Тема Незабравима 197

• 37 034
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Да е жив и здрав Георги и да радва много леля си! А иначе и аз мисля като Каламици, че Бату не каза на Мелда в прав текст, че Харун е оживял, а само, че ще отложат пътуването. Така предполагам де, не че нещо разбрах. А ми се струва, че следващата серия ще бъде едно надпреварване между Бату и Еда, кой първи да стигне до него в болницата. Бързият ум на Еда срещу всесилната ръка на Бату!  И май така и ще завърши 84 епизод, за да се чудим кой е стигнал първи - както беше с надпреварата между Еда и Мелда по пътя до вилата на Харун в планината. Обаче в 85 епизод ще се окаже, че Харун вече не е там и ще продължат да го търсят. Айде стига с пророчества, че няма да ви е интересно да гледате.

И аз така ги виждам нещата! Може би Харун ще се измъкне от болницата сам. Нещо като бягство
за да си гони неговите работи!

# 436
МОМИЧЕТА ДАЙТЕ ЛИНК КЪДЕТО МОГА ДА ГЛЕДАМ КАЧЕНИ 79 80 81 82 И 83 СЕРИИТЕ ЧЕ СЪМ ГИ ПРОПУСНАЛА ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ

# 437
МОМИЧЕТА ДАЙТЕ ЛИНК КЪДЕТО МОГА ДА ГЛЕДАМ КАЧЕНИ 79 80 81 82 И 83 СЕРИИТЕ ЧЕ СЪМ ГИ ПРОПУСНАЛА ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ
http://www.ddizi.com/diziler/235/Unutulmaz
 Wink Wink Wink

# 438
Мазохисти
Мазохист до мазохиста
в сряда гледат А Ти Ви
Гледат как Бату садиста
Харун във огън изгори

Оцелели, но нещастни
чакат си щастлив финал
Чакат за целувки страстни
в „романтичен” сериал

Радвам ви се, мазохисти
И аз съм тук един от вас
Поне душите ни са чисти,
щом вярваме в Унутулмаз

Здравейте незабравими!
bganio, поздравления за мазохисти!  smile3501   - наистина черен епизод.
Да си припомним усмивки  и силния поглед на Харун!

Мокси, честит племенник!  Да е радост за теб и родителите му.

# 439
Между другото Еда какво "роди" снощи - момче или момиче?

# 440
Това беше сън (раждането на Ямур), но и аз отначалото го помислих за реалност  Grinning

# 441
Време е за   Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart:

# 442
Мокси,честито за племенника ти,да е жив и здрав и много късмет да има в живота!:)   

# 443
Цветя за щастливата леля!:)     

# 444
  • София
Добър ден  Hug
Мокси,честито ви бебенце,виж и здрав малкия юнак за радост на родителите си и всички близки.  bigdance2  bigdance2 newsm07 newsm07  ylinfant  ylinfant  ylinfant

Еда ражда

E-Кажи нещо.Харун моля те кажи ми нещо.аахххх
Х-Обичам те
Е-ай това  го знам вече.Кажи ми друго
Х-Друго нещо не ми идва на ум,единствената ми.
Е-Градината в новата къща,която направихме,няма ли да е както аз искам?аххххх
Х-градина ли?
Е-да.Не искам голям басейн.Аххх,само заради децата.
Х-Но любов моя,Ямур иска голям басейн
Е-Ахххх,не разбираш ли,страхувам се за децата.
Х-добре,скъпа,ще направим малък басейн.Както ти искаш.
Е-аххх,и една камина искам,става ли?
Х-къде?
Е-аххх,в хола ще бъде.
Х-добре,в хола ще направим камина.

Доктор-ето вземи го,татенце.Сина ти да прави много бели.
Х-сине,здравей,знаеш ли колко те чакахме?В ума си винаги съм те виждал(гадаел съм за теб).Мечтаех за този момент.Накрая си в ръцете на баща си,сине Арслан.Моето малко лъвче.

Е-добре дошло,бебчето ми.Колко хубаво бебе си.Майка ти е много уморена,но като те видя всичката умора изчезна.Скъпи,бебчето ми.

Х-сега трябва да тръгвам,любов моя
Е-къде отиваш?
Х-Всъщност няма такова място...По всяко време ще съм до теб,любима.Винаги ще съм тук.
Е-не,не позволявам да тръгваш.
Х-принуден съм
Е-Харун...Не тръгвай,Харун.....Не си отивай,Харун....Харууууууууун

# 445
Привет и от мен  Hug
Не пиша в форума, че нямам време, но редовно Ви чета за да не изпусна нещо. Едва преди малко започнах да гледам снощната серия и да си кажа впечатлението за раждането. Както повечето спомената е сложено ни в клин ни в ръкав в тази серия. Мисля, че това трябваше да са финалните моменти и са снимани предварително, ако е имана идея Серхан да напусне сериала по-рано и да има заместник, но явно ще остане до края. Иначе сцената наистина е страхотна от притеснението на Серхан до усмивката накрая на Яамур. Просто нещо прекалено хубаво за да е истина, за съжаление.
Между другото тези снимки отзад виждали ли сте ги предходните серии, че на мен ми направиха впечатление, но все още 81-ви и 82-ри епизод не съм ги гледала.

# 446
Рекси ,благодаря ти за превода!  bouquet  bouquet  bouquet

# 447
Рекси ,благодаря ти за превода!  bouquet  bouquet  bouquet
+1  bouquet

# 448
# 449
  • Русе
Привет, компания!
Гуфи, тези снимки са: от съня на Еда е едната, другите 2 са от ретроспекцията от миналия епизод. Поне хубави спомени ни представят! Благодаря ти за тях! Hug Hug Hug
Мокси, 4естито, лел4е! smile3525Да ти е здрав , умен и щастлив племенника ти! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Бганьо, признай накрая, 4е пишеш паралелен сценарий! Но защо и ти като Байряма "Ще видим-ще разберем", "Да, ама не"...?! newsm09  Кажи ни какво да о4акваме?! newsm03

Общи условия

Активация на акаунт