Сериали - sci-fi, fantasy, supernatural / тема III

• 34 975
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • Разпиляна във въображението
Днес тотално забравих за братята  ooooh!

Ау, как е възможно това ooooh!

# 451
  • София
То понеже във Фриндж няма хич, ама хич страхотии и ужасии  Mr. Green

Аз пък отивам да гледам братята  Grinning
Има, ама не са призраци. Само леко позабравени хора Mr. Green

# 452
  • София
Не бой се, от друго естество са, не са свръхестествени същества като вампири, върколаци, зомбита и сие  Grinning

Тъй, тъй! По - лошо! От вампири някак не ме е страх! Нося си чесъна в пазвата и се надявам ако ме срещне някой да е като Едьо Светулката!

Ау, как е възможно това ooooh!

Възможно е, щото миналата седмица нали го гледах по - късно, а сега чакам половинЪТ!

# 453
  • гр.София-Красна поляна
Нахлувам само за да кажа,че съм очарована от Американския хорър. Peace

# 454
Нахлувам само за да кажа,че съм очарована от Американския хорър. Peace
И на мен ми хареса Peace

# 455
... даже Дилън Макдърмът преглътнах без много силно отвращение. Mr. Green

Особено по гол задник   Mr. Green

Голият му задник ми дойде в повече, но всичко останало беше на висота, та го преживях. Надявам се да не му става навик да се размахва по кожа.  Mr. Green
Брей, много хорър фенки тука, бе. Simple Smile
"Американската хорър история" наистина е странен, но точно това ми хареса в него - че се опитва да покаже една изтъркана история по модерен, изкривен и леко извратен начин, наблягайки на психологическия ужас, отколкото на кофите с кръв и евтините стряскания.

Баш. Откога търся нещо, което да ме стресне! Лично за мен приятен бонус беше приликата, която съзрях между Нещото в мазето и един герой от "Изгубената магистрала".  Mr. Green Да, знам, не си приличат наистина, но на него ми напомни. Във възторг съм, дано задържат това ниво.

# 456
  • София
Да кажа, че много ми хареса финалът на Хранилище 13, силен и тъжен  Sad
Ейч Джи Уелс се появи. И Антъни Майкъл Хол в ролята на лошия  Heart Eyes

# 457
  • София
Аз го почнах, но не успях да го довърша.
Сега гледах Мерлин - е как така Ланселот умира newsm78. Сигурно ще намерят начин да го върнат

# 458

Подкрепям напълно, много чувства, Heart Eyes много емоции Peace
като да добавя, обаче, че, ако в началото на следващия сезон, не върнат поне половината от преждевременно заминалите към великите ловни полета, се отказвам да го гледам повече... Crossing Arms

# 459
  • София
За половината съм съгласна  Peace
Но в никакъв случай всички, то тогава нямаше да има смисъл от този силен финал.

# 460
И на мен ми хареса пилотката на "Американската хорър история" - яка психарийка се очертава  Crazy, но и голям пъзел ще е  Thinking Ето още от първи епизод не ми стана ясно:
Оня в латексовия костюм (с когото съпругата  прави секс ) кой беше - нЕкъв призрак или откачения тийнейджър  Shocked newsm78 Оф, че съпругата накрая излезе и бременна - кой ли ще е бащата  newsm78 Мъжът й през туй време май искаше да подпали къщата  Crazy, добре че Джесика Ланг го разубеди  Whistling Тя и дъщеря й все изкачат от всякъде когат' най-малко ги очакваш, явно смятат къщата за бащиния  Joy
Новата икономка май пада малко нежива
Shocked newsm78 Joy

# 461
  • София
И аз си помислих - тая къща не се ли заключва, всеки влиза и излиза, като че е хан  Tired

А за Мерлин - не разбрах, тоя чичо точно какъв се пада?
Аз разбрах, че е откъм майката на Артур. Което ще рече, че не е роднина на Моргана, тогава защо й помага  newsm78
Освен да не съм разбрала и да е брат на Утър  Thinking

# 462
  • София
Брат е на майката на Артур, доколкото разбрах. Казаха, че мрази Утър и затова помага на Моргана, но не знам защо мрази и Артур. Може би омразата към Утър е по-силна от любовта към Артур

# 463
Peregrin,. аз имам чувството, че тепърва ще заплитат нещата.  smile3508 Обаче залагам пари, че бъдещото дете не е на Бен.  Twisted Evil

ПП Хайде на Хоръра: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616064.new#new  Wink

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 09:46 от ИрПуц

# 464
  • София
И Еврика ще има коледен епизод на 6 декември, който май ще бъде анимационен?!?

Ето и коледното промо на Хранилището.

И на Haven

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 23:14 от Amidala

Общи условия

Активация на акаунт