Тема Незабравима 197

• 37 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Да е жив и здрав Георги и да радва много леля си! А иначе и аз мисля като Каламици, че Бату не каза на Мелда в прав текст, че Харун е оживял, а само, че ще отложат пътуването. Така предполагам де, не че нещо разбрах. А ми се струва, че следващата серия ще бъде едно надпреварване между Бату и Еда, кой първи да стигне до него в болницата. Бързият ум на Еда срещу всесилната ръка на Бату!  И май така и ще завърши 84 епизод, за да се чудим кой е стигнал първи - както беше с надпреварата между Еда и Мелда по пътя до вилата на Харун в планината. Обаче в 85 епизод ще се окаже, че Харун вече не е там и ще продължат да го търсят. Айде стига с пророчества, че няма да ви е интересно да гледате.

И аз така ги виждам нещата! Може би Харун ще се измъкне от болницата сам. Нещо като бягство
за да си гони неговите работи!
Това + да не го докопа Бату. Крайно време е Харун да захитрее, а на Бату -  да му изневери късмета!

# 451
Мокси, да ти е жив и здрав племенника, да ви прави много щастливи и вие него!!!

Рекси, благодаря ти за превода:

# 452
  • Русе
Рекси, забравих да ти благодаря за превода! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves
Това е единствения слън4ев момент в епизода! Правилно съм го сложила в графа "комедиен" - хем са смешни, хем са сладки нашите! Grinning

# 453
  • Русе

"Оби4аш ме? Това ве4е го знам! ...уф,уф,уф...кажи нещо друго!" Grinning

# 454
  • София
Щастливия татко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 455
  • София
Обичам смелите мъже

Обичам смелите и силните мъже.
Онези, дето могат и да се разплачат...
Жената в мен да преобърнат на дете,
...което кротко търси да се сгуши в здрача.
Обичам силното в подгънатите колене,
когато си признават, че обичат.
И смелостта - да кажат думи две,
без патетично и навеки да се вричат.
Обичам смелостта им да рушат
преградите в душата ми ранима.
Дори, когато знаят, че грешат,
да стъпват твърдо по пътечката незрима.
Обичам силата на непокорния им гняв,
и ревността, с която късат нишки стари.
Обичам смелостта им пак да бъдат смях,
когато мъката в очите ми запари.
Обичам есенната щедрост от любов,
умишлено прикрита с мълчаливост.
Обичам в погледа им мъжки и суров
едно момче да ми намига закачливо.
Обичам силата на нощния им страх
дали от мен са истински желани,
но и без страх да ме събличат в грях
до болката на сплетените длани.
Тогава мирисът им е копривен и на дъжд...
Изтръпващ погледът е от очите им и жари.
Дъждът от ласки, (вятър в буйна ръж),
пои душата ми, а в тялото ми пари...
Обичам силата на сутрешната вяра,
че вечерта ми само с тях ще е гореща,
че тяхна съм, дори светът ми да изгаря,
че са живота ми и... още нещо...
Единствено тогава съм жена...
Единствено със силните и смелите.
Единствено тогава съм пръстта
под стъпките им... Лавата - по вените.
Обичам смелите и силните мъже -
без страх, че в тях съм жива като рана,
че съм променлива като бездънното море,
че силна съм... със силата за двама...

Павлина Джарова

# 456
  • Русе
Обичам смелите мъже

Обичам смелите и силните мъже.
Онези, дето могат и да се разплачат...
Жената в мен да преобърнат на дете,
...което кротко търси да се сгуши в здрача.
Обичам силното в подгънатите колене,
когато си признават, че обичат.
И смелостта - да кажат думи две,
без патетично и навеки да се вричат.
Обичам смелостта им да рушат
преградите в душата ми ранима.
Дори, когато знаят, че грешат,
да стъпват твърдо по пътечката незрима.
Обичам силата на непокорния им гняв,
и ревността, с която късат нишки стари.
Обичам смелостта им пак да бъдат смях,
когато мъката в очите ми запари.
Обичам есенната щедрост от любов,
умишлено прикрита с мълчаливост.
Обичам в погледа им мъжки и суров
едно момче да ми намига закачливо.
Обичам силата на нощния им страх
дали от мен са истински желани,
но и без страх да ме събличат в грях
до болката на сплетените длани.
Тогава мирисът им е копривен и на дъжд...
Изтръпващ погледът е от очите им и жари.
Дъждът от ласки, (вятър в буйна ръж),
пои душата ми, а в тялото ми пари...
Обичам силата на сутрешната вяра,
че вечерта ми само с тях ще е гореща,
че тяхна съм, дори светът ми да изгаря,
че са живота ми и... още нещо...
Единствено тогава съм жена...
Единствено със силните и смелите.
Единствено тогава съм пръстта
под стъпките им... Лавата - по вените.
Обичам смелите и силните мъже -
без страх, че в тях съм жива като рана,
че съм променлива като бездънното море,
че силна съм... със силата за двама...

Павлина Джарова

Малиииииииии,Рекси! НЕВЕРОЯТЕН стих! Такава  сила! newsm09 newsm09 newsm09 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 457
# 458
  • Варна
Добър ден Незабравими , домъчня ми вече , но в неделя вече ще съм на линия .Почивката си я удължих малко , не че се оплаквам  Joy Joy Joy

Честита радост лелче . Слънчо , да ти е живо и здраво детенце и само радост да ви носи. Стихоплетците , уникални. Добре дошли на екскурзиянтките .
Розовка страхотно клипче . Момичетата , които правят преводите , безценни сте, огромно благодаря. Мокси ,страхотни оформления.

Днес изгледах епизода , очакван кошмар . Много тежък и изключителна игра отново на Серхи и Йозлемчето. По този повод спретнах нещичко , приятно гледане.

http://www.youtube.com/watch?v=hf4BADW1c4Q

# 459
  • Русе
Добър ден Незабравими , домъчня ми вече , но в неделя вече ще съм на линия .Почивката си я удължих малко , не че се оплаквам  Joy Joy Joy

Честита радост лелче . Слънчо , да ти е живо и здраво детенце и само радост да ви носи. Стихоплетците , уникални. Добре дошли на екскурзиянтките .
Розовка страхотно клипче . Момичетата , които правят преводите , безценни сте, огромно благодаря. Мокси ,страхотни оформления.

Днес изгледах епизода , очакван кошмар . Много тежък и изключителна игра отново на Серхи и Йозлемчето. По този повод спретнах нещичко , приятно гледане.

Кесара,  welcome ! Надявам се ,да си изкарала приятно! newsm10
Мили4ка, блокирани са клиповете! Ами сега? newsm78

# 460
  • София
Еда-Арас(началото на епизода)
А-имам да ти кажа нещо важно
Е-какво ще ми казваш,защо мълчиш?На Харун нищо му няма нали?Говори,Божие наказание,какво му има на Харун?
А-не съм сигурен
Е-защо не си сигурен,кажи
А-незнам.Може да е нова лъжа на Бату.
Е-какво ти каза?Какво е направил на Харун?Защо не казваш,говори!
А-Повярвай ми,много съжалявам.
Е-Не съжаляваш.Като че ли незнам защо си дошъл тук,за да ни отровите с лъжите си.Направихте всичко възможно,за да ни навредите,но не успяхте.И няма да успеете никога.
А-Еда,аз не съм направил нищо лошо.Тук съм само...
Е-Отивай си оттук,махай се,не искам да слушам лъжите ти.
А-Еда..
Е-казах ти да си тръгваш.Изчезни,махай се

# 461

Кесарче ,изписва ми ,че видеоклипа е блокиран .newsm78  no

Само при мен ли е така ?  newsm78 newsm78 newsm78Вчера беше същото и с клипа на Розовка.

# 462
  • София

Кесарче ,изписва ми ,че видеоклипа е блокиран .newsm78  no

Само при мен ли е така ?  newsm78 newsm78 newsm78Вчера беше същото и с клипа на Розовка.

И при мен е така,явно пак заради авторски права  ooooh! ooooh!

# 463
  • Варна
Пак ли са ме резнали , ще ви го пусна от vbox7, като се качи  , ама голяма сам късметлийка , все нагазвам луците с авторските права  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 464
  • Варна
леле , ама то няма държава , в която да е разрешен  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Видеоклипът ви, Unutulmaz 83, Un break my heart, Serhan Yavaş , Özlem Yılmaz, Irmak Ceren ,Toni Braxton , aşk , може да включва съдържание, което е притежавано или лицензирано от следните юридически лица:
Юридическо лице: SME Тип съдържание: Звукозапис

В резултат на това видеоклипът ви е блокиран на тези места:
 Afghanistan, Aland Islands, Albania, Algeria, American Samoa, Andorra, Angola, Anguilla, Antigua and Barbuda, Armenia, Aruba, Austria, Azerbaijan, Bahamas, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belarus, Belgium, Belize, Benin, Bermuda, Bhutan, Bolivia, Bosnia and Herzegovina, Botswana, British Indian Ocean Territory, British Virgin Islands, Brunei, Bulgaria, Burkina Faso, Burundi, Cambodia, Cameroon, Cape Verde, Cayman Islands, Chad, Chile, China, Christmas Island, Colombia, Comoros, Congo, Congo - Democratic Republic of, Cook Islands, Costa Rica, Cote d'Ivoire, Croatia, Cuba, Cyprus, Denmark, Djibouti, Dominica, Dominican Republic, Ecuador, Egypt, El Salvador, Equatorial Guinea, Eritrea, Estonia, Ethiopia, Falkland Islands (Islas Malvinas), Faroe Islands, Finland, French Guiana, French Polynesia, Gabon, Gambia, Georgia, Germany, Ghana, Gibraltar, Greece, Greenland, Grenada, Guadeloupe, Guatemala, Guernsey, Guinea, Guinea-Bissau, Guyana, Haiti, Holy See (Vatican City State), Honduras, Hungary, Iceland, Indonesia, Iran, Iraq, Isle of Man, Jamaica, Jersey, Jordan, Kazakhstan, Kenya, Kiribati, Kuwait, Kyrgyzstan, Laos, Latvia, Lebanon, Lesotho, Liberia, Libya, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macao, Macedonia, Madagascar, Malawi, Malaysia, Maldives, Mali, Malta, Marshall Islands, Martinique, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Micronesia - Federated States of, Moldova, Monaco, Mongolia, Montenegro, Montserrat, Morocco, Mozambique, Myanmar, Namibia, Nauru, Nepal, Netherlands Antilles, New Caledonia, Nicaragua, Niger, Nigeria, Niue, Norfolk Island, North Korea, Northern Mariana Islands, Norway, Oman, Pakistan, Palau, Panama, Papua New Guinea, Paraguay, Peru, Philippines, Poland, Portugal, Qatar, Reunion, Romania, Rwanda, Saint Helena, Saint Kitts and Nevis, Saint Lucia, Saint Pierre and Miquelon, Saint Vincent and the Grenadines, Samoa, San Marino, Sao Tome and Principe, Saudi Arabia, Senegal, Serbia, Seychelles, Sierra Leone, Singapore, Slovakia, Slovenia, Solomon Islands, Somalia, South Korea, Sri Lanka, Sudan, Suriname, Swaziland, Sweden, Switzerland, Syria, Tajikistan, Tanzania, Thailand, Timor-Leste, Tonga, Trinidad and Tobago, Tunisia, Turkey, Turkmenistan, Turks and Caicos Islands, Tuvalu, Uganda, Ukraine, United Arab Emirates, United States Virgin Islands, Uruguay, Uzbekistan, Vanuatu, Venezuela, Vietnam, Wallis and Futuna, West Bank, Yemen, Zambia, Zimbabwe

Общи условия

Активация на акаунт