Сериали - sci-fi, fantasy, supernatural / тема III

• 34 971
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Обичайните, както всяка година.

# 466
За половината съм съгласна  Peace
Но в никакъв случай всички, то тогава ня Heart Eyesмаше да има смисъл от този силен финал.
Изгледах го пак, тези двечките направо разбиват с погледи! Heart Eyes
Както и да го завъртим ще трябва да върнат някак времето с джобния часовник и да предотвратят голямото БУМ като спасят освен складчето, HG и Мисис Ф. Thinking

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 08:23 от Boomer

# 467
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте,

Скоро попаднах на нов сериал REVENGE....
Някой гледал ли го е? Ще съм благодарна, ако сподели мнение  Laughing

# 468
  • МАРС
Аз го гледам, много ми харесва, само че малко не е за тази тема, не е от жанра Simple Smile

# 469
Здравейте,

Скоро попаднах на нов сериал REVENGE....
Някой гледал ли го е? Ще съм благодарна, ако сподели мнение  Laughing
Аз го загледах и харесах именно заради добрите отзиви на момичетата в темата "Кой какви сериали гледа"(Тук е само за  sci-fi, fantasy, supernatural  newsm78 )
Ето темата  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=600715.135

Почети в темата  Wink, а ако ти хареса сериалчето, по всяка вероятност ще харесаш и Ringer  Wink

# 470
  • София
Гледам го и аз, заедно с Ringer и Lying games. Харесват ми и трите и ги следя. Почнах сега El Barco. Какво да кажа - първия епизод ми се видя малко измислен, да видим натам. Какви са тези ускорители, чудеса, как оцеляха само те, малко объркано Thinking

# 471
  • София
В края на годината очакваме още една призрачна история - 4 часовия мини-сериал "Торба с кости" по едноименния роман на Стивън Кинг  newsm44
В главната роля е Пиърс Броснан  Grinning

Романът "Торба с кости" разказва историята на Майк Нунан, писател от Дери, Мейн. Героят страда от загубата на съпругата си Джоана, починала от мозъчен аневризъм. Заради преживяната душевна травма Майк губи и другото най-ценно нещо в живота си - способността да пише.
Четири години след смъртта на Джоана Майк започва да сънува кошмари, които се развиват винаги на едно и също място - лятната им къща в малко градче в Мейн. Писателят решава да се изправи лице в лице със страховете си и се премества да живее в къщата. Съвсем скоро той осъзнава, че историите за духове, които е слушал като дете, съвсем не са измислица...

Малко линкове:
http://www.imdb.com/title/tt1212452/
http://www.aetv.com/bag-of-bones/
трейлър - http://www.stephenking.com/promo/bag_of_bones_tv/preview/large.html

# 472
  • София
Аре пак за духове. Какво им става, сега след вампирите, духовете ли са на мода?

# 473
  • София
hahaha hahaha hahaha
Е, те не излизат май от мода...

# 474
  • София
Кеф ми е, че пак ще правят сериал по Кинг, след като идеята за филмиране на Тъмната кула май пропадна  Confused
Кинг принципно трудно се филмира, но режисьорът има добри попадения - Sleepwalkers, The Stand, The Shining, Quicksilver Highway, Riding the Bullet, Desperation, Masters of Horror.
От тийзъра ми се струва, че ще стане доста добре, пък и Пиърс Броснан все пак ...  Laughing

# 475
В края на годината очакваме още една призрачна история - 4 часовия мини-сериал "Торба с кости" по едноименния роман на Стивън Кинг  newsm44
В главната роля е Пиърс Броснан  Grinning

bouquet Страхотна новина  newsm68 newsm44

# 476
  • Разпиляна във въображението

Иска ми се извънземните да се върнат на мода, или поне хората да се разхождат по-често сред звездите.

# 477
  • София
Някъде четох, че в следващия сезон на Свръхестествено братята ще се бият срещу извънземни, понеже то друго не остана  hahaha
То не бяха вампири, шейпшифтъри, призраци, вещици, жътвари, демони, ангели, Луцифер, Бог, смъртта, майката на всички, сега и левиатани, останаха само извънземни  Laughing

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 16:37 от Amidala

# 478
  • Smallville

Иска ми се извънземните да се върнат на мода, или поне хората да се разхождат по-често сред звездите.
И на мен това ми се иска,но... Sad

# 479
American Horror Story-някой гледа ли го вече,аз яко се зарибих,супер странен сериал...До сега 2 серии минаха.

Общи условия

Активация на акаунт