Сериали - sci-fi, fantasy, supernatural / тема III

• 34 720
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Страхотни сте, поздравления   bouquet
Ще я прочетем с дъщеря ми   Simple Smile

# 76
  • на кого му пука
Случайна, книгите пак няма да имат много общо със сериала Simple Smile

Надявам се сериала да е по-раздвижен.

# 77
  • София
Аз се забавих с финала на Свръхестествено, но бях приятно изненадана да видя Джо в последния епизод
Амидала, ти продължаваш ли със Sanctuary? Нещо много тъпо взе да става напоследък Rolling Eyes

# 78
  • София
Да, гледам го малко по навик вече. След историята с подземния град взе да доскучава  Tired
А Свръхестествените свършиха добре, нямам търпение за лошия Кастиел.
Сега като свърши всичко друго, си доглеждам Събитието. Така като гледам накуп сериите, не е чак толкова зле.
Имам и втората половина от сезона на Старгейта, но и той не ме влече  Confused
Доктора започна доста добре, новите серии са много интересни  thumbsup

# 79
  • София
Старгейт няма грешка във втората си половина. Дори не е муден. Аз тези дни него го зяпам.

# 80
  • София
Надявам се поне да завърши прилично, все пак си е края на цяла ера на Старгейтите  Praynig

# 81
  • Smallville
С риск да настъпя някой по опашката,ще се изкажа,че предпочитам да бяха продължили Старгейта пред Убежището Crossing Arms
Аманда ми е любима,но вече и заради нея не бих могла да харесвам сериала.

Аз също съм натрупала Събитието и ще се отдам на филмов маратон..не знам кога...

# 82
  • Разпиляна във въображението
Надявам се поне да завърши прилично, все пак си е края на цяла ера на Старгейтите  Praynig

Според мен свърши страхотно. Просто много добър край. Още ме е яд като се сетя, че го спряха. Втората половина наистина е добра. Уф Crossing Arms

# 83
  • Пазарджик/Лондон

Според мен свърши страхотно. Просто много добър край. Още ме е яд като се сетя, че го спряха. Втората половина наистина е добра. Уф Crossing Arms

Мда, страхотен финал!

Искам още Старгейт, ама няма  Cry.

# 84
  • Smallville
А според мен това изобщо не е финал,а типичен отворен край Crossing Arms
Финал имаха предишните Старгейти-очаквам поне един игрален филм да направят,за да финализират наистина нещата.Аз съм им ядосана,като фен очаквам да се отнесат към последния си проект подобаващо...ама ха Crossing Arms

# 85
  • Разпиляна във въображението
А според мен това изобщо не е финал,а типичен отворен край Crossing Arms

Отворен финал, но за мен беше много добър. Сбогуваха се както трябва, прощалната вечеря и т.н. Хареса ми повече от приземяването на Атлантис на Земята.

# 86
  • София
Май няма да има филми повече, четох някъде, че са развалили декорите и смятали да приключват  Confused

# 87
  • Smallville
Можеха да се постараят повече,претупаха го накрая,много скалъпено:thinking:

# 88
# 89
  • София
Вмъквам се в темата, да кажа че изтеглих El barko (Кораба) и за 2 дена изгледахме целия сезон. Много благодаря за инфото за сериала. Различен, толкова испански, направо е...супер.  Heart Eyes Зачетох се и в imdb и съвсем случайно рабрах, че гл. герой (капитана ) е вече порасналия Хави от Синьо лято. С нетърпение си чакам следващия сезон. А може, ако се съберем фенове и тема да си пуснем есента  Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт