Ананасът, лютото и секса на вълна са, МАЙ-че, днеска! - Тема 25

• 31 566
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро!

Хера, много са хубави снимките. Определено имаш око за детайлите. Погледнах и албумчето на Слави със снимката от сватбата ви. И ние се оженихме на същата дата, само че миналата година.  Grinning

Ако видиш каруцата с морските чАда да се задава по прашните улици, дай сигнал!

# 631
Добро утро  от мен  kaffeetrmker_2
Няма такава безсънна и гадна нощ като тази ,да не говорим,че ако се опитам да се обърна на другата страна...трябва да си местя корема направо с ръце  Laughing
Снощи тъкмо легнах и получих една яяяка контрация,дълга, готина,болезнена....и си викам айде да се свършва вече,но не би.С нея си и останах  Tired

Та и днес няма да е.Всъщност аз съм убедена 100%,че не само няма да е на 28-ми...ами и ще пренося яко ,яко....но тогава ще се уговаря с док да предизвикваме на 1-ви юни,че поне да хвана готината дата ooooh!

Тези бургазлийки наистина изчезнаха безследно.....но трябва да са родили според мен ...това са си доста часове вече.... newsm78

# 632
Сутрешен отчет от мен.....Аз поспах тая нощ,ама на няколко пъти се будя и една пълна луна ми блеснала в очите все едно се съмва,пък то 2ч през ноща.
Отивам на запис на тонове след малко,ама пийвам кафенце и количка сега,че да събудя детето,че то е поспаливо много.....ако и после остане толкова сънливо,няма да му се сърдя,че като гледам мамите колко проблеми имат:)

# 633
Привет и от мен Simple Smile
Тази нощ спах... Неприятното е, че и аз като juji2704 имам една болка ниско и при всяко въртене в леглото ейййй, много ме боли... Днес съм на консултация, ще го обсъдя с лекарката, да видим... Иначе беба се спотайва тези дни- по- притихнала е и на моменти дори се плаша... Ама после изскача някоя петичка вляво и се поуспокоявам... Днес видях една катастрофа... Уплаших се- ревнах... седях на един бордюр и си поревах... Гадно е... Страх ме е само да не предизвикам някакви контракции от уплахата, че...
Ох, айде, хубав ден от мен

# 634
  • гр. София
Добро утро Simple Smile
Все още сме 2 в 1. Аз както обикновено спах напрегнато. Непрекъснато си мисля за малкото човече и нямам търпение да си го гушна.
При варненките определено има нещо съмнително. Ще изчакаме още малко и ще ги издирваме.
Момичета според вас колко трябва да е разстоянието между главичката на бебчо и играчката за легло, за да не му влияе отрицателно (на зрението примерно). Притеснява ме, че матрака, когато е на горното ниво и се сложи играчката ми се струва доста близичко. Ще се радвам, ако някой сподели мнение.
mamaqni, много неприятна случка, но се опитай да се абстрахираш и да си мислиш з анещо положително.
elfi4ka, има време до термин, а и на мен 1-ви юни много ми харесва като дата Simple Smile
Хера, сайта е страхотен. Разгледах снимките и определено деня ми започна с усмивка Simple Smile
Засега е това. Хубав и слънчев ден от нас Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 635
Елфи с тебе съм и аз както съм тръгнала ще откарам до юни, нямам абсолютно никакви признаци за раждане, нито една контракцийка, за цвят даже.
Иначе аз спях тази нощ само с 1 ставане, но аз си спя с възглавницата за бременни и си подпирам корема иначе имам чувство, че ще се откъсне. И съм вир вода, а спя отвита на отворен прозорец. Нищо не ми тежи от бременността, още мога да си нося корема, единственото, което ме влудява е потенето, дано да ми мине след бременността.
Хубав ден, мисля да се къпя и поразходя Simple Smile

# 636
Добър ден  от мен:)

Както се казва и ние сме 2 в 1:)  Контракции имам и то през нощта, събуждам се от болка, през деня почти нямам.

Да се оплача вече не мога да се разхождам повече от 20-на минутки, започват едни болки в таза изтръпват ми краката и най лошото е , че ме отпуска само в легнало положение. Освен да почна да полягам по пейките:(

Кътчето за бебето още не е готово, чакам таткото да сглоби легълцето и да изнесем половината багаж от детската стая. Само баткото да свърши училище в петък и се захващаме.

Лек  и усмихнат ден:)

# 637
Привет и от мен  Hug

Вчера пране, днес гладене и подреждане на всичко що е бебешко, но приятно изморена съм и доволна от свършената работа. Нямам търпение за новини от нелка и елисе.... Аз имам още седмица до секциото, а ми се струва като цяла година, много странно, но все ще мине това време няма къде да ходи Joy

Спокоен ден тумбачета Hug

# 638
Да са ни живи и здрави новите бебчета! Да носят само радост на своите родители!

# 639
Момичета днес моята малка принцеса има месечинка . Немога да повярвам че мина цял месец, имам чувството че вчера я гушнах за първи път и се чудих защо не плаче, нали по филмите винаги плачат като се родят.
Ей ама не се отчайвайте така че нямате симптоми скоро да родите. На мен освен че ми падна 10 дена преди да родя тапата никакви други симптоми нямах,нито контракции нито нищо.И накрая ей така за няколко часа и айде вече си мама.На обяд ме хванаха първите контракции и не спряха и около 7 ме приеха в болницата и в 8и20 вече гушках малкото човече.

# 640
  • Добрич
До майчетата, които родиха със секцио - кога ги пуснахте прословутите газове? ooooh!

# 641
Здравейте момичета Simple Smile
Никога не съм писала, но следя по цял ден темата с голям интерес. Терминът ми е на 22.05., но тази вечер в 4:30 ми започнаха гадните контракции, но като че ли още не са много регулярни. Пиша ви, защото току що след посещение в тоалетната видях, че на хартията ми остава някакво розово течение, но не е тапата, защото не е лигаво и не  е с розови нишки, ами си е като розово бяло течение. Някой знае ли дали е нормално или страх не страх да тръгвам към болницата???
Успех на всички мами, за които денят е днес!!! Simple Smile

# 642
 stork-girl Щъркелова вест  stork-girl

С удоволствие ви съобщавам,че ХОХИХО е станала горда мама тази сутрин в 10:35 часа на бебе Магдалена с мерките 3.400 и 49 см  newsm51

Да и е жива и здрава и много да радва мама и тати!!!

# 643
  • Айтос/Бургас
Здравейте момичета! Hug

Ама тия Бургазлийки верно се скриха и ме зарязаха Crossing Arms

Да попитам мамите със секцио които пиха Арника,веднага след операцията пие ли се или на другия ден,защото нали 24 часа сме в реанимация и няма да мога веднага да пия. Rolling Eyes

И да се оплача,мъжа ми се разболя,точно сега Sad,страх ме е да не ме хване и мен. Rolling Eyes
Не знам,много странно ми звучи да ходя болна с температура да раждам Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 14:01 от zlatttka

# 644
Щъркелова вест и от мен Simple Smile
Free_spirit има момиченце Мая, 3150, 51 см. от 17.05, 6.55ч.
Нормално раждане, добре са и изпраща поздрави на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт