2 серии! Кога ще се оправя, кога ще намери Бату, кога ще отмъщава...

# 412
Най-хубавото е, че Харун няма амнезия! Иначе ставаше манджа с грозде!
Кървищата не ме плашат! Нещо друго ми куцаше! И това дойде от раждането! Както и от това,
че Харун отсъстваше от  екрана по разбираеми причини! Без него филмът не е същият! И така трябва да изкараме още поне 2 серии! Кога ще се оправя, кога ще намери Бату, кога ще отмъщава...

Сега ще има да влачат,влачат всичко и в последния епизод изведнъж всичко ще се разплете! Така най мразя да става... Imp

# 413
Добро утро  Hug
Вчера отсъствах,но тази сутрин изчетох всичко и прегледах серията на стоп-пауза...Дори и така,пак си се разплаках  Cry Cry Cry Много тъжно,много драматично...отлично изиграно от Йозлем.

С туй влачене още 2 епизода няма да видим нищо съществено.Единствено и само сълзи,сълзи.Нищо друго!Предполагам в следващия епизод ще е голямото реване...новината ще се разпространи.Ще се включат сестрите на Харун...ще бъде едно огромно женско реване.Надявам се Ямур да е далеч от това.Просто не мога да си представя каква ще бъде тази сцена.И като знаем играта на Ирмак,ще бъде покъртително.Но колкото и да го разтъкават,май ще минем и през това...и през погребението,85 епизод.
Но всичко зависи и от Мелда.Ако е разбрала,че Харун е жив ще реагира.

# 414
Ако тръгнат в посока променена самоличност на Харун, егати смешките!
Тогава трябва да има погребение и скок във времето!

# 415
  • София
Здравейте, мазохисти! Поздравявам ви с едно стихче и ви желая бързо възстановяване в четвъртък, че да сме готови за фрагмент още в петък.

Мазохисти

Мазохист до мазохиста
в сряда гледат А Ти Ви
Гледат как Бату садиста
Харун във огън изгори

Оцелели, но нещастни
чакат си щастлив финал
Чакат за целувки страстни
в „романтичен” сериал

Радвам ви се, мазохисти
И аз съм тук един от вас
Поне душите ни са чисти,
щом вярваме в Унутулмаз

# 416
Добро утро  Hug
Вчера отсъствах,но тази сутрин изчетох всичко и прегледах серията на стоп-пауза...Дори и така,пак си се разплаках  Cry Cry Cry Много тъжно,много драматично...отлично изиграно от Йозлем.

С туй влачене още 2 епизода няма да видим нищо съществено.Единствено и само сълзи,сълзи.Нищо друго!Предполагам в следващия епизод ще е голямото реване...новината ще се разпространи.Ще се включат сестрите на Харун...ще бъде едно огромно женско реване.Надявам се Ямур да е далеч от това.Просто не мога да си представя каква ще бъде тази сцена.И като знаем играта на Ирмак,ще бъде покъртително.Но колкото и да го разтъкават,май ще минем и през това...и през погребението,85 епизод.
Но всичко зависи и от Мелда.Ако е разбрала,че Харун е жив ще реагира.
Разбра, че нещо не е наред, щом отлагат пътуването! Но може би няма да е сигурна в това и няма
да каже на никой! По-скоро може нещо да попречи на Бату ако той тръгне да търси Харун!

# 417
bganio,страхотно стихотворение! Много точно ни описва! newsm10 smile3501

# 418
Ако тръгнат в посока променена самоличност на Харун, егати смешките!
Тогава трябва да има погребение и скок във времето!

Не ми се вярва да стигнат дотам.Дори се надявам да пропуснем и погребението.Защото както вчера видяхме доста умело разтъкават една серия.В момента,в който Харун успее да проговори той ще се свърже със семейството си.Тези рани по него не успях да разбера вследсвие от пожара или от удара с камиона са.Както и да е...състоянието му не изглежда толкова замиращо,че да имаме скок във времето.

# 419
Гала и Зейнеб по Нова си говорят за посещението на Зейнеб в Истанбул...дано кажат нещо за нашия сериал... Hug Praynig Hug Praynig Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт